Duizend vragen aan jezelf • Deel 45

387. Van welke spullen kun je genieten?

Ik heb het vast al een keer gezegd. Ik ben nogal materialistisch ingesteld. Geef mij spullen en ik ben happy. Ofja, natuurlijk niet alle spullen hé. En ik geniet ook heel erg van ervaringen. Maar ja, ik kan toch wel echt heel blij worden van spullen. Ik geniet bijvoorbeeld enorm van mooie kleren. Of een leuk paar schoenen. Mooie dingen voor in huis. M’n fiets. M’n Iphone en e-reader. Boeken. And so on. Ook prullen hoor. 😉

389. Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen?

Euhm. Ja en nee. Ja voor relatief veilige nieuwe dingen. Die nieuw zijn maar wel min of meer bekend. Haha. Slaat dat ergens op? Ik vind het bij nieuwigheden bijvoorbeeld wel fijn als er dan mensen bij zijn die ik goed ken. Of dat het ergens is waar ik m’n weg ken. Volledig nieuwe dingen, vind ik misschien wel leuk. Maar ik heb het er wel wat moeilijker mee om er aan te beginnen.

390. Wat was je laatste creatieve uitspatting?

Haha uitspatting. Ik denk niet dat ik echt uitspattingen heb op creatief gebied :p misschien m’n poster die ik maakte voor aan de muur. En zelfs dat is nu ook niet echt creatief denk ik dan.

391. Bij welk liedje draai je de radio harder in je auto?

🎵 Dropkick Murphy’s – Rose Tattoo
🎵 Meghan Trainor – Me too (haha deze vind ik fout maar zo leuk!)
🎵 Dawn ft. Tony Orlando – Tie a yellow ribbon round die ole oak tree
🎵 Bazart – Goud
🎵 OMD – Electricity

392. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?

Ik heb elke week wel een keer enorm veel plezier. De laatste keer was tijdens onze vakantie in Nederland. En ik door een momenteel onverklaarbare reden gigantisch de slappe lach kreeg. Maar ‘t was bedtijd en dan ben ik altijd een beetje simpel in m’n hoofd.

393. Is je partner ook je beste vriend of vriendin?

Vriendin niet alleszins. 😉 Sorry. Mijn vriend is wel m’n maatje ja. Is dat niet altijd zo?

394. Welk accent vind je charmant?

Haha geen idee. Ik vind eigenlijk alle dialecten wel charmant. Gewoon omdat het dialect is.

395. Op welke momenten van het leven vliegt de tijd?

Ik vind eigenlijk dat momenteel de tijd echt vliegt. Tegen lichtsnelheid. Serieus. Het weekend begint. Ik knipper een keer met m’n ogen. En het volgende weekend is er alweer. Echt gek. Maar daarnaast? Ik vind dat het leven vliegt op momenten dat het niet moet vliegen. Zoals in de weekends. Of in je vakantie. Dan gaat de tijd super snel. Terwijl ie van mij dan net lekker traag mag gaan. Helaas.

396. Wanneer ben je voor het laatst van kapsel veranderd?

Van kapsel als in geknipt? Een aantal jaar geleden toen ik het heel kort liet knippen. En nu laat ik het groeien. Ik liet vorig jaar ergens mijn haar kleuren. Ombré. En een beetje rood. Maar dat is ondertussen ook al weg. Ik liet het tussendoor af en toe nog wel eens kleuren maar niets te avontuurlijk. Ik ben nu wel van plan om binnenkort eens naar de kapper te gaan. M’n blonde stuk haar is zo dood en droog. Ik kan er gewoon niets mee aanvangen. Ik draag het altijd in een dot op m’n hoofd. Want als ik het loslaat, is m’n lengte zelf heel steil. En dan die onderkant. BAM! Ontploft. Haha. Echt geen gezicht!

Welk liedje staat bij jou lekker luid? (maar ook niet te luid hé!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 45

  1. Je heerlijk eerlijke en leuk verwoorde antwoorden op deze vragen toveren altijd een glimlach op mijn gezicht 🙂 Ik ben het helemaal met je eens wat betreft het vliegen van de tijd. Waarom lijkt dat toch altijd sneller te gaan in het weekend of op vakantie dan doordeweeks? Als iemand daar toch eens iets op kan vinden 😉 Mijn favoriete nummer is Sweet Goodbyes van de Nederlandse band Krezip. Zo’n mooi nummer en ik kan de tekst inmiddels helemaal meeblèren.

    1. Oja Krezip! Daar was ik vroeger ook fan van! Vond Jacqueline (zo heet ze hé?) echt zo’n stoere vrouw. Ik ga het nummer nog eens beluisteren ^^ en dankje voor je complimentje Romy!

    1. Heb het eens beluisterd want ik kende het niet. Is inderdaad een super zomers liedje! En ben fan van de alpaca’s in de clip. Haha 😀

  2. Op dit moment draai ik de volumeknop omhoog bij Gers Pardoel- Zo bijzonder. Ik ben er gek van! Voor het programma Liefde voor Muziek was ik niet zo’n fan van Gers Pardoel, maar dit liedje doet mij wel iets. Uiteraard zijn er nog artiesten waar ik luid op zit mee te kraaien, haha. Laat ons anders zeggen dat de volumeknop dikwijls op en neer gaat, haha.