Duizend vragen aan jezelf | Deel 88

821. Hoe groen zijn jouw vingers?

Groener dan een paar weken geleden alleszins! Maar niet zo groen dat er nu spontaan groenten en kruiden in onze tuin staan ๐Ÿ˜‰

822. Voel je je thuis op een camping?

Jaaa! Oh ik vind campings zo leuk! Gewoon lekker chillywilly, je zin doen en ontspannen. Ik vind het heel fijn om te kamperen en we doen het ook elk jaar wel een keer.

823. Vind je het belangrijk wat andere mensen van je denken?

Ik zou willen dat ik het totaal niet belangrijk vind en ik merk ook wel dat ik het de laatste tijd almaar minder en minder belangrijk vind maar alsnog ben ik er wel mee bezig hoor. De quote hiernaast van Sophia Amoruso is wel een goeie reminder. Het scheelt inderdaad zoveel als je gewoon je zin doet. Ik heb dat bijvoorbeeld soms met kledij. Ik had een jurk van Monki in mijn kast die eigenlijk niet eens zo heel gek is ofzo maar toch durfde ik hem nooit dragen. En vorige week had ik ineens echt een soort van kantelpunt bereikt. Ik dacht: fak da! Ik doe gewoon dat kleed aan! En voila ๐Ÿ™‚ Feels good! Dus deze week werd zo’n beetje de week van draag-wat-je-wil-en-maak-je-geen-zorgen-om-wat-iemand-anders-er-van-denkt.

Verder vind ik het wel dubbel. Ik vind het bijvoorbeeld wel fijn als mensen positief over me denken maar ik kan het me eerlijk gezegd ook niet te erg aantrekken als dat niet het geval is.

824. Wat is je favoriete quote?

 • Find joy in the ordinary
 • Het is wat het is
 • The cure for anything is salt water. Sweat, tears or the sea.

825. Ga je graag naar rommelmarkten?

Yes. Vind ik heel leuk. Al koop ik er zelden dingen. Maar ik vind het fijn om er rond te lopen en tussen alle spulletjes te kijken. Er hangt ook altijd zo’n fijne sfeer.

826. Ga je als eerste een lege dansvloer op?

Dat hangt er van af in welk gezelschap ik ben ๐Ÿ˜‰

827. Wat is de laatste musical die je hebt gezien?

Belle & Het Beest denk ik.

828. Hoeveel kuilen en heuvels zitten er in jouw levenspad?

Goh dat valt wel mee. Meer heuvels dan kuilen heb ik de indruk en dat is het belangrijkste.

829. Wanneer heb je voor het laatst iets met een groep gezongen?

Ja jongens, dat weet ik ook niet meer hoor :p waarschijnlijk eens ‘happy birthday’ ofzo maar wanneer weet ik niet meer.

830. Waar maak je je op dit moment zorgen over?

Nergens om momenteel. Fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf | Deel 88

 1. Ik maak me zelden druk om wat een ander van me denkt of vind. Totaal niet belangrijk. Groene vingers zijn hier inmiddels wel aanwezig, gaat steeds beter met de planten en met stekken ๐Ÿ™‚

 2. Oooh, ik hou van kamperen! Al veel te lang niet meer gedaan.
  Gelukkig maak jij je om dit moment nergens druk over! Ik ook niet meer. Vorige week kreeg ik namelijk te horen dat ik al mijn vakken heb gehaald en zonder herkansingen door ga naar mijn laatste jaar ๐Ÿ™‚
  En leuk al die quotes zeg.

 3. Die quotes op je pinterest zijn zo kleurrijk en tof! ๐Ÿ˜€
  Ik ga ook wel graag naar rommelmarkten. Onlangs kocht ik 3 boeken voor 1.50 euro en een paar sangria glazen voor mochten we eens volk moeten ontvangen.

 4. Ik was op de goede weg qua niet aantrekken wat een ander denkt, maar dat is de laatste dagen in alle drukte en emotie een beetje gekelderd denk ik. Maar dat keert wel terug. En zo fijn dat je je nergens zorgen over maakt! Dan is het leven echt fantastisch!

 5. Prachtige quote! En dat je je niet meer zoveel aantrekt wat anderen vinden, vind ik heel mooi om te lezen. Ik kon mij daar ook zo druk om maken, maar doe dat ook vrijwel niet meer. Je moet doen wat jij leuk of goed vindt!

 6. Gelukkig maar dat je je op dit moment nergens zorgen over maakt ๐Ÿ™‚ En mooi om te horen dat het je beter lukt om je niet te veel aan te trekken van wat anderen vinden. Die quote van Sophie is helemaal waar! Ik had gisteren een roze pantalon aan naar mijn werk en zag ook een paar keer vragende blikken van een collega. Eerst maakte ik me er best druk over (van “Zie ik er echt zo apart uit?” tot “Ik moet nรบ iets anders aantrekken!”), maar na een tijdje kon ik het gelukkig meer loslaten en besloot ik ook dat het er eigenlijk niet toedoet als die broek haar ding niet is.