Duizend vragen aan jezelf • Deel 72

661. Vind je het leuk als mensen naar je kijken?

Oeeeh nee. Of ja, het hangt er van af wie er naar me kijkt. Ik vind het fijn dat als ik babbel met iemand, dat die persoon dan naar mij kijkt. Haha. Maar zo gewoon, kijkende mensen? No thanks. Ik voel me eigenlijk altijd heel ongemakkelijk als ik merk dat mensen naar me kijken.

662. Wat wil je nog heel graag?

Op reis gaan. Echt zoveel zin in om nog eens met het vliegtuig of met de auto naar een warm land te gaan.

663. Wat was de meest bijzondere uitnodiging die je ooit kreeg?

Oei, geen idee.

664. Hoe zullen je vrienden je beschrijven?

Goeie vraag! Ik ga het ze eens vragen :p

665. Wat heeft je het meest pijn gedaan in het leven?

Onze vroegere “thuissituatie” waarin ik niet zo’n fijne band had met mijn ouders en het met mijn broer ook allemaal niet wou lukken. Het gaat vooral over hem en daarom ga ik er ook niet te veel over uitweiden 🙂 gelukkig gaat het nu allemaal veel beter!

666. Wat was het keerpunt in je leven?

Pf zo’n doordenkers vandaag! Sowieso toen ik een tweede keer in het vierde middelbaar terechtkwam en ik ineens besefte dat ik wel een tof mens ben en dat het me eigenlijk niet moet uitmaken wat andere mensen van me denken.

667. Geloof je dat mensen de toekomst kunnen voorspellen?

Ja en nee. Je kunt niet weten wat er in de toekomst zal gebeuren, maar als je bijvoorbeeld je toekomst eens zou laten voorspellen, denk ik dat het je wel beïnvloed en dat het misschien toch “waarheid” wordt.

668. Wat doe je op automatische piloot?

Tanden poetsen. Haha :p

669. Op welke plek zat je het liefst in de klas?

Ergens aan de zijkant van het lokaal, dus niet in de rij in het midden, en dan ook nog liefst aan een raam. En achteraan. Maar wij hadden vaste plaatsen in de klas, ook in het middelbaar, dus je moest maar gewoon gaan zitten waar de leraar zei dat je moest gaan zitten.

670. Vermijd je sommige muziek omdat je er verdrietig van wordt?

Ja toch wel. Er zijn een paar liedjes die ik echt heel mooi vind, maar waar ik gewoon niet te veel naar wil luisteren omdat ik er sip van word.

Wat doe jij op automatische piloot?

8 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 72

 1. Goh, weinig eigenlijk. Ik ben altijd allerlei dingen aan het combineren. Zelfs als ik mijn tanden poets, zit ik nog even op mijn gsm. Als ik sport, heb ik muziek op. Als ik kook, een serie… Misschien alleen opstaan dan, haha. Ik sta veel te laat op en moet me dan gigantisch hard haasten, maar dat gebeurt wel een beetje op automatische piloot. En dat trekt zich nog wel even voort naar ‘doelloos naar muziek luisteren op de trein en mijn leven heel erg haten want het is acht uur ’s ochtends’.

 2. Leuke vraag, hoe zouden je vrienden je omschrijven, dat ga ik ze ook eens vragen. Ben nu benieuwd! 🙂
  Ik doe denk ik meer dan ik denk op de automatische piloot, verlichting aan of uit, pil in nemen, de deur achter me op slot doen. Dat gaat soms zo automatisch dat ik me wel eens afvraag of ik de deur nou wel of niet op slot heb gedaan 🙂
  sammie schreef laatst over Keukenaccessoires, nieuw in onze keuken.My Profile

  1. Ha ja, ik heb dat eigenlijk ook met bijvoorbeeld de handrem aantrekken in de auto. Zat ik me dan daarnet ineens in lichte paniek af te vragen of ik dat wel had gedaan aangezien ik op een helling geparkeerd stond :p

 3. Wanneer ik ziek ben en toch ga werken dan werk ik op automatische piloot. Dat is ongelooflijk. Ik weet soms zelf niet hoe ik dat doe, maar vorige week was ’t zo. Ik was opgestaan met migraine en omdat ik wist dat mijn collega er niet was en mijn andere collega al van Tweede Kerst ziek is ben ik toch gaan werken. Had ik eigenlijk beter niet gedaan, maar ja.. ik ben weer veel te goed voor de wereld geweest. Ik heb mij vooruit gestrompeld, niet te doen.
  Evelyne schreef laatst over 5x Instagram #2 | Red roseMy Profile

 4. Haha, starende mensen? Nee, bedankt! 😉 Ik heb trouwens precies hetzelfde idee over de toekomst voorspellen. Soms komt zo’n voorspelling uit puur en alleen omdat iemand er zelf in gelooft en daarnaar gaat handelen. Iets wat ik op de automatische piloot doe, is toch wel autorijden. Als iemand me vraagt waar het rempedaal zit, weet ik dat vaak niet eens, terwijl ik hem automatisch weet te vinden als ik autorijd 😉
  Romy schreef laatst over Met deze 7 tips kun jij genieten van kleine dingen!My Profile

  1. Haha ja! Dat ook inderdaad 🙂 Als ik in iemand anders zijn auto moet rijden, vind ik dat altijd wat spannend. Dan bedenk ik altijd op voorhand hoe het precies gaat met als gevolg dat ik dan met de pedalen (in mijn hoofd hé) helemaal in de war raak. Gelukkig weet ik alles prima zitten als ik effectief in de auto zit. Haha :p

Comments are closed.