Duizend vragen aan jezelf • Deel 84

781. In welk boek had je graag een rol willen spelen?

Harry Potter! Duh!

782. Ben je ondernemend?

Ja en nee. Het hangt van de situatie af en hoe ik me voel.

783. Kom je altijd te vroeg, te laat of op tijd?

Ik kom zo goed als altijd te vroeg of op tijd. Amper te laat. Ik HAAT te laat komen. Vanuit het diepste van m’n hart. En ja, ik haat het ook als andere mensen te laat komen. Vooral als ze niets laten weten op voorhand.

784. Hoe zorg je voor orde in je hoofd?

Ik gebruik mijn gsm en mijn bullet journal om de dingen op een rijtje te krijgen. Tegenwoordig wel vaker mijn gsm omdat ik die altijd bij me heb en mijn bujo soms niet meer in mijn tas past 😉 haha.

785. Ben je ooit ergens geweest waar je alleen maar zand of water om je heen zag?

Nope. En dat hoeft ook niet voor mij want ik zou het fucking eng vinden.

786. Op welke plek ga je zitten in een achtbaan?

Maakt me niet zoveel uit. Als ik maar kan gillen 😀

787. Wijs je iemand snel op zijn of haar fouten?

Dat denk ik niet. Maar het hangt er ook weer van af waar het precies over gaat hoor.

788. Welke rol heb jij in je vriendengroep?

Het grappige is dat veel van mijn vriendinnen elkaar niet echt kennen dus het is niet zo dat wij één grote groep zijn. Ik spreek vooral af met elk apart. Maar dat is ook meer mijn ding.

789. Wat is het vreemdste wat je ooit hebt gegeten?

Geen idee. Ik eet vooral dingen waarvan ik kan zien wat het is. Ik hou niet zo van avontuurlijke dingen. Oh, ja ik herinner me nu dat we een keer een eetbaar gedroogd wormpje hebben gegeten op chirokamp. Ik herinner me totaal niet meer wat ik er van vond, maar ik zou het nu alleszins niet meer doen.

790. Lees je je horoscoop?

Soms wel. Niet omdat ik er in geloof, maar gewoon omdat ik het wel leuk vind om te lezen wat ze schrijven. Lijkt me wel leuk ook om zo’n dingen te bedenken. Haha.

Wat is het vreemdste wat jij ooit hebt gegeten?

8 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 84

 1. Het meest rare wat ik ooit op heb ik een kamelenvlees toen ik in Israël was. En nee, ik vind het niet voor herhaling vatbaar 🙂

  1. Haha mijn god, een kamelenburger :p kan me totaal niet voorstellen hoe dat smaakt.

 2. Mensen vinden het vreemd dat ik koetong in madeirasaus eet. Terwijl ik dat zooooooo lekker vind! Of ik iets vreemd heb gegeten kan ik mij momenteel niet herinneren, maar ik ben dan ook redelijk zindelijk (ik weet niet of dat een Nederlands woord is, maar ik denk dat jij me wel zal begrijpen :p ) op gebied van eten *oeps*
  Evelyne schreef laatst over Een misvatting over mijMy Profile

  1. Mijn ouders eten dat ook vaak dus ik vind dat niet raar maar ik vind het zelf echt allesbehalve lekker :p

 3. Het raarste dat ik ooit at was een madenburger op TW Classic in 2015. Was eigenlijk nog niet zo slecht! 🙂

  1. Oh wow, avontuurlijk! Dat zou ik dus nooit zelf kiezen. Ik gruwel echt van die insectendingen :p

 4. Horoscopen schrijven lijkt mij ook geweldig! Ik heb daar helemaal geen verstand van en geloof er ook niet zo veel van, maar volgens mij kan iedereen met wat creativiteit wel van dat soort teksten bedenken 😉 Lijkt me nog best grappig! Qua vriendinnen heb ik hetzelfde als jij. Ik heb eigenlijk alleen maar ‘losse’ vriendinnen en vind dat ook juist wel fijn.
  Romy schreef laatst over 40 anti-verveeltips | Dit kun jij doen als je je verveelt!My Profile

Comments are closed.