Duizend vragen aan jezelf • Deel 64

581. Hoe kun je het voor jezelf simpeler maken?

Niet te veel nadenken over dingen. Of ja, niet overdenken zeg maar. Dat durf ik al eens doen. Het duurt soms eindeloos voor ik iets beslist heb, omdat ik constant in een soort tweestrijd ben. Heel vermoeiend en het helpt me geen meter vooruit.

582. Waar huil je in stilte om?

Kan niet meteen iets bedenken. Ik kan ook niet echt stil huilen. Haha 😉

583. Heb je ooit een liefdesbrief geschreven?

Oja! Ik vind dat zo’n romantisch iets hé. En heel fijn om te doen.

584. Heb je ooit een liefdesbrief gekregen?

Oja! 😀 Hihi. Ook heel fijn! Dat is ondertussen ook al wel een paar jaar geleden.

585. Geef je altijd aan een goed doel?

Laatst heb ik een armbandje gekocht voor een goed doel dat diertjes helpt. Maar ik geef eigenlijk niet altijd aan goede doelen. Ik vind dat ze vaak veel te opdringerig zijn om geld binnen te halen en dan voel je je verplicht om geld te geven. En daar houd ik dan weer een slecht gevoel aan over. Oja en ik koop ook wel elk jaar een sticker van het Rood Kruis.

586. In hoeveel wereldsteden ben je geweest?

Haha eentje? Ik ben ooit in Londen geweest. Dat is het wel. Oja en Brussel en Antwerpen enzo. Of zijn dat geen wereldsteden?

587. Welke kledingtrend van vroeger vind je nu lachwekkend?

Haha van die Buffalo’s! Man! En vroeger vond ik dat eigenlijk ook al lachwekkend. Heb die trend nooit mooi gevonden eigenlijk.

Afbeeldingsresultaat voor buffalo's

Afschuwelijk toch hé? Oh en van die super baggy broeken die dan super laag op je kont hingen. Ik zag ooit een keer op de trein, eigenlijk nog niet zo heel lang geleden, een jongen lopen met z’n broek letterlijk onder zijn kont. Eronder hé… Dus je zag z’n hele onderbroek én hij moest vreemd lopen zodat het ding niet helemaal tot op z’n enkels zou zakken. Aha en deze ook: toen wij in de middelbare school zaten, was het heel hip om de schouderbanden van je rugzak zo lang te maken dat ie super laag hing. Begreep ik nooit want dat was gewoon kei onhandig en slecht voor je rug en het zag er ook raar uit.

588. Is je basishouding positief?

Ja ik vind van wel. Al merk ik op dat ik de laatste tijd veel zeur tegen m’n collega’s. Ga het nu proberen minderen. Maar ik heb soms echt heel moeilijke dagen op m’n werk. Ik steek het daar op.

589. Hoe rijk zou je willen zijn?

Ik zou best rijk willen zijn. Als in Euromillions winnen. Maar ik zou ook al blij zijn met een win 4 life en 2500 euro per maand. Haha. Ik zou gewoon willen dat ons huis afbetaald is zodat we ons geld daar al niet meer aan hoeven geven. Dan blijft er meer over voor leuke uitstapjes.

590. Mag je liegen om iemand te beschermen?

Hangt er van af waarover het gaat, maar in bepaalde situaties vind ik wel dat het kan. Soms is effectief ‘wat niet weet, wat niet deert’ beter vind ik. Al blijf ik wel grote voorstander van de waarheid!

Wat vind jij nu een lachwekkende kledingtrend?

5 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 64

  1. Wat niet weet wat niet deert kan ik bepaalde situaties inderdaad beter zijn dan de waarheid. Soms dan 🙂 liefdesbrieven, men dat is lang geleden! Heb ze geschreven en ontvangen maar dag is wel erg lang geleden, in de tijd voor de smartphone 🙂
    Sammie schreef laatst over Sammie Spot #28My Profile

Comments are closed.