Duizend vragen aan jezelf • Deel 21

147. Wat doe je als je in de rij moet wachten?

Wachten! Haha. Ja maar dus wel echt wachten. Waarschijnlijk ook m’n gsm nemen. Hangt er ook van af welke rij en waar. Als ik bijvoorbeeld in een winkel sta aan te schuiven, dan tel ik alvast uit hoeveel ik ongeveer moet betalen. Maar eigenlijk hoef ik niet zo heel vaak aan te schuiven.

148. Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?

Haha wat een grappige vraag! Ik zou het eigenlijk niet weten. Soms kijk in de spiegel en zie ik er geweldig uit (kuch kuch) en als ik er dan een foto van probeer te maken, lijkt het nergens op. En soms is het omgekeerd. Maar als ik echt moet antwoorden denk ik dat ik mezelf leuker vind op foto. Maar ja, dat kan je ook honderdmiljoenmiljard keer opnieuw doen zonder dat iemand het weet. En in de spiegel gaat dat niet.

149. Kies je voor minder eten of meer sporten?

Makkelijk. Meer sporten! Ik eet sowieso al niet super veel eigenlijk. Als ik dan nog minder moet eten, loopt het fout af. En sporten kan nog leuk zijn! En dat doe ik ook amper dus meer moet lukken. En dan kan ik gewoon wel evenveel blijven eten als nu. Plus dan word ik ook wat gespierder. En door minder te eten alleen maar slanker en niet per se strakker. Dus ja, doe maar meer sporten.

150. Voer je vaak gesprekken in je hoofd?

Jep. Ik voer vaak gesprekken in m’n hoofd. Met mezelf dan wel. Niet dat ik me ga inbeelden dat ik tegen iemand praat en dat die dan terugpraat. Ik vertel eigenlijk meer tegen mezelf dan dat ik echt een gesprek voer. En nee, dat is niet raar. Daar mag je gewoon voor uit komen! En dat helpt mij trouwens ook wel om dingen duidelijk verwoord te krijgen. Ik vind het vaak moeilijk om mijn gedachten goed verbaal te uiten. Of ja, ik kan me wel goed uiten natuurlijk. Maar soms is het moeilijk om het echt zo over te brengen als in mijn hoofd. Dat mensen het begrijpen zoals ik het bedoel. En als ik het dan aan mezelf vertel, kan ik het proberen duidelijk te krijgen.

151. Waar zou je beroemd mee willen zijn?

Oei euhm goeie vraag. Met mezelf? 😀 Dat mensen mij gewoon leuk vinden om mij. Of is dat dikkenekkerig? Want ja, dan heb ik niet echt een talent ofzo waarmee ik beroemd ben geworden. Of is mezelf zijn dan net het talent. Hm. Oké wacht, ik bedenk net dat ik wel beroemd zou willen zijn met m’n winkel. Dat ik dan één winkeltje heb waar superveel mensen komen. En dat iedereen weet waar mijn winkeltje is en wat er verkocht wordt. En dan bedoel ik dus met beroemd niet beroemd zoals de Spice Girls of Robert Pattinson (team Edward! 😉 ). Maar eerder beroemd in deze omgeving. Echt beroemd zou ik niet willen zijn.

152. Hoe voelt het om afgewezen te worden?

Pijnlijk.

153. Wie wil je beter leren kennen?

Jullie!

154. Ruik je altijd lekker?

Ik mag het hopen. Ik ruik meestal neutraal denk ik. Haha. Tenzij ik iets van een geurtje op spuit. En dat vind ik dan wel lekker. Kan goed zijn dat iemand anders het vindt stinken.

155. Hoeveel boeken lees je per jaar?

Grappig! Ik ben net een uitdaging aangegaan om twaalf boeken te lezen dit jaar. Wat wel met gemak moet lukken! En nu vraag ik me ook af of ik het aantal niet wat moet opschroeven. Maar vraag me niet hoeveel ik er vorig jaar las. Ik zou het niet weten eerlijk gezegd.

156. Google je jezelf?

Oeeeh nee dat heb ik echt nog nooit gedaan! Ik ga het nu even doen. Haha. -Googelt zichzelf- Dat valt mee! Ik zie vooral heel veel Facebook profielen en dan een paar pins die ik gepind heb en een reactie of twee op een blog. En bij de foto’s zie ik maar één fotootje van mezelf. En dat is gewoon mijn hoofd. Best oké. Wel grappig. Ik zag een fotootje van een meisje dat echt als twee druppels water op m’n nichtje lijkt. Maar het is natuurlijk een Irene en niet mijn nichtje. Zo vreemd om te zien. Maar oké, dat is even echt totaal off topic. Voila. Ik heb mezelf dus nu voor het eerst gegoogeld dus ik denk dat ik kan zeggen dat ik mezelf niet Google. Of ja snap je? Volgens mij bedoelen ze of je het vaker doet. En dat doe ik niet. Ik heb nu ook even de naam van m’n blog gegoogeld en ik zie daar meer foto’s van mezelf dan als ik mezelf google.

Waar zou jij beroemd mee willen zijn?

12 Comments

 1. Britt 11 februari 2017

  Ik vind het zo leuk om jouw stukjes te lezen Irene!


 2. Irene 7 februari 2017

  Haha wat leuk om te lezen. Ik Google mezelf wel eens eigenlijk. Ik wil soms weten wat anderen te zien krijgen, als ik bijv een belangrijke afspraak heb. Ik doe het niet omdat ik mezelf zo geweldig vind ofzo.


  • Irene 7 februari 2017

   Ik denk dat dat de belangrijkste reden is waarom mensen zichzelf googelen. Maar ik had het dus nog nooit gedaan. Haha :p gek eigenlijk.


 3. Nadine 7 februari 2017

  Leuk om je antwoorden te lezen! Lijstjes en vragenlijsten blijven leuk om in te vullen en te lezen, zelfs bij een ander. Ik heb toevallig deze week mijn voor en achternaam ingevuld op Google en toen vond je niets. Daarna met mijn blog en zag ik maar 1 foto gelukkig.

  Wat voor winkeltje zou je willen beginnen? Ik wil niet beroemd worden. Geef mij maar lekker veilig huisje, boompje, beestje zonder alle gekke poespas. Maar als ik echt moet kiezen dan zou ik wel beroemd willen worden in de danswereld.
  Nadine schreef laatst over 8 dingen je die kunt doen om je beter te voelen op een rotdagMy Profile


  • Irene 7 februari 2017

   Ik zou graag een winkeltje hebben met een paar mooie kledingstukken, schoenen, juweeltjes, boekjes, dingetjes voor in huis, … Allemaal mooie spulletjes bij elkaar 🙂 Vind het ook heel leuk om zo’n dingen bij anderen te lezen, maar ’t is ook super tof om het zelf in te vullen!


 4. Charel 6 februari 2017

  Heel leuk om je beter te leren kennen haha! Ik zou ook niet minder kunnen eten dan maar sporten haha!
  Charel schreef laatst over What’s in my bag!My Profile


 5. kaylin 6 februari 2017

  Haha, yes opnieuw Team Edward. Hoewel ik wel nog grotere fan ben van Kristen Stewart. Echt een topmadam! Als je (of wanneer je) een winkeltje start kom ik héél graag eens langs. Dan zie ik je ineens ook 😀
  En veel plezier met het lezen! Mijn reading challenge staat op 15 boeken maar ik denk dat ik hem ook zal omhoog doen


  • Irene 6 februari 2017

   Jaaaa ik vind haar ook leuk! 😀


 6. Sofie 6 februari 2017

  Haha, je schrijft dit ook zo leuk hé. Ik moet altijd glimlachen om je spontaniteit.
  Sofie schreef laatst over Mijn 8 trucs voor gezonder etenMy Profile


  • Irene 6 februari 2017

   En ik moet dan weer glimlachen van je reactie! 😀


 7. Romy 6 februari 2017

  Superleuk weer om je antwoorden te lezen! Ik vind dit ook echt leuke vragen om over na te denken. Mezelf googlen doe ik stiekem best wel vaak. Ik ben altijd nieuwsgierig wat werkgevers te zien krijgen als ze me na mijn sollicitatiebrief op Google opzoeken 😉 En dat probleem van er best oké uitzien in de spiegel en vervolgens prut op de foto staan, herken ik wel 😉 Beroemd zijn lijkt me eigenlijk helemaal niets. Maar als ik ergens beroemd mee wil zijn, dan zou dat zijn om mijn schrijfwerk. Alhoewel ik niet denk dat dat ooit zal gebeuren, haha.
  Romy schreef laatst over Mijn struggles met ‘de perfecte Instagram feed’My Profile


  • Irene 6 februari 2017

   Ik zou zeggen: go for it! 😀 Je weet nooit dat je een bestseller schrijft hé Romy! 😀


Comments are closed.