Duizend vragen aan jezelf • Deel 104

991. Waar ben je het meest tevreden over?

Vooral over hoe mijn leven nu is 🙂 Dat ik een tof huis heb en een zalig lief, een grappig hondje, fijn werk. 

992. Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg?

Haha oei, goeie vraag! Ik weet het eigenlijk niet.

993. In wie heb je blind vertrouwen?

In David!

994. Wat voelde aan als een warm bad?

Haha goh hier moet ik ook even over nadenken. Wat ik altijd héél fijn vind voelen is een warme chocomelk als je het koud hebt. Of als je buiten in de kou bent geweest en dan binnen komt en het daar lekker warm is. Maar ik denk niet dat dat het soort antwoord is dat de bedenkers van deze vragen voor ogen hadden :p

995. Wat is het spannendste wat je ooit hebt meegemaakt?

 • Ons huis kopen.
 • Verliefd worden op David.
 • Archie’s aanval.
 • Solliciteren voor mijn huidige job.

996. Wat is een enorme troost?

Dat elke dag een nieuwe dag is en dat alles voorbij gaat. En ook dat ik genoeg mensen rond mij heb die er zijn als er iets aan de hand zou zijn. Dat ik een mooi vangnet heb.

997. Wat had je nooit van jezelf gedacht dat je het zou kunnen?

Volledig vrede hebben met mezelf.

998. Wat kun je vandaag nog veranderen?

Wat een open vraag! Alles? Oké ja, niet alles want de dingen die gebeurd zijn, kan je natuurlijk niet meer wijzigen. Maar je kan bijvoorbeeld wel veranderen hoe je er mee om gaat. 

999. Hoe ziet je leven er over tien jaar uit?

Ik heb werkelijk geen idee. Misschien dat er niet zo heel veel veranderd is tegenover nu, misschien dat we ons huis verbouwd hebben of er net middenin zitten. Of misschien hebben we wel een nieuw huis. Zijn er kindjes? Of misschien niet. Ik zou het niet weten!

1000. Welk antwoord heeft je het meest verrast? 

Serieus? Geen idee :p 

Zo jongens. Dat waren de 1000 vragen aan mezelf! Ik ben ergens wel blij dat het ein-de-lijk afgelopen is. Haha. Maar ik vond dit ook een fijne rubriek! Elke keer nadenken over de vragen. Het was niet altijd makkelijk om een antwoord te vinden. Soms gaf ik wat uitgebreider antwoord en bij andere vragen hield ik het net heel beknopt. Alleszins is het nu voorbij. Iemand een ideetje om dit plekje in de week op te vullen? 😀

9 Reacties

 1. 4 november 2018 / 19:32

  Oh wat tof dat je nu alle vragen hebt gehad! Ik was zo gewend aan deze rubriek dat ik op de één of andere manier dacht dat er nooit een einde aan kwam 😀 Mooie antwoorden en goed dat je tevreden bent met het leven zoals het is. Altijd een mooi iets 🙂

  • 6 november 2018 / 16:54

   Haha ja, het drong ineens ook tot me door: wow dit zijn de laatste vragen. Wat nu? :p

 2. 29 oktober 2018 / 20:13

  jeetje dat waren ze gewoon alle 1000! good job girl en weer leuke antwoorden
  Rachel schreef laatst over MY WEEK IN PICTURES 4My Profile

 3. 29 oktober 2018 / 14:10

  Wat goed zeg, alle 1000 beantwoord!!

 4. 29 oktober 2018 / 12:54

  Wauw, je hebt gewoon alle 1000 vragen beantwoord! Bravo 🙂 Ik heb je antwoorden met plezier gelezen. Vooral dat lijstje met spannende dingen vind ik mooi. Die heb je toch maar mooi gedaan!
  Romy schreef laatst over Je kunt meer dan je denkt (en dit is waarom!)My Profile

 5. 29 oktober 2018 / 11:40

  Ik had de laatste weken een beetje de indruk dat je deze rubriek wat beu was.
  Maar je zal ongetwijfeld iets anders vinden om dit plekje te vullen. En anders blijft het hier even leeg, ook niks mis mee he.
  Annelies schreef laatst over Lieze checkt in #113My Profile

  • 30 oktober 2018 / 10:02

   Klopt ook! 🙂 Het begon een beetje tegen te steken maar ik moest en zou al die vragen doen.

 6. Johanna
  29 oktober 2018 / 07:15

  Leuke antwoorden weer! Wat doe jij eigelijk van werk als ik vragen mag?