Duizend vragen aan jezelf • Deel 101

951. Ga je af op je gevoel of je ratio?

Allebei. Maar tegenwoordig wel meer op mijn gevoel. Ik vind het belangrijker dat iets goed voelt dan dat ik iets doe omdat het hoort. 

952. Op wie was je onlangs jaloers?

Op niemand! Goed hé?

953. Wat vond je ontroerend aan het aanzoek van je partner?

-tsjirptsjirptsjirp-

954. Wanneer raakt je geduld op?

Ik merk nu op mijn werk dat ik weinig geduld heb met mensen die heel passief zijn. Dan is het zo moeilijk om een echt gesprek te voeren. Je moet daar dan alles uitsleuren en vaak antwoorden ze alleen maar met ja of nee. Of mensen die ellenlange stiltes laten vallen voor ze, voor mij, simpele vragen beantwoorden zoals wat hun studie was of wie hun laatste werkgever was. Ik laat dat dan niet merken aan de mensen natuurlijk maar ik rol al wel eens met mijn ogen 😉

En verder werken mensen die geen beslissingen kunnen nemen ook op mijn zenuwen maar ik ben daar tegelijk ook heel slecht in. Haha. 

955. Wat zou je nog tegen die ene pestkop willen zeggen?

Niets.

956. Ben je een optimist, een pessimist of een realist?

Alle drie door elkaar denk ik? Haha. Maar ik denk dat de pessimist dan wel minder prominent aanwezig is. Ik ben meestal wel een positieve denker en ik neem de dingen vaak zoals ze zijn. En als ik zenuwachtig ben dan kan ik echt pessimistisch zijn. 

957. Welk zelfgemaakt toetje is altijd een succes?

Brownies. En mijn yoghurtcake met blauwe bessen.

958. Wie speelt er een belangrijke bijrol in je leven?

Goh wat is een bijrol? Moeilijke vraag dit!

959. Welke gebeurtenis heeft een enorme indruk op je gemaakt?

Archie die werd aangevallen. 

960. Ben je toe aan verandering?

Goh nee voorlopig niet! 🙂 Ik heb net een nieuw bloesje én een nieuw kapsel dus ik kan weer even voort 😉

Ben jij een optimist of een pessimist of een realist? (Of alle drie, zoals ik 😀 )

9 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 101

 1. Mijn geduld raakt ook op bij passieve mensen en ook bij mensen die altijd negatief zijn. Vermoeiend is dat. Meestal ben ik wel een optimist, zeker de laatste tijd, sinds ik happy ben op mijn werk. Maar er zijn van die dagen.. ach ja, je kan niet altijd optimist en positief zijn denk ik dan maar 😀

  1. Nee das waar! Mensen die altijd negatief zijn vind ik ook energiezuigers. We hebben allemaal wel eens van die zaagdagen 😉 had ik gisteren op mijn werk!

 2. Ik kom toevallig net ineens je blog tegen maar wat is dit een leuke rubriek zeg! Ik vind het echt heel leuk om te lezen. Ik vind het eigenlijk heel mooi dat je zegt dat je zowel een optimist, pessimist als realist ben. Ik heb dat ook wel een beetje. Afhankelijk van het moment kan het een wat meer aanwezig zijn dan het ander.
  Nicole schreef laatst over These Are My Favourite Lip Balms To Survive Autumn With!My Profile

  1. Hé Nicole, welkom! En bedankt voor je super lieve reactie 🙂 Ik ga vanavond jouw blog ook eens bekijken (altijd leuk om nieuw leesvoer te ontdekken!). Ben helaas bijna door m’n vraagjes heen maar misschien dat ik dan wel iets nieuws bedenk in die aard.

 3. Een nieuw kapsel en een nieuw bloesje zou ik ook wel weer even op vooruit kunnen. Ik hoop over mezelf dat ik een realist ben, maar ik kan ook wel verdacht goed doemdenken, haha.
  Shirley schreef laatst over 30 (fails) before 30My Profile

 4. Haha, die vraag over het aanzoek! Ik zou hem zeker even aan je vriend laten lezen als héél subtiele hint 😉 En wat mooi dat je nu meer een optimist bent! Ik zou mezelf het grootste deel van de tijd wel een optimist noemen op dit moment, maar ik heb wel momenten of situaties waarin ik flink kan doemdenken en iets te pessimistisch ben 😉 Gelukkig zijn die situaties er heel veel minder dan een paar jaar geleden.

  1. Haha 😀 Hij krijgt al véél niet zo subtiele hints van onze families dus ik ga het hem niet aan doen :p Ik kan ook echt wel doemdenken hoor. Dan zie ik bijvoorbeeld alleen maar alles wat mis kan gaan. Maar dat is menselijk zeker? 🙂

Comments are closed.