Duizend vragen aan jezelf • Deel 50

Ondertussen alweer een hele tijd geleden had ik een abonnement op de Flow. Gekregen voor m’n verjaardag van mijn ouders. Ik helemaal blij natuurlijk want dat is gewoon een prachtig tijdschrift! Op een goeie dag vond ik in de nieuwste versie een boekje met de titel ‘1000 vragen aan jezelf’ en ik wist gewoon dat ik dat ging bijhouden. Ten eerste omdat ik het fijn vind om zo’n dingen te bewaren (seriously, ik heb een hele reeks mooi uitziende boekjes in m’n bureautje liggen. Over blaadjes verzamelen in de herfst tot haken) en ten tweede omdat ik dacht dat ik het ‘ooit’ wel eens zou kunnen gebruiken. Zoals dat meestal gaat met die dingen ligt het dan weken, maanden en in mijn geval, soms zelfs jaren te verstoffen in een of ander schuifje. Maar nu, met deze blog, heb ik het perfecte excuus gevonden om ein-de-lijk mezelf te kwellen met 1000 vragen die volgens Flow ‘helpen om uit te vinden wat er voor mij écht toe doet’. I’m in!

437. Kunnen je handen maken wat je hoofd wil?

Hé dit vind ik een aparte vraag! Een goeie vraag! Ik denk wel dat dat zou gaan. Waarschijnlijk wel met wat moeite en oefenen.

438. Hoe vaak kijk je dagelijks in de spiegel?

Sowieso ’s morgens in de badkamer als ik m’n tanden poets. En dan als ik m’n kleren aan heb, even outfitcheck.  En overdag alleen als ik op m’n werk naar toilet ga. Valt wel mee vind ik.

439. Klaag je snel over lichamelijke kwaaltjes?

Hm misschien wel. Ik ben, vind ik zelf, ook vrij kleinzerig. Als ik iets heb, dan deel ik dat. Maar dat is eerder omdat ik me echt slecht kan voelen en dan graag wil dat mensen dat weten. Omdat ik dan ook heel emotioneel kan zijn. En misschien dat ik dan wil dat mensen er rekening mee houden. Het is ook niet zo dat ik dan elke minuut ga zeggen dat ik me slecht voel. Dus het valt misschien wel mee.

440. Like je weleens berichten op Facebook die je eigenlijk niet leuk vindt?

Ik like nog heel weinig dingen op Facebook eigenlijk. En de dingen die ik dan like vind ik volgens mij meestal wel echt leuk. Dat zijn dan vooral dingen van mensen die ik wel goed ken.

441. Hoe persoonlijk is je inrichting?

Persoonlijk omdat we alles zelf uitgezocht hebben op wat we heel mooi vinden. We hebben ons eigen ding er mee gedaan. Mijn vriendin zei, toen ze ons huis voor het eerst zag, dat het echt Irene is. Dus dat vind ik wel een mooi compliment. Langs de andere kant misschien iets minder persoonlijk omdat er bijna geen foto’s te vinden zijn. Ik moet dringend nog eens wat foto’s laten afdrukken zodat ik er hier en daar eentje kan neerzetten!

442. Welke songtekst heb je jarenlang verkeerd meegezongen?

HAHA Only girl van Rihanna. Of ja jarenlang zong ik dat nu ook niet verkeerd. Ik had het vrij snel door. Maar nu doe ik het opzettelijk omdat ik het hilarisch vind. Ik zong altijd: I want you to love me like I’m a hot pie. OMG. Haha. Ik moet er zo hard om lachen. Ze zingt dus hot ride in plaats van hete taart. Hilarisch!

En met dat nieuwe liedje van Rihanna heb ik het ook weer. Ik vond dat het leek alsof ze wild sauce zong. Maar ze zingt dus wild thoughts. Dus nu zing ik altijd wild sauce.

443. Zou je veel hoogtepunten willen meemaken als dat betekent dat je ook veel dieptepunten meemaakt?

Goh. Sowieso vind ik dat dieptepunten er bij horen. Oké, het is niet fijn. Maar je komt er door. Zeker als er mensen zijn die je omringen en steunen en er samen met jou door gaan. Niet dat ik al echt heel erge dieptepunten heb gekend, maar ik vind dat je ze snel vergeet als je daarna weer een hoogtepunt meemaakt. En zou ik nog meer hoogtepunten willen in ruil voor meer dieptepunten? Nee. Ik vind het wel oké zoals het nu is.

444. Met wie had je onlangs een leuk gesprek?

Met een vriendinnetje dat ik al heel lang niet had gezien.

445. Wat drink je het meest op een dag?

Water.

446. Welk liedje heb je laatst gezongen?

Eerst vond ik het echt een super stom liedje, maar nu vind ik het heel leuk. Rita Ora – Your Song

Welk liedje heb jij laatst gezongen?

4 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 50

 1. Ik kijk in de spiegel als ik in de ochtend mijn tandenpoets, me opmaak en mijn haar doe en altijd nog even voor vertrek. Meestal ook nog even snel in mijn auto spiegel op het moment dat ik op plaats van bestemming ben. Op mijn werk als ik naar de wc moet en dan pas weer als ik voor het naar bed ga mijn tanden ga poetsen 🙂 Valt reuze mee vind ik haha.
  sammie schreef laatst over Crystal Clear, mijn nieuwe favoriete drinken.My Profile

 2. Wat een leuke vraag over de liedjes die je jarenlang verkeerd zingt. Dat heb ik dus bij bijna alle liedjes die ik leuk vind, haha. Superleuk dat een vriendin je huis ook echt jou vindt! En die foto’s maken het vast alleen maar nóg mooier 🙂
  Romy schreef laatst over Je vakantiegevoel vasthouden | 10 tipsMy Profile

 3. 437. Kunnen je handen maken wat je hoofd wil? Ik had op school altijd een wilde fantasie wanneer ik vrij mocht tekenen. Ik deed het wel graag. Soms stond er dan iets op mijn blad waarvan je zei ‘dat is het’ en soms had ik een blad voor mij zonder dat ik wist wat ik nu weer zou gaan tekenen en kwam daar heel veel fantasie aan te pas. En.. raar maar waar.. net die tekeningen werden uitgekozen tot beste door de leerkrachten 😀

  Ooh en een liedje dat ik laatst gezongen heb? Vandaag nog op het werk. Collega’s waren mij aan het plagen met iets en ik riep zingerig: ‘Meeeiisjes’ Mijn collega zong verder HAHA
  Evelyne schreef laatst over Mijn 365daysofphotography-project | week#34My Profile

Comments are closed.