Duizend vragen aan jezelf • Deel 10

46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?

Eigenlijk niet. Vooral hier thuis niet. Dat zit er niet zo in bij ons. Maar sinds ik samen ben met mijn vriend wordt het wel uitgebreider gevierd. Met taart en cadeautjes. En je lievelingseten. En iedereen die er bij wil zijn. Bij hem thuis dan. Ik vind het wel heel leuk om het uitgebreid te vieren. En me lekker te laten verwennen. Hihi.

47. Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?

Ik kijk eigenlijk niet zo heel vaak op Facebook tegenwoordig. Vroeger was dat wel anders, zeker toen ik nog studeerde. Dan was elk grappig artikel genoeg om me even af te leiden van het studeren. Ik zette Facebook standaard open op de achtergrond. Ik denk dat ik het fijn vond dat ik altijd bereikbaar was of dat ik andere mensen kon bereiken. Maar tegenwoordig kijk ik af en toe een keer. Vooral tijdens mijn middagpauze op het werk. En dan eigenlijk vooral voor de grappige filmpjes enz. Facebook is niet meer zo mijn ding. Ik heb er al eens aan gedacht om mijn profiel te verwijderen, maar daar ben ik nog niet klaar voor.

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?

Hm. Op één staat mijn slaapkamer. Maar ik woon nog thuis dus dat is het enige plekje wat echt van mij is. Als ik alleen thuis ben, dan zit ik wel graag in de living. In de zetel vooral. We hebben een grote, bruine, leren zetel en die zit zo comfy! Als ik blogjes schrijf, zit ik ook meestal in de zetel. Met de televisie aan op de achtergrond. Heel gezellig!

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?

Deze ochtend! Bij mijn vriend thuis heb ik Baloe de poes geaaid. Zazoe verstopt zich vaak dus die laat zich minder aaien dan Baloe. Maar als hij het toelaat, ja dan gaat ie er helemaal voor. Ik vind dat wel superfijn. Krijg er zo’n positief gevoel van. Ja ik word daar toch altijd wel gelukkig van. Kan het iedereen aanraden om af en toe wat diertjes te aaien!

50. Wanneer ben je op je best?

Goh sowieso als ik goed uitgeslapen ben. En genoeg gegeten heb 😉 . Nee, ik ben denk ik op m’n best als ik bij mijn vriend ben. Ja ja, ik weet het. Je leest altijd dat je daar zelf voor moet zorgen, dat je je goed voelt en dat niet moet laten af hangen van iemand anders. En ik voel mij ook altijd heel goed op mezelf. Maar toch zorgt mijn vriend er voor dat ik een beter mens ben. Ik voel mij supergoed bij hem. Zelfs als ik me niet goed voel. Snap je’t? En verder, als ik in een flow zit. Bijvoorbeeld op mijn werk. Als er zo’n positieve vibe hangt en er net genoeg werk is dat je het lekker druk hebt maar niet zo druk dat je als een kip zonder kop rondloopt. Daar geniet ik dan wel van.

8 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 10

    1. Inderdaad! Kan nog even verder 😉 heb er aan gedacht om, als dit blaadje af is, wat meer vragen ineens te beantwoorden. Hihi.

  1. Leuk om te lezen dit soort vragen. Ik heb het boekje zelf ook al een tijdje in huis liggen en heb al heel wat vragen beantwoord op mijn eigen blog. 🙂

    1. Ja daarvoor gebruik ik Facebook nu ook nog wel af en toe. Maar mijn vriend en ik zien elkaar best vaak. En wij smsen ook wel vaker. Eigenlijk gebruik ik de chat van Facebook vooral om hem dingen door te sturen :p

Comments are closed.