Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 77

711. Hoe snel wijk je van geijkte paden af?

Letterlijk of figuurlijk? Hihi. Soms doe ik dat wel, soms niet. Het is fijn om af en toe eens een andere weg te nemen, je komt nieuwe dingen tegen die je misschien anders niet zou zien of meemaken. Maar het kan best moeite kosten en soms heb je er geen energie of zin voor dus dan is het geijkte pad wel gewoon oké.

712. Wat is het beste gevoel ter wereld?

Ik kan er een paar bedenken.

* Het gevoel dat er mensen zijn die je liefhebben. En zeker ook mensen die geen familie zijn. Dat mijn vriendinnen en het lief bewust voor mij kiezen. Dat vind ik echt een fijn gevoel.

* Dat je eindelijk water kan drinken als je super veel dorst hebt. Of als je lang geen chocola hebt gehad en je een stukje van je favoriete chocola op je tong kan laten smelten.

* Als je je luie kont uit de zetel hebt gekregen en gesport hebt.

* Vers gewassen lakens op je bed.

713. Wat doe je meestal om drie uur ‘s middags?

Op werkdagen werken. En als ik in de week thuis ben, kijk ik televisie want om 15.30u begint Dr. Phil. Haha. En op zondag doe ik dan iets leuks met het lief. Een boswandelingetje ofzo.

714. Met welke beroemdheid zou je goed kunnen opschieten?

Jennifer Lawrence denk ik. Het grappige is dat ik deze vraag eens gegoogled heb om te zien wat andere mensen zeggen en toen kwam ik er een paar tegen die ook haar kiezen.

715. Wat zou je serveren op een high tea?

Ik weet niet zo goed wat er normaal op zo’n ding geserveerd wordt behalve scones, maar ik zou gaan voor zoetigheidjes. Brownies, mini cheesecakejes, fruit en chocolade, … En lekkere thee natuurlijk!

716. Wat kun je ook nog prima morgen doen?

Stofzuigen.

717. Wat doet een wandeling door de natuur met je?

Ten eerste krijg ik er altijd een lekker fris hoofd van. Maar ik vind het tegenwoordig fijner om samen met iemand te wandelen en te babbelen over dingen die me bezig houden. Als ik met het lief ga wandelen, komen daar altijd de gesprekken uit die we anders niet heel snel zouden voeren.

718. Welk lied past het best bij je relatie?

Dit vind ik moeilijk. Ik zie Rose Tattoo van Dropkick Murphy’s altijd al als ons liedje en sinds kort ook Zoutelande. Op een avond tijdens Temptation Island, of net voor het zou beginnen, vertelde het lief dat hij op de radio een mooi liedje had gehoord. Toen hij mij liet luisteren, bedacht hij ineens dat er nog een super mooi liedje was dat hij altijd op zijn werk hoorde maar hij wist de titel niet. Dus toen hij het aan het opzoeken was, vroeg ik of het toch niet Zoutelande was. Jep! Ik zei dat ik dan altijd aan hem moest denken als ik het hoorde en hij zei daarna dat hij altijd aan mij moest denken en dat hij het zo’n prachtig lied vond. En dat hij moet denken aan onze reisjes en onze tripjes naar zee en ik weet niet waarom, maar het pakte me dus echt zo hard dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg.

719. Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?

Zonning, rustig, vol liefde.

720. Wat is voor jou gezelligheid?

Sowieso warmte in gelijk welke vorm (een warme trui, een dekentje of warmte van een vuur of de verwarming). Een paar lieve mensen er bij, iets lekkers van eten, gedempt licht.

Wat doe jij meestal om drie uur ‘s middags?

6 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 77

  1. Ik vind Zoutelande wel een mooi liedje, maar zo jammer dat ze het grijsdraaien op de radio om het dan beu gehoord te zijn. Enfin, zo is dat toch bij mij ^^ Maar wel leuk wat voor betekenis het heeft voor jullie beiden. Wat ik doe om 3u ‘s middags? Op werkdagen ben ik nog aan het werk (behalve op werkende weekends). Op vrije dagen en in het weekend zit ik ofwel in de zetel te chillen met mijn laptop, blogs te tikken of een pannenkoek aan het eten bij de Tea-room Brasserie 300m van onze deur 🙂

  2. Ooooh supermooi verhaal van Zoutelande! Ik vind het geweldig hoe zo’n simpel lied zoveel mensen aanspreekt. Anders scoort Nederlandstalige muziek toch niet echt op de populaire radio’s en dat liedje wel.
    Om 15u werk ik vrijwel altijd (met een vroegdienst, laatdienst of onderbroken uren). Als ik thuis ben, verschilt het van keer tot keer.

  3. Zoutelande is zeker een mooi liedje! Mijn vriend vind Perfect van Ed Sheeran goed bij onze relatie passen, super lief natuurlijk! Ik krijg er altijd rode wangetjes van haha, interessante vragen weer! Liefs

  4. Zoutelande vind ik ook zo’n prachtig liedje. Ik krijg ook echt zo’n romantisch-clichébeeld als ik dat liedje alleen al hoor 🙂 Om 15.00 uur ben ik doordeweeks altijd aan het werk. En in het weekend ben ik om die tijd meestal aan het bloggen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.