Duizend vragen aan jezelf • Deel 81

751. Met welk fruit kun je je lichaam vergelijken?

Haha oei dat vind ik hier al een moeilijke vraag. Ik ben denk ik een zandloper en ik kan niet zo gauw een stuk fruit bedenken dat daarop lijkt.

debenhams_37471201105339
Bron

Volgens het plaatje hierboven, denk ik dat ik dan een double cherry ben :p

752. Kloppen je gedachten altijd?

Als ik een euro kreeg voor elke gedachte in mijn hoofd die niet klopt, was ik ondertussen stinkend rijk. Haha. Maar ik heb wel een vrij goede intuïtie en mensenkennis vind ik en op dat gebied zit ik wel vaak goed!

753. Welke woorden wil je nog van iemand horen?

Wil je met me trouwen? 😉

754. Wat is er typisch Belgisch aan jou?

Er stond ‘Nederlands’ maar ik woon in België dus ik maakte er even ‘Belgisch’ van. Ik heb even wat typisch Belgische dingen opgezocht want veel verder dan verzot op frietkotfriet en chocolade (niet samen) kwam ik niet, maar die twee dingen komen ook in al die lijstjes voor dus ik houd het daar bij.

755. Zit je nu lekkerder in je vel dan tien jaar geleden?

Hm dit vind ik best een moeilijke vraag eigenlijk. Ik zat meteen aan het lichamelijke aspect te denken maar het is natuurlijk wel meer dan dat. Als ik naar het complete plaatje kijk, zit ik op nu, op dit moment, wel beter in mijn vel dan toen ik 17 was.

756. Wanneer stond je hart op het spel?

Hm geen idee.

757. Wat wil je zeker nog eens meemaken?

Trouwen en op reis gaan naar Amerika en Australië.

758. Drink je het liefst uit een speciale mok of beker?

Nee, maakt me niet uit. Aangezien ik een hele fles water per dag leegdrink, drink dat meestal gewoon uit de fles. Haha. Maar als ik een glas moet kiezen, heb ik liever een groot glas dan een kleintje.

759. Met wie sloot je je allereerste vriendschap?

Ik denk met Julie. Dat was mijn vriendinnetje heel de lagere school. En mijn buurmeisje!

760. Zou jij het minder goed willen hebben als dat inhoudt dat iedereen het beter krijgt?

Eerlijk gezegd niet nee.
1. Ik vind het eigenlijk een heel subjectief gegeven: wat is precies beter?
2. Ik vind het prima zoals het nu is voor mij. Egoïstisch?
3. Ik vind dat ik mijn eigen leven moet leiden en er van moet genieten  en ik zeg niet dat dat niet meer zo kan als ik het minder goed heb, maar ik vind het geen fijn idee dat ik dingen zou moeten opgeven om iemand anders het beter te laten krijgen.

Ik bedoel het helemaal niet verkeerd hé. Ik bedoel niet dat ik niets zou willen geven aan mensen die het nodig hebben, maar ik wil gewoon zelf nog altijd een fijn, goed leven kunnen leiden. Moeilijk om dit deftig onder woorden te kunnen brengen. Misschien lukt het jullie beter:

Zou jij het minder goed willen hebben als dat inhoudt dat iedereen het beter krijgt?

2 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 81

  1. David, je hoort het! If you read it, then you should have put a ring on it, oh oh oh hihi :p
    Vraag 760 vind ik een beetje raar. Ik geloof dat als je het zelf goed hebt (niet per se qua spullen maar eerder happinez) dat je dan ook het meeste kan geven aan anderen. Je kan mensen vaak beter helpen en je maakt andere mensen vaak ook makkelijker gelukkiger. You can’t pour from an empty cup, zoals ze dat mooi zeggen 🙂
    Citlali schreef laatst over Get out of that comfort zone!My Profile

    1. Klopt! Ik vind het soms moeilijk om dingen goed onder woorden te brengen (ben ik een blogger?) maar jij slaat de nagel op de kop! En David weet dat ik graag wil trouwen (heb ik hem heel duidelijk gemaakt. Haha :p), maar ik laat hem op zijn eigen tempo de beslissing nemen. Iedereen in onze omgeving vraagt het super vaak “Wanneer gaan jullie trouwen?” en dat legt veel druk. Ik wil niet dat hij het vraagt omdat hij het gevoel heeft dat het ‘moet’.

Comments are closed.