Duizend vragen aan jezelf • Deel 100

941. Heb je weleens oude meubels opgeknapt?

Euhm even denken… Ik denk het niet eigenlijk! Lijkt me wel leuk om te doen.

942. Wat is je favoriete YouTube-filmpje?

Ik heb niet echt één favoriet filmpje eigenlijk. Ik kijk vooral graag grappige filmpjes en vlogs.

943. Wat doe je als je verdrietig bent?

Bleiten. Heel hard. Haha. En ook echt verdrietig zijn. Ik kan dat nooit goed verdringen dus ik laat het er maar gewoon zijn. En misschien ook iets lekkers eten als troost.

944. Wat is het belangrijkste wat je van je ouders leerde?

945. Onderhandel je vaak met jezelf?

Ja eigenlijk wel. Ik ben ook een enorme twijfelkont dus ik heb altijd twee stemmetjes die met elkaar in discussie gaan. En ik denk bijvoorbeeld ook vaak dingen als: als ik nu dit koop, dan geef ik volgende maand geen geld meer uit. 

946. Waarin zijn vrouwen beter dan mannen?

Dingen aanvoelen. 

947. Waarin zijn mannen beter dan vrouwen?

Dingen aanpakken in plaats van honderdmiljoenmiljard keer te overdenken. Denk ik. Haha. En gewoon rationeler zijn ook volgens mij.

948. Op een schaal van één tot tien: hoe gezond eet je?

Haha euh… 6? Ik schommel denk ik tussen een 5 en een 7. Het gaat heel erg in periodes. Ik probeer wel altijd vrij gezond te koken maar fruit eten gaat bijvoorbeeld de laatste tijd weer wat moeilijker. En ik eet ook gewoon héél graag pannenkoeken en cake en chipjes dus dat gaat er hier soms ook wel in. Ik vind het eigenlijk wel moeilijk om in te schatten moet ik zeggen. Ik denk dat ik véél gezonder kan eten maar ook véél ongezonder. Maar ja, wat is gezond hé? Balans vind ik belangrijker!

949. Waar heb je onlangs je excuses voor aangeboden?

Kan zo gauw het laatste niet bedenken eigenlijk :p

950. Wat is je bijnaam?

De zus, zusje. Vooral dan bij mijn eigen familie 😉

Wat is jouw bijnaam?

9 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 100

  1. Ik heb eigenlijk geen bijnaam. Of het moet zijn dat mensen (vooral de bewoners) tegen mij zeggen ‘meisje’ 😉 Stiekem wel leuk omdat ik me totaal nog geen echte volwassene voel.

  2. Mijn bijnaam op het werk is kleintje en dat ben ik zodanig gewoon dat ik het niet zie als een belediging.
    In het verleden hebben mensen ook nog Kay gezegd en mijn zus zegt soms gewoon “zus”

  3. Mannen denken inderdaad makkelijker 😉 en mijn bijnaam… Ik ben wel eens Onna genoemd. Niet mijn favoriet haha. Ann of zoiets kan ik ook echt niet uitstaan haha. Kleintje vind ik dan weer minder erg! Leuke post weer Irene! Liefs

  4. Leuke antwoorden. Eentje ben je trouwens vergeten.
    Ik vind het wel jammer, want ik heb niet echt een bijnaam. Ier, misschien. Maar dat klinkt niet echt.

  5. Het lijkt me inderdaad zó ideaal aan man zijn dat de meeste mannen een stuk minder bezig zijn met overdenken en makkelijker knopen doorhakken. Een bijnaam heb ik eigenlijk niet. Iedereen noemt me gewoon Romy. Er zijn zelfs geen mensen die me “Room” noemen ofzo 😉

Comments are closed.