Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 9

41. Welk cijfer zou je je gezicht geven?

Ja hallo zeg. Direct zo’n vraag. Dit vind ik echt supermoeilijk. Op sommige dagen vind ik mezelf een mega knapperd. Op andere dagen voel ik me een draak. Haha. En dan op de meeste dagen voel ik me denk ik gewoon middelmatig. Dus als ik alles optel kom ik uit op een 7. Valt mee hé?

42. Was je goed op school?

Eerlijk? Niet echt. Ik kon wel beter zijn. Ik had er gewoon nooit zo’n zin in. Als ik daar nu over nadenken is dat echt belachelijk. Als ik alles opnieuw kon doen, zou ik beter m’n best doen. Ik was gewoon veel liever met veel andere dingen bezig dan studeren. Harry Potter boeken lezen bijvoorbeeld. Ik moet ook toegeven dat ik als vijftienjarige wel beïnvloed werd door mijn klas. Die ook niet erg zijn best deed om te studeren. Dacht ik. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik m’n vierde middelbaar moest over doen. Sinds dan deed ik wel altijd net genoeg mijn best om toch te slagen voor mijn vakken. Behalve wiskunde. Daar was ik echt rotslecht in. Jongens toch. En nog steeds!

43. Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche?

Niet lang! Ik denk hooguit vijf minuten. En dat is zelfs al veel. Soms probeer ik om eens wat langer te blijven staan. Dan heb ik dus al snel het gevoel dat ik een half uur in de douche sta. En dan zijn we maar 10 minuten verder. Haha. Ik kan het ook niet zo goed verdragen dat mijn vingers helemaal rimpelen. En ik krijg het snel koud.

44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat?

Dat vind ik ook weer zo dubbel. Natuurlijk, de ruimte is oneindig groot. Dus ik kan langs een kant maar moeilijk geloven dat wij de enige levende wezens zijn. Langs de andere kant vind ik dat dan ook weer moeilijk te geloven dat er ergens iets zou rondlopen/kruipen/zwemmen. Misschien omdat ik me dat ander leven niet kan voorstellen? Ik zou niet weten hoe die buitenaardse wezens er dan uit zien.

45. Hoe laat sta je meestal op?

Ik sta meestal op rond 8u. Als ik bij mijn vriend slaap is dat 7u30 omdat hij rond 8u naar zijn werk vertrekt. Soms als ik wat later ben gaan slapen, sta ik op om 8u30. Ik vertrek om 9u naar mijn werk dus dat kan wel. Maar ik vind het wel fijn om in de ochtend wat meer tijd te hebben om op m’n gemakje wakker te worden. En heel soms, slaap ik op mijn vrije dag uit tot 9u.

4 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 9

  1. Leve Harry Potter! Bestond die toverwereld maar echt hé, ik zou er direct naartoe gaan. Wat een leuk idee, van deze 1000 vragen (en ze zijn nog origineel ook). Ik kan trouwens ook niet lang slapen, tot 8 uur is voor mij perfect! Liefs 🙂

    1. Oja heel veel hartjes voor Harry! Ik zou er ook meteen heen gaan moest het kunnen. Ben blij dat ik de vraagjes eindelijk op mijn blog kwijt kan! Heb het boekje al zo enorm lang. En om ze nu gewoon uit te typen in een Word documentje, das ook wat stom hé?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.