Duizend vragen aan jezelf • Deel 102

961. Wanneer voelde je je overdressed?

Gek genoeg voelde ik mij een beetje overdressed op het huwelijk van David zijn broer :p Haha. Kan dat? Maar ik herinner mij nog dat iedereen vrij basic gekleed was en ik had echt zo’n kort strapless jurkje aan met zo’n prinsessenrok met 5 lagen. Maar op zich voelde ik mij niet ambetant er over ofzo. 

962. Wat is je favoriete tv-koppel?

Euhm Beckett & Castle vind ik wel een tof koppel! Had even wat moeite om er een te bedenken. Bones en Booth vind ik ook tof samen maar ik heb beide series echt al heel lang niet meer gekeken.

963. Heb je ooit in een kasteel geslapen?

Dat denk ik niet.

964. Waarvoor schaam je je?

Voor zeer weinig dingen denk ik. Haha. Ik las eens dat je er over moet praten als je je schaamt want dat dat de schaamte weghaalt. Omdat schaamte het liefst heeft dat je dingen voor jezelf houdt maar net door ze te delen, wordt het minder schaamtelijk.

965. Verstuur je verjaardagskaarten?

Hm zelden. Misschien moet ik daar eens werk van maken want ik vind het net heel leuk om kaartjes te sturen.

966. Aan welke ongeschreven regel houd je je altijd?

Haha oei dit vind ik nog best een moeilijke vraag. Ik denk gewoon aan van die basic dingen als mensen eerst laten uitstappen voor ik zelf instap (al is dat niet ongeschreven :p ) of euh niet voorsteken in de rij. Van die dingen. Gewoon basis respectsdingen.

967. Wanneer heb je voor het laatst een wandeltocht gemaakt?

Gisteren! Nu was het niet echt een tocht maar gewoon een boswandeling met mijn schoonfamilie na de brunch. 

968. Kun je meer tijd maken voor dingen waar je blij van wordt?

Ja waarschijnlijk wel. Ik kijk nog best veel tv terwijl ik ondertussen zou kunnen borduren. Of ik scroll best vaak nutteloos door Pinterest of Instagram. Maar op zich word ik daar vaak ook wel blij van.

969. Welke klassiekers heb je gelezen?

Haha oeps, niet veel! Zijn Sjakie en de chocoladefabriek, Mathilda en Harry Potter klassiekers? 😀 Ik ben ooit begonnen in Woeste hoogten maar die heb ik niet uitgelezen. En Pride & prejudice staat nog wel op mijn te lezen lijst. Oh en Het dagboek van Anne Frank en De kleine prins heb ik ook gelezen! Dat vind ik ook wel een klassieker.

970. Om wie zou je naar de reünie van je lagere school gaan?

Eerlijk gezegd om niemand denk ik. Wij zaten met 7 in de klas in het 6de leerjaar en ik kwam met iedereen goed overeen maar ik zou die mensen niet per se willen terugzien. Ik heb velen van hen ook al meer dan 10 jaar niet meer gezien denk ik.

Kun jij meer tijd vrijmaken voor de dingen waar je blij van wordt?

13 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 102

 1. Ja hoor, natuurlijk zijn Sjakie, Matilda en Harry classics. Nu ja, ik reken ze daar zelf alleszins altijd bij. Voorsteken kan ik dus echt niet hé. We hadden het er gisteren op de Boekenbeurs nog over toen ik telkens braaf ging aanschuiven om vervolgens gewoon iets af te geven. Mijn man vond dat je het dan ook gewoon even mocht afgeven zonder aan te schuiven maar ik durf dat dan niet.

 2. Ik heb dat ooit eens op een oudejaarsavond feestje gehad, dat ik mij heel erg ‘overdressed’ voelde. Toen droeg ik toevallig ook een kort strapless jurkje met zo’n prinsessenrok met verschillende lagen, terwijl iedereen relatief simpel gekleed ging. Ongemakkelijk was dat.
  Tijd vrijmaken voor wat mij blij maakt doe ik eigenlijk véél te weinig. Ik scroll te vaak doelloos door Instagram en kijk ook veel te veel naar Netflix enzo. Op zich ook wel blijmakers, maar er zijn andere dingen die mij nòg blijer maken. Al is het maar het lezen van een goed boek.

  1. En eigenlijk is Oudejaarsavond echt wel een feest dus hoef je je totaal niet overdressed te voelen (net als een trouwfeest) maar ja, als iedereen dan heel basic gekleed is… Ach ja, dat onderscheidt je van de rest zeker? 🙂

 3. Ik keek laatst weer door een app die ik heb ook met vragen aan jezelf, het is zo bizar soms om dingen terug te lezen die bijvoorbeeld heel tijdsgebonden zijn. Waar haal jij je vragen vandaan? En kijk je wel eens terug op jou antwoorden?
  Booth and Bones <3 heel leuk, heb bones ook al zo lang niet meer gezien. Zou mijn favo koppel niet eens weten…

  1. Ik heb m’n vragen uit een boekje dat ooit bij de Flow zat 🙂 Ik lees heel af en toe mijn antwoorden nog eens terug. Altijd speciaal om dan te lezen wat ik bijvoorbeeld een jaar geleden antwoordde! Welke app gebruik jij?

 4. Wat een leuke vragen! Kan me goed voorstellen dat je mensen van de lagere school niet weer hoeft te zien. Ik kon ook met de meesten prima overweg, maar hoef ze echt niet perse weer te zien haha. En oei, meer tijd vrijmaken voor de dingen die ik leuk vind. Dat moet ik misschien wel eens, maar of ik het kan..
  Madelon schreef laatst over Weekly Notes #1My Profile

 5. Wanneer ik naar een feest moet dan voel ik mij vaak niet mooi passen in de kledij die ik draag. Ookal vind ik de kledij op zich heel mooi, alleen past mijn figuur er precies niet in. En dan kijk ik naar de rest en valt gewoon echt alles in de plooi. Helaas snapt mijn moeder mij niet en voel ik me hierdoor nog meer een vod op straat soms, haha.
  Evelyne schreef laatst over Foto van de week #36My Profile

 6. Oh ja Bones en Booth waren altijd zo leuk samen! Vooral de begin periode vond ik grappig 🙂 klassiekers? Ik ben ooit beginnen aan kruistocht in spijkerbroek maar kwam er niet doorheen. Nooit uitgelezen.

 7. Ik zat met 8 mensen in groep 8 (de laatste klas van de lagere school in NL). Dat kwam omdat ik in een nieuwbouwwijk woonde waar de kinderproductie nog niet goed op gang was, haha. Een paar jaar later waren er 4 kleuterklassen. Ik vond het best jammer/saai om zo’n kleine klas te hebben. Wat grappig dat jij ook zo’n kleine klas had. Ik denk dat ik wel redelijk vaak tijd maak voor wat ik leuk vind, en daar hoort Netflix en Instagram gewoon bij.
  Shirley schreef laatst over Deze boeken heb ik de afgelopen tijd gelezenMy Profile

Comments are closed.