Dingen die mijn leven leuker maken.

Zonneschijn. Dat is een levensbehoefte vind ik. Ontprikkelen. Schermpjesvrije avonden. Boeken lezen en muziek luisteren zonder iets anders te doen ondertussen. Gewoon ogen toe in de zetel. Op tijd gaan slapen. Slaap is heilig. En op tijd opstaan en nog een hele dag hebben. Google Maps en altijd in de mogelijkheid zijn om de weg terug te vinden. Mensen. Tijd zonder mensen. Geld. Chocomousse. Het openbaar vervoer. En toch eens met de auto kunnen gaan op zijn tijd. Buikademhalingen. Schrijven. Een proper huis. Los gaan op bad guy van Billie Eilish. Los gaan op bad guy van Billie Eilish met David. Wandelen. Frisse lucht opsnuiven en vitamine D op doen. Lachen. Lachen om uw eigen stommiteiten. Planten. Het gevoel hebben dat alles goed zit. Fijne collega’s. En tof werk. Zelfvertrouwen. Mild zijn voor mezelf. Comfy maar mooie kledig. Lekker eten. Zelf gekookt lekker eten. Nieuwe recepten uit proberen. Mijn lijf appreciëren. Positieve gedachten. Genieten van kleine dingen. Dingen niet zo serieus nemen. Relativeren. Go with the flow van het leven. En er soms toch eens tegenin gaan. Berichtenapps negeren. Eten aan tafel. Eten in de zetel. Fietsen. Maar niet té ver. Alleen thuis zijn. Thuis komen als vriendlief er al is. Hondenknuffels. Mensenknuffels. Water drinken. Warmte. Dikke sokken bij koude voeten. Verse lakens. Een ijsje gaan eten. Jullie.

8 Comments

 1. Saskia 7 april 2019

  Fijn om bij stil te staan<3
  Saskia schreef laatst over Currently #25My Profile

  Beantwoorden
 2. Sanne 7 april 2019

  Dit lijstje in combinatie met het zonnetje van vandaag geeft me een heel positief gevoel. Heerlijk!
  Sanne schreef laatst over Terugblikblog #3: maart 2019My Profile

  Beantwoorden
 3. Citlali 6 april 2019

  Wat is dit een leuk lijstje!
  Citlali schreef laatst over UIT HUIS GAANMy Profile

  Beantwoorden
 4. Kaylin 4 april 2019

  Oooh hoe lief dat je je lezers ook vernoemt op het einde <3 De zon doet inderdaad écht wel deugd.

  Beantwoorden
 5. Evelyne 4 april 2019

  Ik word gewoon instant blij van dit blogje 😀
  Evelyne schreef laatst over Facts #5 | Over mij en mijn feitenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Naomi 4 april 2019

  Een heleboel herkenbare dingen. En leuk om te zien dat er meer mensen zijn die af en toe wat apps negeren. Doe ik ook en sinds kort maak ik me er ook niet meer druk om. Ik reageer wel wat later, maar laat me niet meer constant afleiden.
  Naomi schreef laatst over Is er een behandelaar in de online zaal?My Profile

  Beantwoorden
 7. Sandra 4 april 2019

  Dit is zon fijn lijstje om te maken lijkt mij! Bij dit soort dingen stilstaan maakt je extra gelukkig, toch? Het zou zomaar bijna mijn lijstje kunnen zijn, hihi. Zo fijn dat de zon zich de laatste tijd weer meer laat zien hè? Wordt een mens gelukkig van! Lachen mijn eigen stommiteiten is ook wel een ding die ik er gelijk uit moet pikken. Dat is de afgelopen week nogal vaak gebeurd… Haha!
  Sandra schreef laatst over 5x Leuke blogs om te volgen #48My Profile

  Beantwoorden
 8. Romy 4 april 2019

  Wat prachtig verwoord en wat een fijn lijstje om de dag mee te beginnen! Ik word ook gelukkig van zonneschijn, van een fris huis én van berichtjes als deze lezen <3
  Romy schreef laatst over Op avontuur gaan | 11x Zo doe ik (als huismus) dat graag!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.