Duizend vragen aan jezelf • Deel 83

771. Van wie raakte je onlangs enorm onder de indruk?

Ik ga hier even heel dikke nekkerig doen misschien, maar ik was / ben wel onder de indruk van mezelf. Niet dat ik mezelf altijd een sukkel vind maar zo’n hoge dunk heb ik nu ook weer niet. Ik kreeg op m’n nieuwe werk te horen dat de mensen uit mijn klasje, inclusief ik, gekozen zijn uit 168 mensen. Geselecteerd op basis van cv en motivatiebrief, daarna op basis van intelligentietests en dan een jurygesprek. Toen we feedback mochten vragen over die tests en het gesprek zat ik echt met een ei in mijn broek want ik dacht dat het echt niet goed ging zijn. Tot ik ineens door had dat ik er dus wel gewoon zelf voor had gezorgd dat ik daar zat.

Tijdens mijn feedback zei één van de juryleden die bij het gesprek was ook dat ze aan me had gezien dat ik dat gesprek moest en zou nailen en dat ik dat gedaan heb (niet met die specifieke woorden maar daar kwam het wel op neer). YES! (En ook dat ze zeker wist dat ik mij daar helemaal op mijn plaats ga voelen en ik kon alleen maar knikken en smilen omdat ik zo blij was 😀 )

772. Ben je een goed rolmodel?

Geen idee. Ik hoop dat ik dat later voor mijn eventuele kinderen wel ben.

773. Welke traditie is overschat?

Pfoe goeie vraag. Ik vind tradities zeker niet slecht en dingen als Kerstmis vieren bij familie en taart op mijn verjaardag vind ik eigenlijk zelfs héél fijne tradities. Wat ik overschat vind is dure cadeaus geven bij gelegenheden. Ik heb liever een goed doordacht cadeau waar ik echt iets mee ben of wat echt 100% bij mij past en dat dan €10 kost, dan een cadeau van €200 bijvoorbeeld.

774. Pak je cadeautjes altijd mooi in?

Ik doe wel altijd mijn best om ze mooi in te pakken en leuk papier uit te zoeken maar ik ga niet ikweetnietwatvoorzottedingen doen. Gewoon een mooi papiertje met eventueel een lintje en een kaartje vind ik al leuk genoeg.

775. Wat vind je van het koningshuis?

Ik heb er niet echt een mening over.

776. Welk cijfer zou je je leven geven?

Een 8!

777. Maak je makkelijk contact met anderen?

Ja en nee. Ik kan het wel maar ik heb er niet altijd zin in. Toen ik nog bij de bank werkte en regelmatig naar opleidingen moest, zat ik bijna altijd met nieuwe mensen in de groep en soms had ik gewoon zin om een hele dag op mezelf te zijn en dan deed ik dat ook. Maar op mijn eerste dag op mijn huidige werk, vond ik het niet zo moeilijk om mensen aan te spreken en contact te maken.

778. Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws geleerd?

Deze week dus. Op mijn werk. ’t Is al nieuw werk dat de klok slaat hé 😉

779. Hoe hoog is het muurtje om je hart?

Hm niet zo heel hoog eigenlijk. Ik vind het niet zo moeilijk om mensen binnen te laten.

780. Doe je weleens dingen tegen je zin?

Ja soms wel maar ik denk dat iedereen weleens dingen tegen zijn zin doet. Afwassen, de was doen, stofzuigen, … Het zijn dingen die moeten gebeuren maar waar ik nu niet per se veel zin in heb :p haha. En qua sociale dingen doe ik dat steeds minder en minder. Als ik ergens geen zin in heb, dan doe ik het niet. Of toch in de mate van het mogelijke.

4 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 83

  1. Van dat eerste puntje werd ik spontaan vrolijk. Dat is ook gewoon iets waar je super trots op mag zijn! Het klinkt ook gewoon alsof dit zo heeft moeten zijn, ofzo. Dat je daar nu terecht bent gekomen. Heel leuk en motiverend om te lezen 🙂
    Sarah schreef laatst over Mijn gewicht – Mijn verhaal + Project S.My Profile

  2. Op dat eerste punt mag je zeker trots zijn! Het is niet niks dat je uit zo veel sollicitanten bent uitgekozen. You go girl! Ik herken wel wat je zegt over contact maken met nieuwe mensen trouwens. Ik heb daar op zich geen moeite mee, maar in sommige omstandigheden heb ik er gewoon even geen behoefte aan 😉
    Romy schreef laatst over De Keukenhof | Een dag in een kleurrijk tulpenparadijsMy Profile

Comments are closed.