Duizend vragen aan jezelf • Deel 29

227. Met wie ben je graag samen?

Met David! ♥  En m’n vriendinnetjes.

228. Wil je alles verklaren?

Euhm. Ik wil wel graag alles snappen. Ergens logica in zien. Maar het is nu ook niet zo dat ik chagrijnig word als ik iets niet kan verklaren. Of ja. Misschien soms wel. Haha.

229. Wanneer heb je voor het laatst je angst opzij gezet?

Toen ik m’n ontslag indiende en een nieuwe baan zocht. Toch wel een kilometer of vijf uit mijn comfortzone. But that’s where the magic happens hé. Zeggen ze toch.

230. Wat is je grootste jeugdzonde?

Geen idee. Misschien dat ik tijdens m’n examens liever Harry Potter las dan studeerde. Terwijl dat studeren in het middelbaar nu toch ook niet echt het grootste karwei was. Dan zat ik bijvoorbeeld bij m’n oma te studeren (kuch kuch). En las ik stiekem in m’n boek. Als ik haar dan boven hoorde komen om eens te kijken hoe het met me ging, gooide ik het boek snel aan de kant. Lekker doen alsof ik ijverig aan het studeren was.

231. Wat weiger je te begrijpen?

Temptation Island. En dat mensen bewust andere mensen pijn doen. Zowel fysiek als psychisch.

232. Welke anekdote over jezelf hoor je nog vaak?

Vooral dat ik als baby met m’n ouders mee ging op kamp met de jeugdbeweging. M’n mama was dan kookmoeke. Blijkbaar vond ik het tof om een koffiefilter op m’n hoofd te hebben. Als hoedje. En vooral terwijl ik “in bad” zat in de grote afwasbak in de keuken. Haha. Ik kan me er wel een beeld bij vormen.

233. Welke dag in je leven zou je willen overdoen?

Ik vind het moeilijk om er één te kiezen. Enkele mooie dagen in m’n leven die ik zou willen opnieuw beleven: De dag / avond dat David en ik een koppel werden. En meteen ook de dag dat ik besefte dat ik verliefd was op David. De dag dat ik hoorde dat ik geslaagd was voor mijn bachelor.  En ook voor m’n rijexamen. De dag dat ons bod aanvaard werd op ons huis. En allemaal leuke dagen daar tussenin!

234. Heb je liever meer tijd of meer geld?

Meer tijd. En m’n huidige geld. Haha. 😀

235. Zou je willen weten wat de toekomst je brengt?

Langs een kant wel. Niet tot in de details. Maar het lijkt me wel fijn om te weten of het goed met me komt. Langs de andere kant nog niet. Volgens mij loopt het dan toch anders af omdat je al weet hoe het zal gaan. En volgens mij kan je het eigenlijk nooit echt weten. Want als je er van op de hoogte bent, en het staat je niet aan, dan verander je het toch gewoon weer. Dus nee. ’t Is goed zo!

236. Kan je goed je grenzen aangeven?

Ik denk dat ik daar nog een beetje mee moet oefenen. Maar het gaat al beter als vroeger.

14 Comments

 1. Nadine 5 april 2017

  Erg leuk om deze vragen te lezen! Ik ga ze dan in mijn hoofd voor mezelf ook invullen, haha. Ik vind het zo leuk om te lezen dat je zo vaak over je vriend schrijft!
  Nadine schreef laatst over Fotodagboek #1My Profile


 2. Merel 5 april 2017

  Wat een leuke rubriek! Ik hou van Flow 🙂 en echt goed dat je ontslag hebt genomen bij je oude baan, ik heb dit zelf ook gedaan een halfjaar geleden en het voelt echt heerlijk bevrijdend! Ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou durven maar het was de beste keuze die ik heb gemaakt 🙂
  Merel schreef laatst over Carrotcake overnight oatsMy Profile


 3. Roos 5 april 2017

  Hele leuke vragen allemaal zeg! Ontzettend knap dat je dat hebt aangedurfd om ontslag te nemen en op zoek te gaan naar iets nieuws 🙂


 4. Wat een toffe vragen, en sommige zijn echt van die vragen waar ik zelf ook ineens over ga nadenken! Haha! Temptation Island ga ik ook nooit begrijpen!
  Monique | WritingMonique schreef laatst over DIY Pocket Chain VergrootglasMy Profile


 5. Claire 3 april 2017

  Woohoo zo leuk dit! Wat tof dat je ook gewoon ontslag hebt genomen omdat je niet gelukkig werd van je baan. Enne ik vind jou zo schattig met je vriend he. Jullie zijn zo lief samen <3 Of nouja, je praat altijd lief over je vriend. Ik weet natuurlijk niet hoe jullie echt samen zijn 😀


  • Irene 3 april 2017

   Eigenlijk is ie een enorme flapdrol. Haha. Nee hoor. Hij is ook heel lief tegen mij


 6. Benthe 3 april 2017

  Waah, deze vragen zetten je wel echt aan het denken! Merk je dat je jezelf beter leert kennen nu? Ooh en ik herken het heel erg, tijd is zo kostbaar! Vooral tijd in het weekend, hahaha.
  Benthe schreef laatst over De leukste 1 april inhakersMy Profile


  • Irene 3 april 2017

   Ja eigenlijk wel! 🙂 krijg soms wel meer inzicht in hoe ik denk.


 7. sammie 3 april 2017

  Op de eerste vraag zou ik ook mijn vriend noemen, gelukkig maar want met hem ben ik ook het meest samen 😀
  sammie schreef laatst over Zalando & Sammie. Mijn Zalando ervaring.My Profile


 8. Rachel 3 april 2017

  Wat hou ik hier toch van! ik heb ook liever meer tijd, kom ik altijd tekort
  Rachel schreef laatst over Heel veel korting!My Profile


 9. Bente 3 april 2017

  Ooh jaa, ik zou ook echt tekenen voor een paar extra uren per dag.. Helaas zit dat er niet in 😉
  Bente schreef laatst over Weekoverzicht 13: Amsterdam x7My Profile


 10. Silke 3 april 2017

  Hoooo, een hoedje van een koffiefilter, waarom niet 😀 Wie weet wordt dat ooit de mode, hehe. Leuke vragen alweer! Ze zijn telkens zo origineel 🙂 Liefs!
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #98 | Vrijwilligerswerk, ontbijten & laatste keer VRTMy Profile


 11. Danique 3 april 2017

  Haha, die manier van ‘studeren’ is erg herkenbaar. Er zijn toch altijd leukere dingen te doen.
  Danique schreef laatst over PositiviTijd | Week 13My Profile


 12. Romy 3 april 2017

  Wat stoer dat je met je nieuwe baan zo ver uit je comfortzone bent gestapt 🙂 En ja, dat moment dat je je diploma of rijbewijs ophaalt…onbetaalbaar!
  Romy schreef laatst over 25 simpele tips om afleiding te zoekenMy Profile


Comments are closed.