Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 75

691. Naar wie ga je voor wijze raad?

Naar mijn vriend en mijn ouders en soms ook mijn schoonmama. En mijn vriendinnen. Maar dan niet per se omdat ik wijze raad wil, maar gewoon om m’n verhaal eens te doen.

692. Wat is het leukst aan thuiskomen?

De vertrouwdheid. Dat je dan op een plek bent waar ja alles los kan laten. Je hoeft er niet heel pretty uit te zien, je mag huilen (dat mag ergens anders ook hé, maar goed thuis is die drempel toch wat kleiner om het ook effectief te doen ;)), hardop lachen zonder dat iemand raar kijkt, je mag je joggingpak aandoen, en in de zetel ploffen.

693. In welk vak was je vroeger goed op school?

In de lagere school was ik super goed in spelling en taal! Ik had op m’n toets van het zesde leerjaar blijkbaar zelfs 100% op spelling en ook op meetkunde maar ik heb mijn wiskundeknobbel daar achter gelaten denk ik. In het middelbaar ging dat al véél minder goed. Ik denk dat lichamelijke opvoeding een paar keer mijn beste vak was, maar dat was dan gewoon omdat ik mijn best deed en wij daar punten op kregen en niet op hoe goed je over de bok kon springen. Daar was ik namelijk echt rotslecht in. Haha. In gedragswetenschappen was ik ook wel goed!

694. Wanneer heb je voor het laatst een baby vastgehouden?

Mijn vriend zijn nichtje is net 1 jaar geworden en zij is sowieso de laatste baby die ik heb vastgehouden. Maar wanneer precies dat weet ik niet. Met 1 jaar ben je ook niet meer echt een baby eigenlijk.

695. Zou je jezelf als vriendin willen hebben?

Ja hoor.

696. Kun je goed wachten?

Hm nee niet zo goed. Ik ben eigenlijk niet zo heel geduldig op dat vlak.

697. Voor welk probleem zou je naar een psycholoog gaan?

Hm dit vind ik een rare vraag eigenlijk. Ik benoem niet een specifiek probleem, maar ik zou wel hulp inschakelen als ik er echt zelf niet meer uit kom. En ook niet met de hulp van vrienden en familie.

698. Wat wil je nog leren?

Te veel.

699. Waar kun je geen dag zonder?

Eten en daglicht.

700. Hoe vaak beginnen je zinnen met: ‘Toen ik zo oud was als jij …’

Haha gelukkig nog niet heel vaak. Als ik met leeftijdsgenoten praat gebruiken we wel soms een soortgelijke zin maar dat is dan tegen elkaar en niet tegen iemand die veel jonger is als wij.

Wanneer heb jij voor het laatst een baby vastgehouden?

4 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 75

  1. M’n vriend zijn beste vriend is onlangs papa geworden. Dat boeleke is nu ongeveer 4 maanden oud en dus de laatste baby die ik vast hield. En waarschijnlijk nog vaak zal vast houden en zien.

  2. In november, toen mijn vriendin bevallen was van haar 2de kindje. Om de één of andere reden vragen ze mij altijd om de kleine vast te houden, haha.

  3. Oehhh interessante vragen weer, de baby die ik voor het laatst heb vastgehouden is nu al 4! Maar mijn nicht zal binnenkort bevallen dus misschien wel heel snel weer een keer! Liefs

  4. Haha, die laatste vraag is grappig. Maar op onze leeftijd valt dat gelukkig waarschijnlijk wel mee. Ik heb nog nooit tegen een kind op die manier gepraat 😉 Het ongeduldige herken ik wel trouwens. Geduldig zijn is nou niet bepaald mijn grootste talent, haha. Ik kan bijvoorbeeld ook niet zo goed tegen wachten aan de telefoon en leg in de winkel weleens aankopen terug als er echt een lange rij voor de kassa staat. Oeps!
    De laatste keer dat ik een baby heb vastgehouden? Poeh, dat is echt heel lang geleden. Ik denk dat dat mijn nichtje was, maar die is inmiddels alweer 7, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.