Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 94

881. Zit je lekker in je vel?

De laatste tijd zit ik extra lekker in mijn vel doordat er voor mij een paar dingen duidelijk zijn geworden en ik wat dingen heb kunnen loslaten.

882. Wat zou je doen als je al je geld zou verliezen?

Eens goed bleiten en doorgaan. Denk ook dat ik niet veel andere keuze zou hebben. Huis moet afbetaald worden enzo.

883. Wat zijn je favoriete craftingmaterialen?

Haha dat klinkt zo fancy, craftingmaterialen. Nu ben ik naast de prulsels in mijn bujo niet echt een crafter en al helemaal niet als in iemand die knipt en plakt en van die hele knutselwerken maakt. Ik vind mijn Ecoline brush pens héél fijn, zwarte fineliners, zo’n lijmroller, washitape en mijn stickers.

884. Welk programma mag direct terug op tv?

Het Eiland en een nieuw seizoen van Bake Off.

885. Spreid je graag je kansen?

Ik weet niet waarom maar ik vind dit een moeilijke graag. Moet er echt even over nadenken. Spreid ik graag mijn kansen? Ik denk van wel. Ik vind het wel een fijn idee om te weten dat toch één van m’n opties zal lukken. Langs de andere kant vind ik het wel fijn om alles op alles te zetten bij iets als ik daar echt van overtuigd ben. Soms moet je wat risico’s nemen denk ik.

886. Heb je vaak fantasiegesprekken in je hoofd?

Ja toch wel. Haha.

887. Kun jij tot het graf een geheim bewaren?

Dat denk ik wel ja. Ik heb zelf niet zo’n geheim en ik heb ook niet zo’n geheim van iemand anders maar als dat wel het geval zou zijn, zou me dat wel lukken.

888. Wie je favoriete cabaretier?

Xander De Rijcke vind ik heel grappig!

889. Welke bloemen geef je graag cadeau?

Maakt me niet zoveel uit. Als de bos er maar mooi uitziet en kleurrijk is. Dat vind ik zelf wel leuk, zo’n heel kleurrijke bos. Pioenrozen doen het wel altijd goed denk ik. En zonnebloemen zijn ook super tof nu!

890. Wat houdt je ‘s nachts wakker?

Muggen. Hitte. Dat soort dingen.

Heb jij vaak fantasiegesprekken in je hoofd?

11 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 94

  1. Goed dat je zo lekker in je vel zit 🙂 is zo’n fijn gevoel! Muggen op de slaapkamer, dan kan ik ook echt niet slapen. De warmte deze zomer hield me ook wel eens wakker. Inmiddels is het weer lekker afgekoeld op de slaapkamer en hebben we bijna geen last gehad van muggen.

  2. Wat dat loslaten betreft ben ik nog wel benieuwd 🙂 schrijf daar gerust eens meer over! Ben je nog in loopbaanbegeleiding? (ook dat vond ik altijd boeiend om te volgen)

  3. Ja, fantasiegesprekken heb ik wel regelmatig. En vooral wanneer ik in bed lig en nog niet kan slapen. Helpt mij trouwens altijd om in slaap te raken 😉 En als ik dan toch niet in slaap raak is het omdat ik toch met iets heel erg op mijn maag lig.

  4. Oh ja hoor, die fantasiegesprekken herken ik wel! En pioenrozen en zonnebloemen zijn inderdaad altijd goed 🙂 Fijn om te horen dat je goed in je vel zit op dit moment!

  5. haha fantasiegesprekken, dat doe ik eigenlijk nog vaak, gewoon omdat ik dingen niet mag vergeten ofzo of om echt na te denken wat mijn mening over iets is 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.