Dingen die mijn leven leuker maken.

Zonneschijn. Dat is een levensbehoefte vind ik. Ontprikkelen. Schermpjesvrije avonden. Boeken lezen en muziek luisteren zonder iets anders te doen ondertussen. Gewoon ogen toe in de zetel. Op tijd gaan slapen. Slaap is heilig. En op tijd opstaan en nog een hele dag hebben. Google Maps en altijd in de mogelijkheid zijn om de weg terug te vinden. Mensen. Tijd zonder mensen. Geld. Chocomousse. Het openbaar vervoer. En toch eens met de auto kunnen gaan op zijn tijd. Buikademhalingen. Schrijven. Een proper huis. Los gaan op bad guy van Billie Eilish. Los gaan op bad guy van Billie Eilish met David. Wandelen. Frisse lucht opsnuiven en vitamine D op doen. Lachen. Lachen om uw eigen stommiteiten. Planten. Het gevoel hebben dat alles goed zit. Fijne collega’s. En tof werk. Zelfvertrouwen. Mild zijn voor mezelf. Comfy maar mooie kledig. Lekker eten. Zelf gekookt lekker eten. Nieuwe recepten uit proberen. Mijn lijf appreciëren. Positieve gedachten. Genieten van kleine dingen. Dingen niet zo serieus nemen. Relativeren. Go with the flow van het leven. En er soms toch eens tegenin gaan. Berichtenapps negeren. Eten aan tafel. Eten in de zetel. Fietsen. Maar niet té ver. Alleen thuis zijn. Thuis komen als vriendlief er al is. Hondenknuffels. Mensenknuffels. Water drinken. Warmte. Dikke sokken bij koude voeten. Verse lakens. Een ijsje gaan eten. Jullie.

8 thoughts on “Dingen die mijn leven leuker maken.

  1. Oooh hoe lief dat je je lezers ook vernoemt op het einde <3 De zon doet inderdaad écht wel deugd.

  2. Een heleboel herkenbare dingen. En leuk om te zien dat er meer mensen zijn die af en toe wat apps negeren. Doe ik ook en sinds kort maak ik me er ook niet meer druk om. Ik reageer wel wat later, maar laat me niet meer constant afleiden.
    Naomi schreef laatst over Is er een behandelaar in de online zaal?My Profile

  3. Dit is zon fijn lijstje om te maken lijkt mij! Bij dit soort dingen stilstaan maakt je extra gelukkig, toch? Het zou zomaar bijna mijn lijstje kunnen zijn, hihi. Zo fijn dat de zon zich de laatste tijd weer meer laat zien hè? Wordt een mens gelukkig van! Lachen mijn eigen stommiteiten is ook wel een ding die ik er gelijk uit moet pikken. Dat is de afgelopen week nogal vaak gebeurd… Haha!
    Sandra schreef laatst over 5x Leuke blogs om te volgen #48My Profile

Comments are closed.