Duizend vragen aan jezelf • Deel 85

791. Wat is de raarste plek waar je ooit wakker bent geworden?

Goh, ik val niet zo gauw op vreemde plekken in slaap 😉 Ik herinner mij wel dat ik ooit een keer op kamp tijdens de fuif op de laatste avond in slaap ben gevallen op het podium. Jep. Het feesten zat er toen al niet in. Haha.

792. Zou je willen dat er iets naar je vernoemd zou worden?

Zou ik dat willen? Niet per se. Maar als iemand iets leuks (uiteraard) naar mij wil vernoemen, zou ik dat denk ik ook niet erg vinden.

793. Wat doe je als je niet kunt slapen?

Ademhalingsoefeningen. Vooral buikademhalingen. Daar word ik héél rustig van. En als dat niet helpt: een beetje lezen.

794. Kun je ook bevriend zijn met mensen die totaal anders denken?

Ik moet zeggen dat ik het soms wel wat moeilijk vind als mensen totaal anders denken dan ik maar dat wil niet zeggen dat je geen vrienden kan zijn hé. Ik heb dan wel geluk dat mijn vrienden en ik wat op hetzelfde level zitten. Maar het hangt er ook weer van af waarover we anders denken want soms is het net heel verfrissend om een andere mening te horen. Dus om even op de vraag te antwoorden: dat kan.

795. Hoelang zou je kunnen overleven op een onbewoond eiland?

Als er fruit en water aanwezig zijn, zou ik het wel even uithouden denk ik. Ik hoop dan wel dat er niet te veel muggen zijn want daar zou ik letterlijk horendol van worden.

796. Hoe vaak google je de naam van je jeugdliefde(s)?

Haha, dat is niet iets wat ik doe eigenlijk.

797. Welk schoolvak vond je verschrikkelijk?

Wiskunde. Zonder twijfel.

798. Welke ingrediënten mogen niet ontbreken in je favoriete taart?

Chocolade natuurlijk. En room mag er ook bij!

799. Wat zing je onder de douche?

Vanalles! Vandaag Spice up your life en One kiss. Hihi.

800. Zeg je makkelijk dat je van iemand houdt?

Nee. Maar tegen David dan weer wel 🙂

Wat zing jij onder de douche?

16 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 85

 1. Ik ben als kind ooit in slaap gevallen in het ballenbad dat in de woonkamer stond (ballenbad is veel gezegd, het was een tentje met ballen in maar voor ons was dat een feest). Dus dat was wel grappig. Verder slaap ik gewoon in bed. O ja, en in het vijfde middelbaar (twee jaar geleden nu) was ik over de middag muziek aan het luisteren en aan het zonnen op de speelplaats. Ik zei tegen mijn vriendinnen dat ik gewoon me eventjes ging afsluiten en muziek ging luisteren omdat ik nogal moe was. Je raadt het al, ik ben op de speelplaats in slaap gevallen. Niet zo midden op de grond, maar we hebben van die houten blokken op school waar we soms zitten en soms liggen te zonnen (voor zoverre dat kan in de zon dan) en toen het tijd was voor de middaglessen hebben ze me gelukkig wel wakker gemaakt haha. En iedereen in de klas toen maar vragen of het echt waar was dat ik in slaap was gevallen.

  1. “Ik in slaap gevallen? Op de speelplaats? Nee hoor!” haha 😀 Maar ik ken het wel, als je echt zo in je bubbel zit, ben je soms snel weg hé 🙂

 2. Ik ben wel eens in slaap gevallen bij mensen thuis met mijn hoofd op de eettafel. Charmant 😉 Als ik niet kan slapen lig ik vaak lang te draaien of probeer alleen leuke dingen te denken. Als het echt niet lukt ga ik even mijn bed uit.

  1. Haha héél charmant waarschijnlijk 😀 Als ik vroeger (als klein Ireentje) niet kon slapen, dacht ik altijd aan pannenkoeken. Haha :p

 3. Als tiener ging ik op kamp slapen in een tent en werd ik alleen wakker in een ziekenhuiskamer nadat ik in coma ging door mijn diabetes. Dat zou dus sowieso mijn antwoord op de eerste vraag zijn én ik vond het als tiener ook ontzettend beangstigend en verwarrend. Al helemaal omdat ik zo’n operatiekleed droeg, aan een infuus hing én de mensen er in een andere taal hoorde praten. Echt zo bizar. Zingen onder de douche doe ik niet maar ik tel wel mijn ademhaling om rustig te worden wanneer ik niet kan slapen. Een aantal van mijn vrienden hebben totaal andere interesses en voorkeuren als ik en dat vormt totaal geen hindernis voor een vriendschap. Het lijkt me echter wel moeilijker wanneer iemand heel andere principes heeft en zaken waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht onzinnig vindt.

  1. Oh wow heftig! Dat lijkt mij nogal een nare ervaring! En ik was al helemaal verward nadat ik een paar keer na elkaar was flauwgevallen. Het leek gewoon elke keer alsof ik al een eeuwigheid aan het slapen en dromen was en dan sijpelt de realiteit zo beetje bij beetje binnen. Ook wel eng eigenlijk. Maar en coma heb ik gelukkig nog niet meegemaakt!

 4. Ooh wiskunde vond ik ook zo verschrikkelijk vak. Het heeft mij zelfs steeds van richting doen wijzigen omdat ik het niet aankon :/ Ik zing niet onder de douche, maar wel in de auto 😀 Dan zing ik luidkeels mee met de radio, haha!

  1. Ik had gelukkig maar 3 uur wiskunde per week maar alsnog bakte ik er niets van :p En in de auto zing ik ook altijd luidkeels mee 😀

 5. Ik zing overal eigenlijk. Zonder dat ik het doorheb, zelf. Haha. Meestal iets wat ik recent heb gedraaid. Maar golden oldies komen ook voorbij. Op de één of andere manier slaat mijn brein teksten heel gemakkelijk op.

  1. Dat heb ik ook! Ik heb in tien jaar niet meer naar mijn cd van de Spice Girls geluisterd, maar als ik hem opzet, ken ik nog al die teksten uit mijn hoofd 😀 Gek hoe dat gaat.

 6. Haha, op het podium in slaap vallen klinkt wel grappig inderdaad 😉 Mijn grappigste plek was tijdens tv-opnames van een live tv-show, die ik dodelijk saai vond. Gelukkig stootte een vriendin me snel aan toen ik ging knikkebollen, want slapend op tv komen is natuurlijk niet zo’n feest 😉 Onder de douche zing ik eigenlijk nooit. Heeft er misschien ook mee te maken dat ik bij mijn ouders woon en me er een beetje ongemakkelijk bij voel als zij me (vals) horen zingen 🙂

  1. Oh nee, gelukkig had je je vriendin bij je! 😀 Of ze zouden je er misschien uit geknipt hebben want een slapend publiek is nu ook niet bepaald goede reclame :p

Comments are closed.