Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 55

Vandaag een iets langere editie. Ik wil graag op het einde van de lijst uitkomen met het aantal vragen. Dus deze keer tot vraag 500 zodat ik volgende keer bij vraag 501 kan beginnen.

487. Wat was je favoriete verjaardag?

Euhm geen idee.

488. Wat is je stopwoordje?

Ook geen idee.

489. Kun je je makkelijk in tekenfilms inleven?

Ik kijk totaal niet vaak tekenfilms. Maar ik ben zo emotioneel als wat dus ik kan mij heel goed inleven in tekenfilms. Misschien iets te goed?

490. Zoek je je wasmiddel uit op geur?

Ja, vooral wasverzachter! Ik heb nu een fijne van Robijn. Kan me alleen even niet herinneren welke het precies is. Maar je ruikt hem als je je kleren aantrekt en dat vind ik fijn. Al vind ik het wel moeilijk om iets uit te zoeken want die geuren zijn vaak heel erg sterk en chemisch. Maar als het in je was hangt, valt het dan wel weer mee gelukkig.

491. Is het gras altijd groener bij de buren?

Ik heb het gras van onze buren nog niet gezien dus ik zou het niet weten. 😉

492. Wat is je favoriete gezonde snack?

Bananenbrood! Of pure chocolade. Of gewoon yoghurt en een stuk fruit.

493. Hoe stevig is je handdruk?

Gewoon normaal stevig denk ik. Ik heb daar in het nieuwkomerstraject op mijn werk zelfs “les” over gehad. Onze leraar vertelde dat veel mannen bijvoorbeeld de hand van een vrouw half tot moes knijpen om aan te tonen dat zij ‘de man’ zijn en daarmee zogezegd boven de vrouw staan. Je gaat dat misschien belachelijk vinden, maar ik heb dat dus effectief al meegemaakt. Mijn hand werd fijngeknepen, die van m’n mannelijke collega niet. En we kregen toen de tip dat als je een hand geeft, de stukjes tussen je duim en wijsvinger moeten raken. Op die manier doet het geen pijn als iemand hard knijpt 😉 Dus nu let ik er altijd op!

494. Schrijf je vaak dingen op om ze beter te kunnen onthouden?

Oh ja. Ik schrijf ALLES op. Zeker op mijn werk. Dan maak ik per dag een lijstje van de dingen die ik moet doen. Zelfs de belachelijkste dingen als één blaadje kopiëren. Anders vergeet ik alles omdat ik veel aan m’n hoofd heb. En als ik studeer, onthoud ik ook beter door alles eens neer te schrijven.

495. Waar heb je voor het laatst ‘ja’ tegen gezegd?

Tegen frietjes als avondeten.

496. Wat is je favoriete maaltijd van de dag?

Het avondmaal! Ik zou gewoon zeker 2x per dag warm kunnen eten. Ik geniet daar enorm van. Dus dat is zonder twijfel mijn favoriet. Ik kan daar ook al van ‘s morgens naar uit kijken. Of zelfs al van de avond ervoor.

497. Val je weleens in slaap voor de tv?

Ja, echt. Van zodra ik ga liggen ‘s avonds val ik in slaap. Echt gek. Dus als ik in de zetel gezellig tegen mijn vriend aan ga liggen, ben ik binnen het kwartier vertrokken.

498. Hoe erg is je verzamelwoede?

Valt mee! Ik ben niet zo’n verzamelaar. Kan best makkelijk dingen weg doen of laten liggen. Ook niet met alles hoor 😉

499. Houd je je altijd aan je zelfopgelegde schema?

Nee. Ik kan heel goed schema’s opstellen maar ik ben er minder goed in om ze te volgen. Het is niet dat ze niet haalbaar zijn ofzo. Maar eerder dat ik dan toch liever iets anders wil doen. Of in een andere volgorde. Voor mij werkt een lijstje met to do’s beter. Dan beslis ik zelf wat ik wanneer doe.

500. Welk kunstwerk heeft grote indruk op je gemaakt?

Ik ben misschien een cultuurbarbaar (haha) maar ik kan me dus geen kunstwerk voor de geest halen.

Wat is jouw favoriete maaltijd van de dag?

7 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 55

  1. Dat met het geven van een hand ga ik ook eens onthouden! Sommige mensen kunnen echt niet normaal een hand geven, haha. En aan de andere kant, is het weer zo dat veel kinderen echt zo’n ‘slap’ handje geven. Ik weet niet wat ik erger vind.. 😛

  2. Ik kan mij goed in films of series inleven. Wanneer een personage sterft ofzo krijg ik dikwijls een krop in de keel en loopt mijn neus verschrikkelijk 😀 En ik eet liever boterhammen dan warm. Tweemaal per dag warm eten is alleen goed als het pasta is, haha!

  3. Ontbijt <3 Maar wel enkel vanaf een uur of tien, haha. Doordeweeks gris is ik snel iets mee onderweg naar het werk, maar in het weekend kan ik echt genieten van thuis ontbijten of ergens gaan brunchen! Ik eet ook echt heel de dag door cornflakes en granola, oeps!

  4. Mijn favoriete maaltijd is zeker ook het avondmaal! Net zoals jij kan ik er echt al lang naar uitkijken (zeker wanneer ik aan het werk ben en grote honger heb)!
    Haha, leuk en geruststellend om te lezen dat je ook durft in slaap te vallen in de zetel of wanneer je een programma kijkt. Ik voel me daar soms echt een watje door.

  5. Ideaal dat je geen stopwoordjes hebt! Ik heb er namelijk juist te veel, haha. En in slaap vallen voor de tv of tijdens een film gebeurt me helaas regelmatig. Oeps! Wat grappig trouwens dat je handdrukles hebt gehad. Dat zou ook wel wat voor mij zijn, omdat ik vaak te slappe handjes geef. Alleen bij mijn sollicitatiegesprekken en op het werk let ik er heel erg op, zodat ik niet meteen een soort ‘slappe’ eerste indruk maak 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.