Duizend vragen aan jezelf • Deel 67

611. Wat was het laatste kleine succesje dat je hebt geboekt?

Dat ik van m’n vakantie écht genoten heb zonder elke dag wel eens aan m’n werk te denken. Soms voelde ik een gedachte opkomen maar ik kon ze elke keer omleiden. Yeeeees!

612. Word je meestal jonger of ouder geschat?

Jonger. Altijd! Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die dacht dat ik ouder ben. Mensen vinden ook dat ik er nog jonger uit zie nu m’n haar kort is, maar dat vind ik zelf niet eigenlijk.

613. Wanneer heb je voor het laatst zand tussen je tenen gevoeld?

Deze zomer tijdens onze vakantie zijn we een paar keer op het strand geweest. Best al lang geleden eigenlijk en ik vind dat net een fijn gevoel.

614. Wat wilden je ouders vroeger dat je zou worden?

Geen idee eigenlijk. Ik denk niet dat ze echt een vast idee hadden over mijn job ofzo. Ik denk dat ze gewoon wilden en willen dat ik gelukkig zou worden.

615. Welk apparaat van vroeger mis je?

Haha gekke vraag! Ik vond vroeger m’n Gameboy Color helemaal het einde. Ik kon me echt uren vermaken met Tetris en Rayman. Haha. Ik heb het ding zelfs nog ergens liggen en nadat deze post klaar is ga ik ‘m zoeken!

616. Waarin denk of doe je nog steeds als een kind?

Hm deze vind ik moeilijk. Ik vind nog altijd dat ik echt een beloning verdien als ik iets vervelends heb gedaan. En dat kan gaan om de stomste dingen en die beloning is vaak chips, snoep of chocolade. Haha.

617. Heelt tijd alle wonden?

Ik denk van niet eigenlijk. Tuurlijk zullen dingen er wel makkelijker op worden als je ouder wordt, als er meer tijd verstrijkt. Maar daarom zijn sommige dingen niet minder erg. Je manier van er mee om te gaan is misschien wel anders. Of je denkt er niet meer zo vaak aan. Maar als het dan terug boven komt, denk ik dat sommige dingen zelfs na bijvoorbeeld twintig jaar nog altijd pijn doen.

618. Ben je romantisch?

Ja dat vind ik wel. Ik hou van kleine lieve, romantische dingen. Zowel om te doen voor iemand als om te, euh, ontvangen. Maar ik smelt evengoed weg bij van die grote, romantische gebaren. Als er maar liefde bij zit! Ik ben ook iemand die bijvoorbeeld maar niet genoeg kan krijgen van romantische films. Hoe cliché ze ook zijn. Haha.

619. Wat zou je tegen je jongere ik willen zeggen?

Doe iets meer je best, je kan het! En maak je niet te veel zorgen over de toekomst. Ik ga later nog een post schrijven met een brief aan m’n jongere zelf dus die zal iets uitgebreider zijn.

620. Wat doe je met gekregen souvenirs?

Als ik ze mooi vind: houden. Als ik ze lelijk vind: even houden en dan weg. Haha. Ik heb er niet zo’n problemen mee om zo’n dingen weg te gooien.

Welk apparaat van vroeger mis jij?

7 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 67

  1. Ja, Game Boy! Enfin, ik had zo’n ding die er op leek en niet van het merk zelf. Ik hield er van om Tetris te spelen. Nu ik terug naar Blokken kijk krijg ik zin om Tetris te spelen en ben ik thuis aan het commanderen hoe ze hun blokjes moeten zetten, haha!
    Evelyne schreef laatst over Waar ik nu wou staan als 16-jarigeMy Profile

  2. Ik heb mijn GameBoy Color ook nog steeds en een paar jaar geleden heb ik er gewoon opnieuw Pokémon Red op gespeeld 😀 Ik mis verder wel echt niks qua apparaten. M’n computer, MP3-speler, televisie, gsm,… noem maar op, waren allemaal gewoon rommel in vergelijking met de moderne varianten.
    Talitha schreef laatst over Keek op de Week #14My Profile

Comments are closed.