Duizend vragen aan jezelf • Deel 12

56. Vinden kinderen jou leuk?

Wat een grappige vraag! Ik denk van wel. Ik kom niet zo heel vaak meer in contact met kinderen eigenlijk. Af en toe in de winkel. En dan schenk ik ze m’n grootste glimlach. Tenzij ze heel stom doen. Ik vind dat kinderen soms echt ontzettende etters kunnen zijn. Haha. Maar ik denk wel dat ik over het algemeen in de smaak val bij kinderen. Zeker als ze me leren kennen! 😀

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?

Ik ga heel graag naar de cinema! Maar ja, aan sommige films besteed je minder graag €10 dan aan andere. Ik kijk bijvoorbeeld van die typische romantische komedies liever thuis dan in de cinema. Daarvan heb je er dertien in een dozijn. Wat ik wel graag kijk in de cinema zijn specialere films zoals bijvoorbeeld Harry Potter of The Hunger Games. Ik ben twee weken geleden Fantastic Beasts gaan kijken en dat vond ik op voorhand een film die je zeker in de cinema zou moeten kijken. Hij viel niet tegen, maar ik had hem ook met gemak thuis willen zien.

58. Hoe mild ben jij in je oordeel?

Moeilijke vraag! Ik weet het niet. Ik denk dat ik de ene keer heel mild kan zijn en de andere keer totaal niet. Dat hangt heel erg van de situatie af.

59. Ben je een goede slaper?

Ik ben wel een goede slaper. Ik val ook vrij snel in slaap vind ik zelf. Dat was vroeger wel anders. Ik word wel redelijk snel wakker ’s nachts. Bijvoorbeeld als mijn vriend opstaat om naar toilet te gaan, of zijn gsm neemt om te kijken hoe laat het is, dan schiet ik meteen wakker. Heel raar. Alsof ik dan onderbewust toch niet helemaal aan het slapen ben en me wel nog bewust ben van mijn omgeving. Sommige nachten ben ik ook heel vaak wakker maar heb ik ’s morgens alsnog wel het gevoel dat ik goed en genoeg geslapen heb.

60. Wat is je laatste ontdekking?

Oei. Goeie vraag! Mijn laatste ontdekking? Hm. Daar moet ik echt even over nadenken. Nee, ik weet niet meteen iets. Misschien kom ik er later nog op terug.
Oja! Mijn laatste ontdekking is het Molecule 01 parfum van Essentric Molecules. Hmm!

61. Geloof je in leven na de dood?

Daar ben ik heel stellig in. NEE! Volgens mij ga je dood en dat is het dan.

62. Op wie ben je boos?

Op dit moment ben ik op niemand boos. Meer algemeen ben ik boos op mensen die mij onrechtvaardig behandelen. Of die dingen zeggen die helemaal van de pot gerukt zijn.

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?

Nee. Nu niet meer. Toen ik nog studeerde, bijna elke dag. Want dan moest ik met de trein naar school. En dan namen we soms nog een bus ook. Maar meestal gingen mijn vriendinnetjes en ik te voet. Ik neem ook helemaal niet graag de bus. Ik zou zelfs zeggen dat ik de bus haat! Ik voel me er altijd een beetje ongemakkelijk op. En ik vind het stresserend. Ik ben heel graag ergens op tijd. Liever een uur te vroeg dan vijf minuten te laat. Echt waar. Maar de bus? Die heb ik echt nog nooit stipt op tijd weten zijn. Daarbij vind ik het ook super raar dat er nergens op de bus zelf wordt aangegeven aan welke halte je bent. Als je ergens heen moet waar je nog nooit bent geweest, hoe moet je dan in godsnaam weten waar je af moet stappen? Tegenwoordig kan je dat nu wel zien op de app van De Lijn blijkbaar. Maar goed, dat was ‘in mijn tijd’ nog niet het geval. Haha.

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?

Mijn oma en opa die gestorven zijn.

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?

Eerlijk gezegd weet ik niet meer wat ik vroeger wilde worden, waarschijnlijk juf en dat ben ik alleszins niet geworden. Maar ik voel me gelukkig nu en ik denk dat ik dat sowieso wel wou zijn 😉

66. Op welk nummer kun je lekker dansen?

Ik kan op alles dansen wat een beetje vrolijk klinkt. Ik ga even kijken in Spotify wat ik een fijn dansnummertje vind!

Dans ze!

6 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 12

    1. Hé wat leuk! Welkom ^^
      Ja je leert jezelf wel kennen hoor door na te denken over die vragen 😉 Ik vind het ook niet altijd makkelijk, maar wel leuk! Ik kom bij jou ook eens piepen;

  1. Ik kijk juist liever thuis films, ben niet zo’n bios fan. Als we gaan dan is het omdat Tommy graag naar de film wil.

    1. Ik vind dat wel echt heel leuk. Ik zie het meer als een date of een uitstapje met alles er op en er aan. Supertof! Maar ik hang even graag in de zetel met een filmpje hoor! 🙂

Comments are closed.