Duizend vragen aan jezelf • Deel 103

971. Fantaseer je weleens over beroemd zijn?

Vroeger fantaseerde ik daar soms wel over. Nu niet meer. ’t Is ook niet dat ik dat graag zou willen.

972. Welk museum heb je onlangs bezocht?

Het laatste museum dat ik bezocht was het museum voor natuurwetenschappen in Brussel.

973. Experimenteer je graag in de keuken?

Ja eigenlijk wel! Wie had dat gedacht vroeger 😉 haha. Maar ik vind het eigenlijk heel fijn om eens een nieuw recept uit te proberen of om mijn ‘oude’ receptjes wat op te leuken. En ik vind het ook tof om wat te foefelen met kruiden.

974. Hoe belangrijk zijn de vrouwen in je leven?

Wel belangrijk ja. Allemaal vrouwen om naar op te kijken zijn het!

975. Geef je makkelijk complimentjes?

Dat vind ik wel. Het is ook heel leuk om te doen. Het voelt goed en je maakt er iemand anders ook blij mee.

976. Aan wie kun je een voorbeeld nemen?

Goh, aan veel mensen eigenlijk. Aan mijn ouders, mijn vriendinnen, mijn schoonzussen, mijn collega’s, mijn medebloggers, …

977. Wanneer heb je voor het laatst een dag op het strand doorgebracht?

Tijdens mijn vakantie in Mallorca! ♡

978. Met wie kun je urenlang kletsen over niets bijzonders?

Met mijn vriendinnen. Gewoon praten over van die onbenullige dingen. Ik ben daar toevallig echt keigoed in. Haha.

979. Waarin ben je nog steeds een beetje naïef?

Goh, laat ik al beginnen met zeggen dat ik naïef zijn geen af te leren eigenschap vind. Ik vind het net een mooie eigenschap eigenlijk! Waar ik zelf nog wat naïef in ben is dat ik altijd uit ga van een goede uitkomst. Zelfs als ik stiekem weet dat het niet goed gaat komen, ben ik innerlijk toch aan het hopen dat het goed komt.

980. Draag je sieraden met een speciale herinnering?

Ik heb twee ringen die ik vaak draag. De ene is een ring van m’n overleden oma. Doet me niet aan één specifieke situatie denken maar gewoon aan mijn oma en de tweede is een tweedehands vintage ring die ik van David kreeg toen we op een rommelmarkt waren. Dat is dan wel weer een heel specifieke herinnering maar niet super speciaal ofzo.

Waarin ben jij een beetje naïef?

5 Comments

 1. zwartraafje 4 november 2018

  Naar het schijnt ben ik te goedgelovig wat mensen betreft. Maar ik ben liever wat naief dan dat ik niet langer van het goede van de mensen durf uitgaan. Het is niet dat ik zomaar alles geloof hé. Maar ik wil wel echt blijven geloven dat het grootste deel van de mensen het goed voor heeft met anderen.

  Beantwoorden
 2. Marjolein 25 oktober 2018

  Wat een toffe blogserie. Leuk om je zo wat beter te leren kennen!
  Marjolein schreef laatst over Loveshoot door Malou von Baumhauer PhotographyMy Profile

  Beantwoorden
 3. Ilona Wielinga 24 oktober 2018

  Wat leuk om te lezen! En ook mooi dat je zegt dat je naïviteit een mooie eigenschap vind, als ik t zo lees geef ik je er overigens groot gelijk in!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Inktober 2018 | Week 3My Profile

  Beantwoorden
 4. Madelon 24 oktober 2018

  Mooi verwoord dat naïef zijn een mooie eigenschap is. Ik denk dat ik net als jou vaak ook wel uitga van een goede uitkomst. En ik ga ook heel vaak uit van het goede in mensen en geef ze graag een extra kans. Dat vind ik zelf wel een fijne eigenschap, maar ik hoor ook vaak dat het wel een beetje naïef is. En experimenteren in de keuken is ook heel leuk!

  Beantwoorden
 5. Romy 24 oktober 2018

  Je hebt eigenlijk helemaal gelijk wat betreft naïef zijn. Het is ook heel waardevol om bijvoorbeeld van het positieve uit te gaan en wat minder beren op de weg te zien. Ik zou op zich zelf wel wat meer naïviteit kunnen gebruiken, want meestal denk ik juist iets te veel over dingen na 😉
  Wat mooi dat je makkelijk complimentjes uitdeelt trouwens!
  Romy schreef laatst over Deze 9 dingen kun je beter loslaten voor meer geluk!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.