Duizend vragen aan jezelf • Deel 68

621. Van wie heb je onlangs afscheid moeten nemen?

Niet echt van iemand eigenlijk.

622. Zou je een jongens- of een meisjesmoeder zijn?

Gewoon een moeder? Haha. Ik heb niet echt een voorkeur nu. Ik vind het momenteel moeilijk om mezelf als mama voor te stellen. Maar stel dat ik ooit kinderen krijg, dan zou ik met evenveel plezier met mijn meisje dingen doen als dat ik met mijn jongen zou doen.

623. Heb je weleens eigen ansichtkaarten gemaakt?

Jep! Heel leuk 🙂 Ik hoop het in de toekomst terug op te pakken.

624. Hoe zou je familie jou omschrijven?

Hm geen idee. Haha. Nee, ik heb werkelijk geen idee. Misschien moet ik het hen eens vragen?

625. Waar zoek je je kleding op uit?

Of het goed zit, me mooi staat en ook mooi is natuurlijk. Mijn smaak verandert heel erg. Allez, ik heb twee of drie voorkeuren van wat voor stijl ik mooi vind en dat wisselt elkaar af in periodes. De ene keer ben ik dol op basics en daarna heb ik liefst zotte printjes, met als gevolg dat mijn kleerkast heel gevarieerd is (en ik misschien soms door de bomen het bos niet meer zie, hihi 😉 ).

626. Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?

Ik ben lui. Echt ontiegelijk lui.

627. Welk gerecht zou je elke dag wel willen eten?

Ah dit vind ik echt wel een moeilijke vraag. Ik eet heel graag kip. Gebakken kipblokjes met lekker veel kruiden op. Hmmm. En ik zou ook wel elke dag kip kunnen eten denk ik. Maar echt 1 gerecht kiezen dat ik elke zou willen eten vind ik moeilijk. Misschien een pastaschotel?  Pf nee, moeilijk!

628. Met welk gevoel loop je door een dierentuin?

Ik word heel blij als ik dieren kan zien dus ik ben altijd happy en vrolijk in de dierentuin.

629. Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?

Ik moet altijd eerder mijn grenzen aangeven. Ik geef ze wel aan, maar altijd net een beetje te laat waardoor de situatie net iets te ver is gevorderd. Ik zou mezelf veel kunnen besparen als ik het eerder zou doen.

630. Wat vind je de beste slechte film die ooit gemaakt is?

Haha Piranha 3D is echt suuuuper slecht! Maar wel hilarisch eigenlijk, net doordat het zo slecht is. En Sharknado slaat ook nergens op. En daar zijn dan een stuk of vier films van gemaakt hé.  Niet te snappen. Daarnaast weet ik dat iedereen de films van Twilight slecht vind, maar ik deel die mening niet. Niet dat het de beste films ooit zijn, of super goede films zelfs, maar wel gewoon fijne films vind ik.

Welk gerecht zou jij wel elke dag willen eten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 68

  1. Mama’s spaghetti bolognaise! Die spaghetti-saus die ze maakt, ik ben er verzot op! En waar ik absoluut een moord voor zou doen (neem dat nu niet letterlijk, haha) is patatjes met papsaus (karnemelk) en een hardgekookt eitje. Misschien een eeuwenoud gerecht, maar ooh zoooooo lekker!!!!

    1. Oh jammie spaghetti eet ik ook graag. Zeker als mijn schoonmama saus maakt. Ook de beste saus die ik al ooit heb gegeten 😀

  2. Ik probeer zo min mogelijk in dierentuinen te komen, vind het vaak een trieste bedoeling en sneu voor de dieren die in die omgeving leven. Niks voor mij. Welk gerecht iedere dag eten? Inderdaad moeilijk want er zijn zoveel lekkere dingen! Ik twijfel tussen sushi, pasta en pizza 🙂

  3. Frietjes. En ja, ik weet dat dat geen gerecht is, hahaha. Maar echt – op zaterdag gaan wij naar de frituur en de eerste gedachte die op zaterdagochtend door mijn hoofd gaat, is echt “YES PEOPLE TONIGHT IS THE NIGHT”. Problematisch, I know ;-). Maar goed, als ik dan een echt gerecht moet kiezen, denk ik ook wel een pastaschotel of zo 🙂

    1. Oja bij ons was dat op vrijdagavond vroeger. Frietkoooot. YES! Keek daar ook een hele dag naar uit 😀 nu helaas minder frietkotfriet hier. Zou het wel vaak kunnen eten maar niet elke dag. Ook om de simpele reden dat ik het niet beu wil worden :p

  4. Leuke vragen zitten er weer bij! Ik vond de vraag van jongens- of meisjesmoeder wel grappig. Ik zie mezelf namelijk van kinds af aan al echt als een meisjesmoeder, maar soms zegt mijn onderbuikgevoel dat het juist daarom, als ik ooit kinderen kan krijgen, allemaal jongens worden, haha. Ook leuk hoor! Ik herken trouwens wat je zegt over grenzen aangeven. Ik laat het ook nog weleens net iets te ver gaan voordat ik echt aangeef dat iemand mijn grens over gaat.