Persoonlijk

Duizend vragen aan jezelf • Deel 20

137. Zijn de beste dingen in het leven gratis?

Oei oei, al direct een moeilijke vraag. Persoonlijk vind ik liefde en eten twee van de beste dingen in het leven. En slaap ook. En fijne herinneringen. Dus op basis daar van denk ik wel dat de meeste dingen gratis zijn. Voor mij toch. Behalve eten. Tenzij je het zelf verbouwt in je moestuin. Maar laten we eerlijk zijn, daar kan je bijvoorbeeld geen pudding of chocolade mee maken. En voor sommige fijne herinneringen kan geld wel een handig hulpmiddeltje zijn. Maar het is natuurlijk niet per se nodig. Dus mijn conclusie is dat veel beste dingen wel gratis zijn.

138. Heb je weleens iets gestolen?

Niet opzettelijk! Ik heb ooit een keer in zo’n €1 winkel aan zee een lipbalsem gestolen. Ik ging iets betalen voor m’n nichtje. Dus ik wou m’n portemonee nemen in mijn handtas terwijl ik een lipbalsempje vast had. Dat heb ik per ongeluk in mijn handtas laten vallen zonder dat ik het doorhad. Ik ontdekte het pas thuis. Ik weet nog dat ik me echt super schuldig voelde achteraf. En ooit was ik eens in de Zeeman aan zee. Ik had in de winkel m’n trui uitgedaan en in mijn rugzak gestopt. En toen ik hem buiten weer aan wou trekken bleek er aan de velcro van m’n trui een set met drie onderbroeken te hangen. Haha. Helaas in maat XL dus ik kon er nog niet eens iets mee doen ook. Ik zou nooit iets opzettelijk kunnen stelen. Ik voel me nu al ongemakkelijk als ik ergens buiten loop zonder iets te kopen. Laat staan dat ik dan gewoon iets zou meenemen. Volgens mij krijg ik dan ook een prachtig tomatenhoofd waardoor iedereen al meteen kan zien dat er iets aan de hand is.

139. Welk gerecht schotel je gasten graag voor?

Geen? Ik kook eigenlijk amper zelf. Alleen als m’n ouders niet thuis zijn. Oeps. Maar mocht ik zelf koken, dan zou ik wokken denk ik. Of balletjes in tomatensaus. Dat smaakt altijd!

140. In welke winkel wil je wel één minuut gratis winkelen?

Oeeh moeilijk! Ik denk wel sowieso bij ons in de winkel, waar ik werk. Of bij Zeb. Die kleding komt het meest overeen met mijn smaak. Toch van de winkels hier in de buurt. Ohnee of bij de Mediamarkt! Dan zou ik meteen een Macbook meegraaien en een Iphone. Mijn collega’s en ik fantaseren soms welke route we moeten lopen als we zo’n gratis minuut zouden mogen winkelen bij ons in de winkel. Dus als het ooit zover zou komen, ben ik alvast voorbereid 😀 .

141. Welke landen wil je nog bezoeken?

Groenland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zweden, Noorwegen, Ijsland, Ierland, Schotland, Canada, de VS en dan ook nog zo’n prachtig eiland als Bora Bora ofzo. Maakt me niet super veel uit. Haha.

142. Welke superkracht zou je willen hebben?

Kan niet kiezen tussen onzichtbaar kunnen worden of kunnen vliegen. Cliché hé?

143. Wanneer kon je wel door de grond zakken?

Thanks Eva Mouton!

144. Van welk liedje word je altijd vrolijk?

Mag ik twee liedjes kiezen? JA DAT MAG! Olé!

145. Hoe flexibel ben je?

Lichamelijk flexibel? Niet. Haha. Ik ben echt een stijve hark. Ik kan niet met m’n handen aan de grond als ik sta. Ook niet met m’n benen open. En qua werk ben ik wel vrij flexibel. Laat werken? Vroeg werken? Werken op zondag? No problemo! Al ben ik nu wel blij dat ik dat minder moet doen.

146. Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?

Niet echt denk ik. Ik eet wel heel graag iets zurig met chocolade. Bijvoorbeeld yoghurt met choco in. Of met hagelslag in. Of yoghurtijs met chocoladesaus. Of ook weer iets kazig met chocolade zoals roomkaas. Of mascarpone. Hmmm.

Heb jij een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent? En wat is voor jou een liedje waar je altijd blij van wordt?

7 gedachten over “Duizend vragen aan jezelf • Deel 20

  1. Wat een leuk idee om de vragen uit de Flow op deze manier te verwerken op je blog! Invullijstjes en boekjes zijn zo leuk, maar meestal vergeet ik het terwijl het wel super leuk is om later terug te lezen!

  2. Leuke vragen!! Ik kende ‘Protje’ helemaal niet hahah, grappig ooit die verschillen tussen nederlands en belgisch 🙂 Hoorde een keer toen ik op rock werchter was dat jullie prullenbak een schattig woord vinden hahah!

    1. Echt? Haha ja ik dacht dat dat wel een bekend woord was 😀 inderdaad wel grappig dat er toch zo’n verschillen zijn! Wij zeggen prullenbak ook niet echt. Maar het klinkt dus wel schattig ja :p

  3. Leuke vragen én antwoorden! Goeie trouwens van de Mediamarkt, daar had ik niet eens aan gedacht haha. Ik zou echt allemaal Macbooks en Iphones in mijn karretje stoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.