Duizend vragen aan jezelf β€’ Deel 47

407.Β Wanneer was je laatste spelletjesavond?

Ik heb nog nooit een spelletjesavond gehad. Oeps. In Nederland, tijdens onze kampeervakantie, speelden we wel eens een avond een spel op m’n Iphone, maar ik denk niet dat dat telt πŸ˜‰ Ik ben eigenlijk niet zo van de gezelschapsspelletjes.

408. Ben je goed in je werk?

Eerlijk? Ik weet het niet. Ik denk niet dat ik er superslecht in ben maar ik heb voorlopig ook niet het gevoel dat ik een kei ben in m’n job.

409.Β Wie bewonder je?

Ik bewonder mensen die al van heel jong precies weten wat ze willen. Bijvoorbeeld van die mensen die als kind al wisten dat ze verpleegster wilden worden en die dan ook effectief verpleegster zijn. En verder bewonder ik mensen die voluit voor hun dromen gaan. Ik wil dat ook doen. Maar ik durf nog niet goed. Ik moet eerst een beetje moed verzamelen.

410. Heb je een goede gewoonte die je iedereen zou aanraden?

Haha ojee. Wat zijn mijn goede gewoontes? Ik kan het wel aanraden om op tijd op te staan. Niet te snoozen. Dat doe ik echt nooit meer. Vroeger wel en ik voelde me er alleen maar extra slaperig door. En ik kreeg er nog minder zin van om op te staan. Haha. Oja. En misschien om de fiets te nemen als dat kan. Of te voet te gaan. Sinds ik geen eigen auto meer heb, gebruik ik bijna altijd de fiets! En ik fiets elke dag ongeveer 40 minuten van en naar m’n werk. Vroeger bewoog ik niet zoveel en ik merk wel dat het me goed doet. Voor de rest ben ik waarschijnlijk niet zo’n voorbeeld op vlak van goede gewoontes. Haha.

411. Wat sla je over in de krant?

Ik lees eigenlijk amper de krant. De enige krant die ik soms lees is de weekend editie van Het Nieuwsblad. En dan eigenlijk ook alleen maar voor “de grote test” (dan testen ze bijvoorbeeld kaaskroketjes van 10 merken om te kijken welke de lekkerste zijn) en het magazine dat er bij zit. Ik vind het jammer dat er bijna alleen maar slecht nieuws in de krant staat. En ik lees dat niet graag. Ben daar veel te gevoelig aan.

412. Wat doe je met grijze haren?

Heb ik nog niet! En anders zou ik het denk ik gewoon laten zitten. Het zou me waarschijnlijk toch niet eens opvallen.

413. Wat stond er op je laatste Instagramfoto?

Deze schaapjes! We zagen ze tijdens een fietstochtje donderdagavond. Het grappige was dat echt elk schaap superveel kleefkruidjes in z’n vacht had zitten.

414. Sta je liever op de voorgrond of op de achtergrond?

Achtergrond. Sowieso!

415. Hoe vaak lak je je nagels?

Best vaak. Toch elke week wel een keer. Soms twee keer per week. Maar nu heb ik een set voor gellak en dat blijft er wel langer op zitten. Maar alsnog wissel ik wel graag af. Ik houd meer van de look van de nagels dan dat ik wil dat ze twee weken blijven zitten. Haha. En daarnaast vind ik het dus ook heel fijn om te doen. Een beetje qualitytime met mezelf.

416. Filter je het nieuws voor jezelf?

Ik kijk geen nieuws. Dus dat is mijn filter. Ik vind het te deprimerend. Ik word er ongelukkig van. En ik trek mij alles altijd veel te hard aan. Dus ik zie niet in waarom ik mezelf dat zou blijven aan doen. Vaak ben ik dan ook niet op de hoogte van grote gebeurtenissen. Of toch niet op het moment dat iedereen op de hoogte is. Ik hoor het sowieso wel van andere mensen die er over praten. Maar ik vind het niet nodig om het zelf op te zoeken.

Hoe vaak lak jij je nagels?

8 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf β€’ Deel 47

 1. Ik wissel ook wekelijks van kleur, maar dan vooral omdat mijn lak echt na twee dagen al niet meer mooi is. Ik ben veel te onvoorzichtig. En ik vind nagels lakken eigenlijk totaal niet tof… maar op deze manier moet ik het wel vaak doen, haha! Ga volgende week wel eens gellak proberen, dat lijkt me dan dus ideaal voor mij! Oh en wat voor werk doe je eigenlijk?

  1. Haha ja dat is denk ik wel een goeie oplossing voor je! πŸ™‚ Ik ben alleszins heel tevreden van m’n gellak. En ik werk aan het onthaal in een bank. Ik los de eerste vragen / problemen op waar mensen mee aankomen en stuur ze eventueel door naar een collega als het te lang gaat duren of ik het zelf niet kan.

 2. Groot gelijk heb je dat je het nieuws niet meer volgt als je je er niet veel beter door voelt! Enne, ik vind dat je best veel goede gewoontes hebt, hoor, eigenlijk! πŸ™‚ Mijn nagels lak ik eigenlijk niet zo vaak. Het hangt er een beetje van af hoeveel tijd ik heb. Als ik druk ben met werk, schiet het er vaak bij in en blijft het bij 1x per maand (dan haal ik het er vaak na een paar dagen weer af; ik blijf niet de hele maand met restjes lopen ;)).
  Romy schreef laatst over 5 tips om negatief denken tegen te gaanMy Profile

 3. Een spelletjes avond! Absoluut lang geleden voor mij maar ik vond het altijd leuk en gezellig. Ik speelde ook altijd graag een potje kaarten met mijn opa en oma. Genieten was dat πŸ™‚
  sammie schreef laatst over Als ik aan bloggen denkMy Profile

 4. Ik lak mijn nagels nooit! Het is verboden op het werk, maar ook zonder dat werk zou ik mijn nagels niet lakken. Ik vind het mooi bij een ander, maar zelf heb ik daar het geduld niet voor πŸ˜‰ Vroeger als kind deed mijn mama dat eens als ik eens op zondag naar een familiefeest moest ofzo. Dan was dat een lichtroze kleur πŸ˜€
  Evelyne schreef laatst over Mijn 365daysofphotography-project | week#31My Profile

  1. Tijdens mijn stages mocht ik dat ook niet dragen. Ik vond dat echt superspijtig. Haha. Mijn mama lakte mijn nagels vroeger ook altijd πŸ™‚

Comments are closed.