Duizend vragen aan jezelf • Deel 76

701. Hoe tevreden ben je met je lichaam?

Grappig, ik zit al een tijdje te denken om hier eens iets over te schrijven maar het kwam er nog niet van. Ik heb goede dagen en slechte dagen maar over de hele lijn ben ik eigenlijk wel tevreden met mijn lichaam. Ik heb vetrolletjes, een buikvetje en putjes in mijn billen maar dat heeft zo goed als elke vrouw en ik zit daar ook meestal niet mee.

702. Als je één muur in je huis een kleur zou geven, welke kleur kies je dan?

Oh leuk! Ik zou voor een pastelkleurtje gaan. Lichtroze denk ik.

703. Wat voor leuks heb je gisteren gedaan?

Ik schrijf dit op voorhand dus het is niet echt van gisteren. Ik kookte iets nieuws en dat lukte echt super goed en ik keek met David naar Temptation Island en wij hadden echt een mooi momentje waar ik van moest huilen. Ja tijdens Temptation maar het ging niet over temptation :p haha. (en we gaan ook niet trouwen voor wie dat denkt 😉 )

704. Wat doe je als dingen je niet lukken?

Nog eens proberen. Ik word wel snel gefrustreerd. En als het dan nog niet lukt, vraag ik het aan iemand om me er bij te helpen. Ik heb liever dat iemand me uitlegt wat en hoe dan dat ik zelf nog twee uur zit te klooien. Al voelt het ook wel fijn als je iets zelf volledig hebt uitgevogeld. Maar het hangt er denk ik gewoon wat van af waarover het gaat.

705. Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan?

Een huis kopen vond ik echt doodeng (maar ook héél leuk) door alles wat er bij kwam kijken en vooral doordat ik gewoon nergens van wist. Haha. En mijn ontslag twee keer geven. Maar vooral de tweede keer omdat ik toen nog geen zicht had op iets anders.

706. Zijn mensen graag bij jou in de buurt?

Ik hoop van wel.

707. Waarvan spijbel je weleens?

Spijbelen? Euhm van huishoudelijke taakjes? :p Ik heb soms geen zin om de vaatwasser te vullen en dan denk ik ook gewoon ‘foert, ik doe het morgenvroeg wel’.

708. Wanneer is de wereld op haar mooist?

’s Morgens als de zon op komt. Dat vind ik echt prachtig. En als er dan nog wat dauw in het gras hangt. En eigenlijk ook ’s avonds als de zon onder gaat. Die kleuren zijn zo mooi dan. En vooral in de lente vind ik de wereld heel mooi (in de herfst ook wel, maar ik ben eerder een lentemens).

709. Waar kwam je onlangs pas achter?

Ik heb dat eigenlijk best vaak dat ik denk ‘oh zit het zo?’ maar ik kan me nu niet meteen iets voor de geest halen. Typisch.

710. Houd je van verkleedfeestjes?

Dat kan nog leuk zijn, maar ik heb dat echt al heel lang niet meer gedaan.

4 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 76

  1. Ik heb dit boekje ook en begon er een jaar of 3 geleden zelfs mee op mijn blog, maar ik liet het al snel verwateren. Ik vind het echter wel heel leuk om te lezen, dus misschien moet ik het toch maar eens opnieuw opnemen 🙂
    Lottes Anekdotes schreef laatst over Een paar levenslessenMy Profile

  2. Haha, Temptation Island is misschien ook wel een programma om om te huilen op z’n tijd 😉 Ik ben het helemaal met je eens trouwens dat de wereld op z’n mooist is in de lente. Ik vind het prachtig als de eerste signalen van de lente weer zichtbaar worden. Dan ziet het er zo mooi uit en word ik meteen al een stuk vrolijker 🙂
    Romy schreef laatst over 15 vrolijke opdrachten om vandaag (nóg) leuker te makenMy Profile

Comments are closed.