Duizend vragen aan jezelf • Deel 48

417. Voor welk tv-programma zou je jezelf opgeven?

Mijn god. Ik zou me echt nooit opgeven voor een tv-programma. Ik heb zelf geen groene vingers, maar als ik dan echt iets moet kiezen, kies ik voor “Het goeie leven”. Het is een soort moestuinwedstrijd in duo’s. De bedoeling is dat de duo’s zelf groentjes kweken. Elke week staat een ander gewas in de schijnwerper. Wie dan bijvoorbeeld de mooiste pompoenen heeft, wint al één deel. Met hun eigen gekweekte dingen moeten ze uiteindelijk ook nog een gerechtje maken. Ook om ter best. Het kan dus zijn dat er twee winnaars zijn, maar ook één winnaar die beide delen won. Ik vond het echt zo’n fijn programma! En ondanks dat het een wedstrijd was, had je eigenlijk totaal niet dat gevoel. Iedereen was heel lief tegen elkaar en gunde elkaar de winst. Dat vond ik er zo mooi aan!

418. Hoe beleg je het liefst je boterham?

Ontbijtboterhammen heb ik liefst geroosterd en met choco op. Maar dan geen hazelnotenchoco. Gewone choco. Liefst zelfs nog cote d’or choco. En middagetenboterhammen heb ik wel graag met bijvoorbeeld roomkaas met kruiden. Of tonijnsalade.

419.  Wat is je grootste zwakte?

Misschien dat ik graag in m’n comfortzone blijf. En daarnaast ook chips.

420. Hoe amicaal ben je?

Ik heb even opgezocht wat het precies betekent. Gezellig, gastvrij, uitnodigend, warm … Ik ben denk ik wel amicaal. Maar ook niet té. Want dat kan ook denk ik.

421. Wat zijn je doucherituelen?

Eerst kam ik m’n haar. Dan ga ik in de douche. Ik was me. Inclusief m’n haar. Daarna doe ik een masker in m’n haar en ondertussen scrub ik m’n gezicht en doe ik wat onderhoud (benen scheren enzo). Daarna spoel ik het masker uit et voila. Ik vind het ook fijn om ondertussen muziek te luisteren én mee te kwelen.

422. Hoe gevaarlijk is jouw werk?

Niet denk ik. Tenzij er iemand met slechte bedoelingen langskomt. Maar dat heb je overal hé. Ik zie m’n werk alleszins niet als iets gevaarlijks.

423. Van welke bioscoopfilm heb je enorm genoten?

Ik denk sowieso aan de Harry Potters. Maar de film waar ik echt het meest van genoten heb is de “nieuwe” van Bridget Jones. Ik vond die film echt geweldig. En heel de zaal met mij. Ik genoot er zo van! En ik heb enorm moeten lachen. En op de duur zat de zaal op een punt waarop je niet meer stil moest lachen. Iedereen lachte gewoon luidop. En dat heeft er mee voor gezorgd dat ik er van genoot.

424. Wat is je favoriete bordspel?

Weer over die spelletjes. Ik ben niet zo voor spelletjes. En ik speel ze ook niet vaak dus ik heb geen idee wat voor “leuks” er allemaal te vinden is. Maar vroeger vond ik Scrabble wel altijd leuk!

425. Aan wie heb je het laatst een kaartje gestuurd?

Aan m’n nichtje die op kamp is.

426. Hoe close ben je met je familie?

Wel vrij close vind ik. Ofja, normaal level van closeheid denk ik. Het is niet zo dat wij elkaar elke dag of zelfs elke week zien. Maar ondanks dat hebben we volgens mij wel een mooie band. Ik zou ook naar mijn tantes toe gaan als ik een probleem zou hebben ofzo. Naar mijn ouders ook hé. Maar ik zie onder familie dus ook mijn tantes en nichtjes en neefjes enzo. Met die laatste is de band ook wel leuk. Er zit wel wat leeftijdsverschil tussen ons maar nu ze ouder worden is het nog fijner om met hen te babbelen.

Van welke bioscoopfilm heb jij enorm genoten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 48

  1. Oh een warme geroosterde boterham met choco pasta! Heerlijk! Hagelslag vind ik er ook lekker op. Ik eet tussen de middag eigenlijk altijd humus op m’n brood.

  2. Wat een leuke antwoorden weer! Grappig dat je ‘s middags heel ander beleg kiest dan ‘s ochtends voor op je brood. Moet kunnen! 🙂 Ik moest wel lachen om die vraag over hoe gevaarlijk je werk is. Ik denk dat de meeste kantoorbanen, waaronder die van mij ook, nou niet echt levensgevaarlijk zijn, haha. De laatste film die ik in de bioscoop zag, was The Big Sick. Hele mooie film met een waargebeurd liefdesverhaal!