Duizend vragen aan jezelf • Deel 16

97. Wil je dat mensen je aardig vinden?

Ja. Iedereen wil toch wel aardig gevonden worden? Of niet? Verbeter me gerust als ik fout ben! Ik wil alleszins wel aardig gevonden worden. Maar ik weet ook dat er mensen zijn die mij niet aardig vinden. En dat is helemaal oké. Ik vind ook niet iedereen even aardig. Dus kan ik ook niet verwachten dat iedereen mij aardig vindt. Het is ook niet zo dat ik nu heel veel moeite ga doen zodat mensen mij aardig vinden. Ik probeer gewoon echt helemaal mezelf te zijn.

98. Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?

Ik denk niet dat ik iets anders had MOETEN doen. Maar als ik heel eerlijk ben, had ik graag gewoon mijn vriend als eerste vriend gehad. Het is niet zo dat ik per se iets heb geleerd uit mijn vorige relatie. Behalve dan dat wat ik nu met mijn huidige vriend heb, wel echt liefde is (hihi melig!).

99. Wat doe je het liefst op een avondje uit?

Uitgaan? Ik? Als ik uitga (wat echt al supermegalang geleden is) wil ik liefst gewoon dansen. Maar tegenwoordig wordt er echt niet veel gedanst hoor mensen. Of toch hier in de buurt niet. Iedereen staat gewoon maar te praten met elkaar. En ik beweeg wel wat. Maar om dan echt mijn beste dansmoves (ik kan echt niet dansen trouwens, maar dat kan me niet schelen. Haha!) boven te halen. Nee. Dat durf ik dan niet. Tot een tijdje geleden keek ik echt heel erg uit naar zo’n avondje. Maar in mijn hoofd was dat dan altijd veel leuker dan in het echt.

100. Heb je ooit de wet overtreden?

Ik heb twee snelheidsboetes gekregen. Dat is het wel denk ik. Valt mee hé?

101. Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?

Dit moest ik even opzoeken! Ik ben een ram. En deze website heeft een vrij uitgebreide beschrijving van ‘mij’. Er zijn dingen die kloppen. Maar er zijn veel meer dingen die niet kloppen.

 • Kijkt graag vooruit in plaats van terug te blikken.
 • Heeft een hekel aan verwarring en moeilijke toestanden.
 • Doet graag dingen alleen.
 • Houdt van vrijheid.
 • Is een betrouwbare partner.

Deze dingen kloppen allemaal. Maar ik moest echt zoeken tussen alle andere dingen die voor geen meter klopten. Haha.

 • De ram is erg fel, onbezonnen en goklustig.
 • De ram lokt ruzie uit en gaat snel tot de aanval over.
 • Geen twijfelaar.
 • Niet tactisch en niet diplomatisch.
 • Opvliegend en ongeduldig.
 • Zelden geïnteresseerd in wat een ander vindt.
 • Maakt misbruik van de macht over andere mensen.
 • Niet makkelijk om bevriend te zijn.
 • Luistert amper en neemt geen adviezen aan.
 • Altijd de baas willen zijn in een relatie.
 • Eigenbelang staat voor op. Belang van de partner komt nooit op de eerste plaats.
 • Heeft niet veel slaap nodig.

102. Welke kleur overheerst in je kledingkast?

Ik heb eigenlijk heel veel ‘basic’ kleuren als blauw, wit, grijs en zwart. Met hier een daar een beetje een opvallender item. Een felgekleurde print. Pasteltinten en kraagjes.

103. Haal je alles uit een dag?

Wanneer haal je alles uit een dag? Moet je er altijd alles uit halen? Ik vind van niet. En ik denk ook niet dat ik dat doe. Ik heb dagen waarop ik superproductief ben. En dagen waarop ik niets doe. En zelfs op de dagen dat je niets doet, kan je er toch nog alles uithalen denk ik. Als dat je doel is. Om eens lekker te chillen en te nietsen. En je doet dat dan ook. Dan heb je er denk ik wel alles uitgehaald. Het is wel zo dat ik niet altijd doe wat ik me op voorhand in m’n hoofd haal. Gewoon omdat ik op dat moment meer zin heb in iets anders. Hm. Ik vind dit een moeilijke vraag.

104. Hoeveel tv-series volg je?

Best veel denk ik. Maar het is ook zo dat ik sommige series op tv leerde kennen en nu verder kijk op Netflix. Maar die tellen ook hé? En och ja, ik zet de Netflixseries er gewoon ook bij. Ik volg: The Mentalist, Pretty Little Liars, Rizzoli & Isles, Stalker, Criminal Minds, Dr. Phil (is dat een serie? 😀 ), Sherlock, Zoo, How to get away with murder, een paar documentaires, Lie to me, Castle (maar daar heb ik al heel lang niets meer van gezien helaas), New Girl en Stranger Things. Ik denk dat ik ze allemaal heb nu. Best veel eigenlijk. En Sex & The City! Ik denk dat ik die serie al zeker vier keer helemaal opnieuw heb bekeken. Verveelt gewoon nooit!

105. Waarin wil je altijd kind blijven?

Ik denk dat ik gewoon in mijn denken altijd (oké, niet altijd. Voor sommige dingen is het handig dat ik als een volwassen mens kan denken) kind wil blijven. Dat ik nog vaak verwonderd kan zijn om dingen. En dingen in vraag stellen. En zelfs de simpelste, kleinste dingen prachtig kan vinden. En misschien gewoon dat algemene onbezonnen gevoel. Niets om je zorgen om te maken. Maar ja, dat is wel wat te mooi om waar te zijn vrees ik.

106. Kun je een week zonder internet?

Ik zou het vast wel kunnen. Maar ik ga het niet proberen. En het zal heel moeilijk zijn ook. Ik gebruik elke dag internet. De hele dag door. Mail checken. Instagram. Rekening checken. Dingen opzoeken. Buskaartje kopen. GPS. Ja het zou heel heel moeilijk zijn. Mijn papa zegt altijd “Moeilijk gaat ook!”. En dat is waar. Maar in dit geval ga ik het niet uittesten 😉

Zou jij een week zonder internet kunnen?

5 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 16

  1. Haha ja, als je jong bent… 😉 Kan me wel voorstellen dat een helm lastig is in de zomer! En zweterig. Hihi.

Comments are closed.