Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 69

631. Is elke dag een nieuw begin?

Ja toch wel. Op zich is elke minuut een nieuw begin. Elk moment. Omdat je gewoon zelf, nu, kan beslissen dat het anders moet, dat je opnieuw wilt beginnen. Maar na een nachtje slapen ziet alles er vaak ook totaal anders uit dan ervoor dus in dat opzicht is een nieuwe dag toch ook écht wel een nieuw begin. Niet als in dat je ineens alles totaal anders moet doen hé, maar gewoon, een nieuwe, frisse blik om naar dingen te kijken, nieuwe goesting, … (Of ook niet, als je een off day hebt, ook goed. Maar toch.)

632. Waar ga je het liefste naartoe op een eerste date?

Haha echt, dat ik deze vraag moet beantwoorden. Ik heb nooit een échte date gehad. Mijn vriend en ik werden ‘ons’ op het galabal van onze school, maar dat was niet echt een date want hij was er met iemand anders en ik was er met m’n beste vriendin. Ik vind naar de cinema gaan sowieso wel leuk (cliché hé 😉 ) en daarna misschien iets gaan drinken in een gezellig cafeetje. Of een fietstochtje maken, of bijvoorbeeld eens naar zee en in gocart rijden. Oh dat lijkt me echt heel leuk!

633. Wanneer heb je je voor het laatst moeten inhouden?

Woensdag had ik echt zo’n rare namiddag. Ik was vorige week en vandaag ook nog elke namiddag thuis (vanaf morgen een week aan zee!) dus ik heb veel tijd voor leuke dingen (al valt het wel tegen ook, een namiddag is echt héél snel voorbij). Ik besloot al te koken omdat we ‘s avonds gevulde paprika’s en ovenpatatjes zouden eten en dat kost wel wat werk. Toen heb ik dus vrij veel gehakt gegeten, gewoon uit zin. Heel raar. En als middageten at ik twee loempia’s uit de Airfryer (gezond hoor) en daarna had ik dus ook nog zin in pannenkoeken en chocolademelk. Toen heb ik me maar ingehouden. Het leek me niet zo’n geweldige combinatie.

634. Kun je iemand nadoen?

Daar ben ik niet zo goed in vrees ik.

635. Wat had je veel eerder moeten doen?

Bloggen, werk zoeken dat ik leuk vind, het allemaal minder serieus nemen, …

636. Zing je altijd mee in de auto?

Jep! Dat moet. Haha. Ik word er gelukkig van. En ik vind het ook een fijn moment eigenlijk, rustig rijden, muziekje op.

637. Met wie zou je graag willen ruilen van leven?

Pfoe met niemand eigenlijk. Ondanks de flaws ben ik wel blij met m’n leven. Hoera!

638. Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?

Toen ik mijn ontslag durfde indienen, maar dat was wel innerlijk gejuich. Haha. En ik ga sowieso vanavond heel erg juichen als ik eindelijk, eindelijk, e i n d e l i j k na drie weken nog eens frietkotfriet kan eten. Omdat vandaag m’n laatste werkvoormiddag is.

639. Hoe gaat het met je liefdesleven?

Dikke prima! 😀 Haha. Niets te klagen hier op dat vlak.

640. Waardoor raak je geïnspireerd?

Door jullie, Pinterest en alledaagse dingen. Dan bedenk ik plots iets waar ik over kan schrijven, gewoon op een zaterdag nadat ik een wandeling maakte in het bos. Of als ik aan het koken ben. Of weetikveel als ik iets doe. Maar dus ook door andere bloggers en Youtube. Heel leuk eigenlijk. Maar toch vooral door alledaagse dingetjes.

Wanneer heb jij voor het laatst hard gejuicht?

5 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 69

  1. Toen ik in Oktober mijn nieuwe auto kocht 🙂 Ik ben nog steeds blij met mijn aankoop en hou er zo van om in te rijden. Die auto voelt zo zalig! Mocht ik kunnen ik reed er een ganse dag in, maar dat gaat natuurlijk niet, haha.

  2. Toen ik de eerste dag op mijn nieuwe job ook daadwerkelijk superleuk vond, haha! Ik was zo blij dat ik mezelf niet alleen maar heel de tijd had zitten oppeppen dat ik het leuk zou vinden, maar dat dat ook effectief zo bleek te zijn 😉 Ik hoop dat jij ook snel zo’n job vindt!

  3. Wat een mooie vragen zitten ertussen! Ik moest wel lachen om het jezelf moeten inhouden met de pannenkoeken 😉 Wat fijn dat je ontslag indienen je zo veel goeds heeft gebracht. Werk ze vandaag en geniet van de frietjes 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.