Duizend vragen aan jezelf • Deel 31

247. Hoe belangrijk is je werk?

Toch wel belangrijk. Ik zie het als een manier om mezelf te blijven ontwikkelen. Maar natuurlijk ook een manier om kellog’s en ijsjes te kunnen kopen. Keibelangrijk! En voor mij is het de grootste invulling van mijn dagen. Dus dan moet het toch wel een beetje belangrijk zijn hé. Niet? En leuk!

248. Wat had je graag goed willen kunnen?

Frans praten. Ja dat kan ik nog altijd leren. Misschien doe ik dat ooit wel. En verder wou ik dat ik gewoon wel goed was in het volhouden van sporten. Zonder dat het echte moeite kost. Ondanks dat ik het leuk vind op het moment zelf en achteraf, vind ik het moeilijk om me er aan te zetten. En koken. Maar dat kan ik ook nog altijd leren.

249. Maakt geld gelukkig?

Ha ik vroeg me al af waar deze vraag bleef! Ik vind dat geld gelukkig maakt ja. Ik word gelukkig als ik geld heb. Het hoeven geen miljoenen te zijn natuurlijk. En ik geloof ook best dat er gelukkige geldloze mensen zijn. Maar hoe ik er nu over denk, ik zou denk ik niet super happy zijn zonder centjes. Gewoon een basis om comfortabel te kunnen leven is voldoende. Voor mij is geld op zich ook geen doel. Maar een hulpmiddel om doelen te bereiken.

250. Zou je je partner nu opnieuw kiezen?

Oja! Daar moet ik niet over twijfelen. Het lijkt me ook wel sneu als ik hier nee zou zeggen.

251. In welke sport denk je goed te zijn?

Sport? Goed zijn? Haha. Oké even denken. Ik was vroeger op school altijd goed in batminton. En synchroon wandelen. HAHAHA. Jongens toch. Ik kan ook wel vrij goed zwemmen. En fietsen. Maar dan niet echt als sport. Eerder recreatief.

252. Veins je vaak interesse?

Nope. Heel soms doe ik dat. Als ik ergens nieuw ben en eigenlijk geen zin heb om echt sociaal te zijn. Maar ik wil ook niet onbeleefd zijn. Het begint vaak met puur uit beleefdheid wat vraagjes stellen. Maar uiteindelijk raak ik wel oprecht geïnteresseerd. Ik vind het altijd leuk om te luisteren naar andere mensen. Eerder dan zelf veel te moeten praten.

253. Ben je een goed verhalenverteller?

Ik vind het fijn maar of ik er goed in ben? Dat weet ik niet.

254. Wie gun je het allerbeste?

Iedereen! Of ja, de meeste mensen toch 😉

255. Waarvan heb je spijt dat je het gemist hebt?

Kan niet meteen iets bedenken eigenlijk. Ik ben nu niet meer zo iemand die alles wil meegemaakt hebben. Ik kan perfect leuke dingen missen zonder dat ik daar spijt van heb. Ik las het boek Factor 25 van Eva Daeleman uit en zij beschrijft het echt perfect:

256. Kun je goed je zinnen verzetten?

Soms wel. Soms minder. Wat ik al heb gemerkt is dat ik bij sommige belangrijke dingen die moeten gebeuren, iets te gemakkelijk m’n zinnen kan verzetten. En daardoor vergeet ik dus even helemaal dat ik nog iets belangrijks moest doen. Haha. Maar meestal blijven dingen wel een beetje in m’n achterhoofd zitten. Wat het beste helpt is handletteren of lezen. Dan vergeet ik even alles.

Wat had jij graag goed willen kunnen?

11 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 31

 1. Hehe, Kellog’s kopen 😀 Die quote van Eva Daeleman is echt zo mooi wow. Ik hoor hele leuke dingen over dat boek, moet het dus eigenlijk ook wel eens lezen nu 😉 Leuke vraagjes weer! en weer zo leuk beantwoord. Liefs!
  Silke schreef laatst over Fotografie | Op stap in LilleMy Profile

 2. Jeeej, weer een artikel met vragen aan jezelf , vind ze echt leuk om te lezen! Ik herken het heel erg hoor, dat geld gelukkig maakt. Toch wel heel relaxed als je gewoon alles kunt kopen wat je leuk vindt en je niet in de stress hoeft te zitten om de huur die je nog moet betalen. Ik had heel graag basgitaar willen spelen, vind dat zo’n tof instrument!
  Benthe schreef laatst over Plannen voor dit jaarMy Profile

 3. Het lijkt me heel tof om vloeiend Frans te kunnen spreken, maar ik vind het een vreselijke taal om te leren haha!

  1. Haha ja, die werkwoorden hé. Zo moeilijk! Ik was daar op school ook nooit echt mee mee.

 4. Ik had graag andere studies gedaan zodat ik mij nu iets minder negatief zou voelen. Maar het mocht niet zijn, mijn hersenen waren niet zo succesvol in wat ik graag wou. Mooie nieuwe lay-out trouwens 😉

 5. Je antwoord bij maakt geld gelukkig vind ik mooi en dan vooral de laatste zin! Ben ik het echt mee eens.
  Ik zou willen dat ik heel goed kon schrijvenen fotograferen. Dat laatste is vooral een kwestie van oefene maar echt goed schrijven moet een beetje in je zitten denk ik.
  Michelle schreef laatst over Overval bij de buurman My Profile

 6. Wat grappig, ik had ook zo Frans leren spreken kunnen antwoorden op die vraag. Ik heb op de middelbare school Frans gehad, maar het meeste is een beetje weggezakt. Het lijkt me zo leuk om die taal gewoon vloeiend te kunnen spreken. En gelukkig maar dat je je vriend zo opnieuw zou kiezen 😉
  Romy schreef laatst over Zo leerde ik meer positief denken!My Profile

  1. Ja bij mij is dat ook echt helemaal weg. Als je zo’n taal niet onderhoudt, dan is dat al snel het geval. Jammer!

Comments are closed.