Duizend vragen aan jezelf • Deel 8

36. Welk drankje bestel je in een café?

Dit begint goed. Ik ga eigenlijk amper op café. Ik kan me zelfs niet herinneren wanneer ik laatst op café ging. Maar goed, er van uitgaand dat ik ooit nog wel eens op café zal zitten, wat zou ik dan bestellen? Normaal drink ik eigenlijk alleen maar water. Ik krijg een opgeblazen buik van bruisende drankjes. Dat neemt niet weg dat ik wel heel graag Fanta drink. Of Orangina. En aangezien ik het wel een beetje zonde vind om €2.50 aan water te geven, ga ik voor een van die twee.

Oh! Of als het heel erg koud is buiten; warme chocomel! Of een theetje.  Yum!

37. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?

Euhm. Kweenie? Haha. Volgens mij betekent het wat het zegt. Lekker vaag hé. Ik denk dat het gaat over of je aanvoelt wanneer het tijd is om ergens weg te gaan. Bijvoorbeeld als je op bezoek bent. In dat geval denk ik wel dat ik dat weet. Ik vind zelf niets vervelender dan iemand die te lang blijft plakken. Ja daar kan ik echt kregelig van worden. Ik ga dan ook liever zelf langs bij iemand omdat ik dan zelf kan beslissen wanneer ik door ga. En ik denk dat ik dan ook wel aanvoel wanneer mijn tijd gekomen is. Haha.

38. Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?

Oh dat zou ik dus echt zo graag willen! Om te beginnen zou ik willen starten met een webshop, naast mijn werk. En als ik later genoeg centjes bij elkaar heb gekregen zou ik heel graag m’n eigen echte winkel hebben. Of misschien samen met mijn vriend iets beginnen. Het spreekt mij heel hard aan om ondernemer te worden. Ik weet ook zeker dat ik dat ga doen. Alleen ontbreekt het me momenteel nog een beetje aan durf.

39. Wil jij altijd winnen?

Ik ga niet ontkennen dat ik het leuk vind om te winnen. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben niet heel competitief ingesteld. Voor mij hoeft winnen niet. Het is gewoon een fijne bijkomstigheid. Maar al bij al ben ik niet zo’n spelletjesmens. Ik kijk liever dan dat ik deelneem.

40. Ga je naar de kerk?

Ik ben niet gelovig. Ik ga dan ook niet wekelijks naar de kerk. De keren dat ik naar de kerk ga, is omdat dat verwacht wordt, bijvoorbeeld bij een trouwfeest of een begrafenis. In een vorig leven ging ik echter wel vaak naar de kerk. Maar toen was ik een kind en dan zeggen je ouders dat je moet gaan dus dan doe je dat. Daarbij waren mijn broer en ik en ook redelijk wat van mijn vriendinnetjes misdienaar. Dus dan moet je sowieso twee à drie keer per week minstens een half uurtje doorbrengen in het huis van God.

2 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 8

    1. Jaaa! Das het fijne van dit thema, kan af en toe eens wisselen zonder dat direct alles anders moet 🙂

Comments are closed.