Duizend vragen aan jezelf • Deel 74

681. Wat was je laatste goede daad?

Oh god, ik kan me zelfs niet herinneren dat ik een goede daad deed. Erg erg erg.

682. Zie je de mensen die in je ‘top tien’ staan elke week?

Sommige van die mensen zie ik wel ongeveer wekelijks, andere mensen totaal niet. Die zie ik met moeite maandelijks. Maar dat vind ik ook niet erg eigenlijk. Ik weet dat het vaker kan als we dat beiden zouden willen, maar ik vind het ook gewoon wel oké om niet super frequent af te spreken. Ik zie mijn vriendinnen super graag, maar ik moet ze niet per se elke week zien. Mijn ouders en schoonouders zie ik denk ik toch wel een keer per week. Daar ben ik wel blij mee!

683. Wat was je beste beslissing van het afgelopen jaar?

Om mijn ontslag te geven. Van zodra ik dat had gedaan, viel er echt letterlijk een blok van mij af. Ik heb me sinds lang niet zo licht gevoeld als nu.

684. Wat is het leukste concert waar je bent geweest?

Oh dat is zonder twijfel het concert van Bart Peeters waar ik samen met mijn mama en tantes heen ben geweest eind vorig jaar. Zo leuk! Die man heeft echt talent om én leuke liedjes te maken én het publiek mee te krijgen. Ik vond het fantastisch en echt een boost als je even in een dipje zit.

685. Wat is je favoriete beloning voor hard werk?

Hm toch iets leuks gaan doen denk ik. Een uitstapje maken ofzo. Oh of balletjes gaan eten in de Ikea! Haha. Daar maak je mij altijd blij mee. En frietkotfrietjes ook.

686. Heb je weleens iemand aan het huilen gemaakt?

Ik denk van niet. En als dat wel het geval is, dan was het alleszins niet opzettelijk en dan hoop ik dat die persoon er snel overheen was. Ik ben niet echt het type dat mensen aan het huilen maakt zeg maar.

687. Ga je voor kwaliteit of kwantiteit?

Hangt er van af waarover het gaat 😉 Met kleren en schoenen ga ik nu wel vaker voor kwaliteit.

688. Wat is de beste remedie tegen liefdesverdriet?

Ik ben denk ik niet de juiste persoon om deze vraag te beantwoorden aangezien ik daar niet echt ervaring mee heb. Maar als ik logisch nadenk: chocola, Netflix en veel praten met iemand die je graag ziet maar dan niet de persoon die het liefdesverdriet veroorzaakte. En misschien ook geen contact meer hebben met die persoon.

689. Welke vijf dingen zou je in een picknickmand stoppen?

Euhm, druiven, belegde broodjes, een dessertje, water (saai hé) en een dekentje!

690. Heb je veel zelfvertrouwen?

Gemiddeld. Niet veel, niet weinig. Of ja het hangt er ook vanaf op welk moment je me strikt. Het is ook wel heel beïnvloedbaar bij mij. Als iemand me onderuit haalt, gaat mijn zelfvertrouwen mee omlaag maar dat lijkt me wel enigszins logisch. Ik weet bijvoorbeeld dat ik wel kwaliteiten heb en dat ik een leuk mens ben maar soms begin je aan jezelf te twijfelen en vraag je je af wat je in godsnaam aan het doen bent.

Wat is jouw beste beslissing van het afgelopen jaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 74

  1. Ontslag nemen betekent vaak dat het vanuit jezelf komt en dat maakt het al vaak één van de beste beslissingen in het leven. Fijn dat je er ook zo op terug kijkt.

  2. Voor mij was de beste remedie tegen liefdesverdriet altijd heel veel met vrienden zijn en ieder weekend op stap gaan. Chocolade is altijd goed 😀 De laatste goede daad? Dat kan ik me ook niet meer heugen, maar weer eens iets aan doen 🙂

  3. Fijn dat ontslag nemen zo goed heeft geholpen! En water is helemaal niet saai in een picknick mand 😉 Wat verse fruitjes erbij en dan voelt het net iets luxer als anders! Liefs

  4. Wat mooi dat ontslag nemen je zo veel goed heeft gedaan en dat je je er echt een stuk lichter door voelde naderhand. Hopelijk heb je ook een fijne eerste werkdag gehad op je nieuwe werk (en heb je jezelf verwend met iets lekkers bij IKEA of een leuk uitje naderhand ;)).