Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 37

307. Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats?

Simpel, omdat ik met mijn vriend een huis heb gekocht.

308. Ben je een zwart-witdenker?

Soms wel. Soms niet. Hangt er van af waarover ik moet denken.

309. Wat voel je als je verliefd bent?

Hetzelfde als je zenuwachtig bent. Alleen is het bij verliefd zijn fijn en bij zenuwachtig zijn niet. Zenuwachtig voor iets spannends hé. Want het voelt dus wel hetzelfde. Maar toch nog anders. Snap je?

310. Horen veel drinken en eten bij gezelligheid?

Nee. Ik vind van niet. Zeker niet veel drinken. Ik drink niet. Alcohol hé. Eten kan deel uit maken van gezelligheid maar het is geen must voor mij. Ik vind bijvoorbeeld een dekentje heel erg horen bij gezelligheid. En wat gedempt licht. En lieve mensen. Kaarsjes. Warmte.

311. Welke dingen staan nog op je to do-list?

Veel :p haha. Belangrijke en minder belangrijke dingen. Zoals treintickets afdrukken, studeren, klusjes in huis, …

312. Twijfel je vaak?

Ja.

313. Waar ben je ontevreden over?

Moeilijke vraag. Kan nu niet meteen iets bedenken. Dus dat zit wel goed dan.

314. Met welk gevoel stap je in een vliegtuig?

Vakantiegevoel.

315. Vind jij: Voor wat, hoort wat?

Ik ben niet echt van dat principe als ik zelf iets doe voor iemand. Als iemand voor mij iets doet, ben ik wel geneigd om iets terug te doen.

316. Ben je weleens gepest?

Ja. Spijtig genoeg wel. Gelukkig niet lang. En niet heel ernstig. Maar ik heb er toch wel wat slapeloze nachten over gehad. En huilbuien. Dat ook.

Twijfel jij vaak?

9 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 37

 1. Ik ben ook echt een twijfelkont en ik laat vaak anderen de beslissing voor me maken (oeps!).. Ik drink sinds begin dit jaar ook geen alcohol meer en ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt!

 2. De eerste (en enige) keer dat ik in een vliegtuig stapte, vond ik dat wel spannend. Maar jouw antwoord met ‘vakantiegevoel’ is wel heel logisch inderdaad, haha.

 3. Treintickets van vorige maand printen? Lijkt me wat vreemd :p Maar misschien is het om te bewaren als herinnering ofzo.
  Ik twijfel wel vaak, ja en keuzestress is me ook niet vreemd.

  1. Haha was al vergeten dat ik dat had geschreven :p ‘t zijn treintickets van het reizen naar m’n opleidingen. Ik heb ze nodig voor m’n werk om in te brengen zodat ik de kosten terugkrijg.
   Ik ben gisteren op restaurant geweest en het duurde echt een eeuwigheid tot ik eindelijk gekozen had wat ik wou eten :p haha.

 4. Veel drinken hoort voor mij ook niet bij gezelligheid, maar wat hapjes en drankjes wel, vaak zit ik aan de cola trouwens 😉 vrienden, dat hoort voor mij ook bij gezelligheid net als Tommy 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.