Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 90

841. Heb je weleens ‘s nachts gezwommen?

Ik denk van niet. Kan me toch niet herinneren dat ik dat ooit gedaan heb, maar het lijkt me wel eens fijn.

842. Op welke sociale media ben je actief?

Echt actief alleen maar op Instagram. En passief ben ik ook op Facebook aanwezig.

843. Wat zou je doen als geld geen rol speelde?

Ik zou halftijds gaan werken. Niet omdat ik mijn werk niet graag doe of omdat voltijds werk bij mij nu zo zwaar is, maar gewoon omdat vrij tijd nog altijd net iets leuker is en hoe meer leuker, hoe beter. Ik zou denk ik ook wat vaker op reis gaan of korte tripjes doen. En last but not least, ons huis helemaal verbouwen zodat het meteen 100% ons goesting is.

844. Wat lijkt je vervelend aan oud zijn?

Het lijkt me echt verschrikkelijk als je mentaal nog helemaal oké bent, maar lichamelijk super hard aftakelt. En gewoon ook al al die kleine kwaaltjes die er waarschijnlijk bij zullen komen kijken. Een versleten heup, dingen vergeten, …

845. Wie neemt de meeste beslissingen in jouw leven?

Dit vind ik een beetje een rare vraag eigenlijk. Ik neem volgens mij toch wel zelf de meeste beslissingen in mijn leven. Sowieso doet iedereen dat volgens mij want zelfs dingen niet beslissen is een beslissing. Iemand anders laten beslissen is ook een beslissing.

846. Hoe oud je altijd willen blijven.

Ik dacht eerst 25, maar ik zit nu eigenlijk nog beter in mijn vel dan toen dus laat mij maar forever 27 zijn. Al kriebelt het een klein beetje dat het geen even getal is. Haha.

847. Van welke fruitsoorten maak je graag een fruitsalade?

Zo lang geleden dat ik dat nog deed! Sowieso: aardbeien, druiven, sinaasappel, appel, pompelmoes, kiwi en nectarine.

848. Heb je een goede pokerface?

Hm ik denk van niet :p

849. Heb je weleens zelf een sieraad gemaakt?

Ja hoor! Vroeger ging ik vaak in de Veritas knoopjes kopen om daar dan een ring of oorbellen van te maken. Ik heb het een paar weken geleden nog eens gedaan maar daar blijft het bij.

850. Hoe zie je jezelf het liefst?

Gelukkig en vol zelfvertrouwen.

Hoe oud zou jij altijd willen blijven en waarom?

6 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 90

  1. Haha, ik ben zo’n seut die oneven getallen leuker vind, dus doe maar 23! Ik zei vroeger altijd dat ik echt geen moeite had met ouder worden (niet dat ik nu al stokoud ben, maar soit), maar nu de tijd ZO. SNEL. VLIEGT. denk ik toch wel vaak: shiiit, misschien wordt dit toch niet zo easy, haha!

  2. Wat een leuke vragen weer! En lichamelijk aftakelen, maar mentaal wel oké zijn lijkt me ook heel erg. Al lijkt het me ook verschrikkelijk om te weten dat je mentaal aftakelt. En euhhm een ideale leeftijd, ik zou het zo niet weten. Ik vind 23 zijn nu wel leuk, maar misschien is het nog leuker als ik 26 of 27 ben. Een twintiger zijn is denk ik sowieso prima, al zeggen genoeg mensen dat het leven pas echt begint na 50. Dus ik denk dat ik gewoon niet eeuwig dezelfde leeftijd zou willen hebben haha

  3. Haha, ik moest lachen om je ideale leeftijd! Misschien moet je er toch maar 26 van maken dan om het een even getal te laten zijn 😉 Die vraag over de beslissingen in je leven is inderdaad een beetje raar. Gelukkig maar dat jij de meeste beslissingen gewoon zelf neemt. Het zou wat zijn als iemand anders alles maar bepaalt 😛 Ik zou zelf wel altijd een jaar of 20 willen blijven. Prima studentenleventje, nog niet bezig met dingen als een eigen huis, hypotheken, werk… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.