Duizend vragen aan jezelf • Deel 7

31. Welk boek heb je het laatst gelezen?

Momenteel lees ik Grey – Fifty Shades of Grey as told by Christian van E.L. James. No shame in my game hoor jongens. Ik vind het een superinteressante invalshoek. Het verhaal eens vanuit een ander standpunt. Een aantal jaar geleden las ik ook zo’n stuk van Twilight. Dat werd uiteindelijk nooit uitgegeven. Maar dat vond ik toen ook al fijn.

32. Waarom heb je het kapsel dat je nu hebt?

Waarom? Ja goeie vraag eigenlijk. Gewoon omdat het zo gekomen is doorheen de jaren. Ofzo. Haha. Ik vind een kort froetje mooi. En lang haar. En de combi ook. Dus voila! En de kleur? Ik experimenteer daar al eens graag mee.

33. Ben je verslaafd aan je telefoon?

Ik denk eerlijk gezegd dat ik het toch wel moeilijk zou hebben zonder telefoon. Ik zat een keer zonder telefoon op m’n werk. Dan heb ik echt ’t gevoel dat ik iets mis. Ik wist ook niet waar ik hem gelaten had. Dus belde ik met de gsm van een collega naar huis zodat m’n papa eens kon kijken. Hij zou me smsen als hij het ding gevonden had. Zo zie je maar hoe het heel ons leven inpalmt. En ons hoofd. Haha. Ik heb hem altijd bij. Als ik me verveel, neem ik hem er bij. Ik gebruik mijn telefoon ook om buskaartjes te kopen en om dingen op te zoeken. Het weer. De treinuren. Ik gebruik hem als agenda. Als fototoestel. En als notitieboek. En ja ook wel belangrijk natuurlijk, als communicatiemiddel. Het kwam de laatste tijd al een paar keer ter sprake. Bijna niemand van mijn generatie kan zich nog voorstellen dat vroeger alles zonder gsm ging. Maar ik vind dat eerlijk gezegd ook niet erg. Het is nu eenmaal zo geëvolueerd. En het is handig!

34. Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?

Niet zo veel. Ik woon nog thuis. Als mijn loon gestort wordt, zet ik het meeste meteen aan de kant ‘voor later’. Hihi. Ik geef mezelf dus zakgeld. Vind ik prima en ik kom meestal ook toe met m’n geld. Ik heb ondertussen al geleerd dat het fijner is om meer te laten staan en op het einde van de maand nog wat extra te storten in plaats van elke keer wat terug schrijven naar m’n zichtrekening omdat ik niet toe kom.

35. In welke winkel kom je graag?

Oei, das een moeilijke vraag. Waarom kom ik graag in een winkel? Omdat ze er vriendelijk zijn. Maar vooral omdat ze er leuke dingen verkopen en er een gezellige sfeer hangt. Ik denk dat Oil & Vinegar en Dille & Kamille daar wel mooi in passen. En de Flying Tiger ook. Als ik puur naar het assortiment kijk; de Action! Haha. En ja, klerenwinkels ook wel. Mango, H&M. Maar dat is wel minder de laatste tijd.

2 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 7

Comments are closed.