Duizend vragen aan jezelf • Deel 59

531. Wie is je rolmodel?

Ik heb eigenlijk niet één bepaalde persoon waar ik naar op kijk of die ik zie als rolmodel. Momenteel zijn dat gewoon de mensen die doen wat ze graag doen.

532. Zou je iets stelen als je er niet voor zou worden gestraft?

Euhm alleen als niemand zou weten dat ik het was en als ik het nodig heb. Haha. Ik zou me wel schuldig voelen denk ik. Ik heb al zo’n klein hartje. Voel me heel snel ongemakkelijk. Zelfs als ik nog maar het gevoel heb dat ik iets fout heb gedaan.

533. Past je naam bij je?

Hm ja zeker? Ik vind m’n naam heel mooi. Ik weet nu niet speciaal of hij bij mij past. Dat voelt gewoon zo omdat ik al m’n hele leven Irene heet. Haha. Als ik Kaat zou heten of Billie zou dat ook bij me passen waarschijnlijk, omdat iedereen me dan zo kent. Toch?

534. Wat is het grootste verschil tussen jou en je partner?

Ik vroeg aan mijn vriend wat hij er van dacht en hij zei: ‘Ons geslacht. Duh.’ Klopt. En misschien dat ik luier ben dan hem. Hij is veel sneller om bijvoorbeeld huishoudelijke taken op te pakken terwijl ik al sneller iets zal laten liggen om het dan later te doen. Hihi.

535. Welke gekke eetgewoonte heb je?

Ik moest even denken. Kon eigenlijk alleen bedenken dat ik m’n vlees bijvoorbeeld in heel kleine stukjes snijd. Haha. Maar zo gek vind ik dat eigenlijk niet.

536. Als alles mogelijk was: welk dier zou je willen hebben als huisdier?

Misschien een alpaca.

537. Op welke vraag wist je onlangs geen antwoord?

Op deze? Nee op m’n werk heb ik wel regelmatig dat mensen me iets vragen en dat ik daar dan niet echt een antwoord op weet. Maar dan zeg ik dat ik het zal opzoeken / bekijken / overleggen met een collega en hen iets zal laten weten. Kan niet echt een specifiek voorbeeld bedenken ook. Haha.

538. Wat is de allerbeste uitvinding geweest?

Moeilijke vraag hoor! Momenteel staat de Airfryer hoog op m’n lijste 😉 haha. Een bed! En bijhorende slaapaccessoires zoals een kussen en dekbed.

539. Als je moest emigreren, naar welk land zou je dan gaan?

Ergens waar het gemiddeld 25 graden is, met mooie natuur en een mooie zee. En waar een zorgeloze mentaliteit hangt. En waar het niet ingebakken zit dat je 5 dagen in de week moet werken. Haha.

540. Waar zoek je een film op uit?

Pf, gewoon of hij er een beetje grappig of spannend uit ziet (maar ook niet te spannend hé). En of het leuke acteurs zijn.

Welk huisdier zou jij nemen?

6 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 59

  1. Dan ben ik wel erg benieuwd. Waarom zou je een alpaca willen? Dat is niet iets wat je snel hoort. Als ik zou emigreren dan zou ik naar Sydney gaan. Jammer dat het zo geïsoleerd zit met de rest van de wereld. Maar ik voel me daar wel erg thuis.
    Sheila schreef laatst over Mijn jeugd blundersMy Profile

  2. Ons geslacht hihi, ja dat is wel een verschil 🙂 iets luier is herkenbaar, Tommy is zelfs een stuk minder lui dan ik 😀 emigreren naar een warm land lijkt mij ook wel iets, mits al mijn familie en vrienden dan ook emigreren 🙂

  3. Haha, jouw droombestemming klinkt inderdaad wel echt ideaal! 😉 En ik moest wel lachen om Davids reactie op de vraag over jullie verschillen. Lekker nuchter 😉 Als ik elk huisdier zou kunnen nemen, zou ik nog steeds voor een kat gaan. Dat vind ik toch wel echt de allerleukste dieren!
    Romy schreef laatst over Surprise! | 6 speciale cadeaus die mij blij makenMy Profile

Comments are closed.