Duizend vragen aan jezelf • Deel 39

327. Is alles mogelijk?

Veel wel. Er is zo’n quote van ik-weet-nu-even-niet-meer-wie.

Als je het je kan voorstellen, is het echt. Of kan het echt worden. Ik ben even aan het nadenken of dingen echt onmogelijk zijn. En ik begin hoe langer hoe meer te denken dat ook effectief alles mogelijk is. Haha. En de technologie enzo zal alleen maar verbeterd worden. Dus voor dingen die misschien nu nog niet gaan, komt heus nog wel een tijd. Spannend.

328. Hoe traditioneel ben je?

In sommige dingen heel traditioneel. Zoals bijvoorbeeld: de man moet de vrouw ten huwelijk vragen. Ik zou het super raar vinden als ik dat zou doen. En hij waarschijnlijk ook. Maar ik heb er niets op tegen als mensen het zo aanpakken hé. En in sommige dingen ben ik niet traditioneel. Zoals in de vorige editie aan bod kwam: kindjes krijgen. Dat is ook zo’n traditie hé. Dat je trouwt en dan zwanger wordt. Niets mis mee. Alleen komt er bij mij een mini rebels Irenetje naar boven. Haha :p Of trouwen. Traditie: voor de kerk trouwen. Gaat niet gebeuren. Haha.

329. Kent iemand je diepste geheimen?

Jullie! Haha nee. Ik moet al even denken wat m’n diepste geheimen zijn. Ik heb denk ik niet zo iets wat de wereld niet mag weten.

330. Hoe ziet je ideale partner er uit?

Ik heb mijn ideale partner natuurlijk al 😉 Haha. Maar wat ik super belangrijk vind is eerlijkheid. Vertrouwen. Veiligheid. Humor. Liefde. Warmte. Iemand die er altijd voor me is.

331. Waar hunker je naar?

Vakantie. Altijd vakantie. En oliebollen of pannenkoeken.

332. Ben je moedig?

Geen idee.

333. Is er voor alles een juiste plaats en tijd?

Goh moeilijk. Misschien wel. Maar ik denk soms ook dat het geen zin heeft om lang te wachten met dingen. Ja misschien wordt iets binnen 10 jaar wel makkelijker voor je, maar moet je daarom 10 jaar wachten op iets wat je super graag wilt? (note to self!)

Maar nu ik er nog eens over denk… Uiteindelijk, als je iets doet, betekent het dat dat voor jou de plaats en tijd is om dat te doen. Niet? Moeilijk jong!

334. Waar voel jij je te goed voor?

Eigenlijk voel ik mij nooit te goed. Behalve als iemand me heel uit de hoogte gaat zitten commanderen. Maar daar is iedereen te goed voor vind ik.

335. Zou jij een jaar zonder mensen kunnen?

Hm. Een jaar is wel heel lang om in je eentje door te brengen. Een weekje lukt wel prima denk ik. Twee weken waarschijnlijk ook nog. Een maand zou al moeilijk zijn volgens mij.

336. Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf?

Nu. Dat ik dacht dat ik niet meer ging kunnen studeren. Woensdag heb ik examen van Wet Willems (bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten). En ik had werkelijk nooit gedacht dat ik dat onder de knie ging krijgen. Oké. Nu is het wel nog wachten op m’n examen. Maar goed. Ik heb er wel een goed gevoel bij. Haha. Dat is al veel!

Denk jij dat er voor alles een plaats en tijd is?

8 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 39

    1. Haha echt hé! Aan mijn werk staat er elke maand één keer een oliebollenkraam maar ik heb me voorlopig al elke keer ingehouden :p Haha. Misschien deze keer toch maar eens wat oliebollen bestellen!

  1. Wauw, ik vind dat echt een lastige vraag! Ik geloof wel in het lot, dus dat alles wat je doet voorbestemd is. Misschien is dat niet hetzelfde, maar ik geloof wel dat alles op zijn tijd komt ofzo. Ik zou echt nog geen dag kunnen zonder andere mensen te zien haha, ik voel me echt al heel snel eenzaam, dus dat wordt hem niet.
    Danique schreef laatst over PositiviTijd | Week 23My Profile

Comments are closed.