Duizend vragen aan jezelf • Deel 51

Ondertussen alweer een hele tijd geleden had ik een abonnement op de Flow. Gekregen voor m’n verjaardag van mijn ouders. Ik helemaal blij natuurlijk want dat is gewoon een prachtig tijdschrift! Op een goeie dag vond ik in de nieuwste versie een boekje met de titel ‘1000 vragen aan jezelf’ en ik wist gewoon dat ik dat ging bijhouden. Ten eerste omdat ik het fijn vind om zo’n dingen te bewaren (seriously, ik heb een hele reeks mooi uitziende boekjes in m’n bureautje liggen. Over blaadjes verzamelen in de herfst tot haken) en ten tweede omdat ik dacht dat ik het ‘ooit’ wel eens zou kunnen gebruiken. Zoals dat meestal gaat met die dingen ligt het dan weken, maanden en in mijn geval, soms zelfs jaren te verstoffen in een of ander schuifje. Maar nu, met deze blog, heb ik het perfecte excuus gevonden om ein-de-lijk mezelf te kwellen met 1000 vragen die volgens Flow ‘helpen om uit te vinden wat er voor mij écht toe doet’. I’m in!

447. Kun je om jezelf lachen?

Haha ik doe niet anders. Ik bega best veel flaters vind ik. Of ik sjoempel over m’n eigen voeten zonder reden. Dan lach ik mezelf wel uit ja. Of ik zing de verkeerde liedjesteksten mee. Of ik maak een mopje dat ik zelf hilarisch vind maar blijkbaar niemand anders.

448. Wanneer heb je voor het laatst een hoofdmassage gehad?

Kan ik me niet herinneren.

449. Hoe ziet je favoriete zondagochtend er uit?

Wakker worden en dan in bed nog even lezen. Opstaan, pyjama aan, croissantjes bakken en eten met sinsaasappelconfituur (<3). Beetje bloggen met de tv op de achtergrond. Hm ja, fijn!

450. Maak je weleens een lange wandeling in je eentje?

Zelden.

451. Wanneer heb je voor het laatst foto’s ingeplakt?

Dat heb ik echt nog nooit gedaan. Haha. Ik laat soms wel foto’s afdrukken maar ik hang die dan gewoon omhoog in plaats van dat ik ze in een fotoboek plak.

452. Waarover ben je onlangs van mening veranderd?

Kleren kopen. Dat het niet meer elke maand hoeft.

453. Wanneer had je liefst een dag in bed willen blijven liggen?

Elke regenachtige dag dat ik naar m’n werk moet fietsen. Haha.

454. Geloof je in een open relatie?

Ik geloof dat je moet doen wat voor jou het beste voelt. En als dat een open relatie is, dan is dat zo. Zou het voor mij werken? Nope. Werkt het voor anderen? Ja blijkbaar wel. Helemaal oké. Ik heb daar niets op tegen.

455. Welke wet zou je invoeren als je minister-president zou zijn?

Hm hier moet ik eigenlijk wel even over nadenken. Haha.

456. Wat zou je doen met een miljoen?

Ons huis afbetalen, m’n werk opzeggen en m’n eigen winkel beginnen. En misschien een zwembad in de tuin laten leggen. Haha 😀 En een reisje maken. En dan de rest beleggen zodat het langzaamaan groeit en het hopelijk niet op raakt. Zodat ik op m’n oude dag (en eigenlijk wel gewoon elke dag) een mooie extraatje heb.

Welke wet zou jij invoeren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One thought on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 51