Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 91

851. Is vreemdgaan het einde van de relatie?

Goh, meteen een pittige vraag om mee te starten 😉 Waarschijnlijk vinden jullie mij crazy, maar ik zou het eerlijk gezegd niet willen weten als mijn lief is vreemd gegaan. Als het één keer gebeurde, hij er spijt van heeft en besluit om toch samen te blijven, dan hoef ik er niet van op de hoogte gebracht te worden. En anders wil ik gewoon dat er meteen eerlijk gezegd wordt dat onze relatie toch niet helemaal oké is en we uit elkaar moeten gaan.

852. Zou je de wet overtreden om iemand van wie je houdt te redden?

Hangt er van af op welke manier die persoon moet gered worden, wat die persoon gedaan heeft waardoor hij gered moet worden en hoe erg ik de wet moet overtreden. Want eerlijk is eerlijk, ik heb geen zin om de gevangenis in te gaan. Haha. En ook eerlijk is eerlijk, als iemand van wie ik houd, iemand anders heeft vermoord ofzo, dan ga ik geen straffe stoten uithalen om die persoon te redden.

853. Ben je weleens afgewezen om je ideeën?

Ik denk niet in de zin van dat ik als persoon afgewezen werd, maar eerder dat mijn ideeën afgewezen werden. Ik weet nog op mijn vorige werk dat mijn bazin zei dat ze verwachtte dat iedereen eigen inbreng deed en zelf eens creatief aan de slag ging in de winkel. Als je bijvoorbeeld iets aan het opruimen was, mocht je de dingen wel eens anders leggen. Zo’n zaken. Ik herinner me twee keer dat ik dat deed en dat de dag erna alles terug lag zoals het er voor lag. Haha. Op zich niet erg maar dat voelt toch even als een klein steekje.

854. Van welk vakantiesouvenir word je nog steeds blij?

Ik kocht vorig jaar in Nederland tijdens onze vakantie een trui met bootjes op waar ik echt nog altijd heel gelukkig mee ben.

855. Houd je vast aan iets wat je eigenlijk al lang had moeten loslaten?

Goh een deel van mijn spullen waarschijnlijk. Haha.

856. Is je grootste angst ooit uitgekomen?

Nee gelukkig niet.

857. Waar mag je vijf jaar geleden wakker van?

Mijn studiekeuze vooral denk ik.

858. Heb je weleens het gevoel dat je ‘vandaag’ al vaker hebt beleefd?

Hm eerlijk gezegd niet. Want ik vind het ook niet erg als mijn dagen af en toe op elkaar lijken dus ik ben er ook niet echt mee bezig.

859. Wie maakt jou een beter persoon?

Het lief en ikzelf.

860. Wat maakt je aan het lachen?

Mingming be like: IDGAF 😹😹😹 Via @jack_n_tzus

Een bericht gedeeld door Cutest animals of instagram 😋 (@lnstagramanimals) op

Haha dat ene hondje dat blijft zitten. Geweldig!

LOL he threw it | follow me @thoughtsofdog for more cute dog thoughts 🧠

Een bericht gedeeld door dog 🐶 (@thoughtsofdog) op

Vooral schattige dieren dus. En droge mopjes en woordspelingen. Dat ook!

11 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 91

 1. Oh, ik weet ook echt niet wat ik zou doen al mijn vriend vreemdging hoor! Het klinkt altijd heel makkelijk als mensen zeggen dat je moet weggaan, maar dat is het niets als je er middenin zit. Je houdt van die persoon en je dacht dat je er je hele leven mee samen zou zijn, ja, dat laaat je niet zomaar los. Maar wat je zegt, het vertrouwen zou wel helemaal weg zijn. En hoe bouw je dat weer op?

  1. ‘t Is inderdaad altijd makkelijk gezegd als buitenstaander. En als je al even samen bent, heb je ook al wat dingen opgebouwd dus dat maakt het dan nog moeilijker om weg te gaan denk ik. Also, we zijn allemaal mensen en iedereen maakt fouten dus als het een eenmalig iets is mag het van mij zo gelaten worden. Want ik ken mezelf en ik zou echt heel onzeker worden van zo’n situatie (logisch ook denk ik) en dat vertrouwen zou ik nooit meer terugvinden. Hoop alleszins dat ik het nooit hoef mee te maken!

 2. Ik vind vreemdgaan NOT DONE. Ik zat ooit in een vreemde situatie. De één had de ander bedrogen en belde mij zodat ik voor de ander zou zorgen. Die ander was er dan van overtuigd dat ik degene was met wie hij haar bedrogen had. Mijn God, wat was dat een lastige en moeilijke periode. Ik was kwaad op beiden uiteraard. Ik had er niets mee te maken en ik zat er opeens middenin. Pfff..

  1. Haha oh nee dat is echt gemeen dat ze jou zo in die situatie gesmeten hebben! Lijkt me echt moeilijk om daar tussenin te zitten en al helemaal als ze dan denken dat jij de slechte bent!

 3. Ik denk inderdaad ook dat ik het niet per se zou willen weten als mijn lief een eenmalige misstap begaat waar ‘ie gigantisch veel spijt van heeft. Alleen zou ik zoiets zelf nooit kunnen verzwijgen mocht ik degene zijn die vreemdging, omdat ik da ‘geheim’ echt als een blok zou meezeulen. Ook al vind ik het dan beter om te zwijgen, ik zou het niet kunnen.

  1. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat ik het zelf zou kunnen verzwijgen :p Zou me super schuldig voelen en ik kan ook totaal niet liegen dus dat zou meteen opvallen.

 4. Haha, geniale filmpjes! Blijft gewoon leuk! En trouwens eigenlijk wel een goed en eerlijk antwoord over het vreemdgaan. Ik kan me voorstellen dat het na een jarenlange relatie ook niet zomaar meteen het einde van jullie als stel zou betekenen.

  1. Je bouwt na al die jaren toch ook iets op hé dus dat is alleen maar moeilijker denk ik om het dan allemaal los te laten. Maar ja, zolang je niet echt in die situatie zit is het moeilijk om in te schatten wat je echt zou doen. Hoop alleszins dat ik het nooit hoef mee te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.