Dingen die ik de laatste tijd kocht (en kreeg)

Verspreid over de voorbije weken / maanden kocht ik toch wel weer een paar nieuwe dingetjes die ik hier even ga showen. Buiten het feit dat ik een héél duur paar schoenen kocht, probeer ik nu tot volgend jaar wel een beetje te letten op wat ik uitgeef. 

Dr. Martens.

Ik begin maar meteen met de topper: een paar zwarte Docs. YEEEEES. Ik heb altijd van die stoere veterboots gehad, namelijk een paar bruine laarzen. Die had ik zelfs al lang voordat het hip werd en ik kreeg er toen ook regelmatig rare blikken om. Haha. Nu is dat paar echt tot op de draad versleten en deed ik het sindsdien zonder, op een goedkoop paartje tussendoor na. Ik vind dit zo’n veelzijdige soort schoenen. Stoer, superleuk onder een kleedje, een skinny jeans of net een losse mom jeans. Ik ben dan ook super blij met deze schoenen. Ze kosten een flinke duit maar je hebt ook wel wat. En wat ik zelf heel belangrijk vind: er zit geen rits in. Ik vind het toch altijd een beetje cheaten als er in de zijkant een rits zit. Hihi.

Telefoonhoesje met foto van GoCustomized.

Ik liet al eens eerder een telefoonhoesje maken voor m’n telefoon en was daar super blij mee! Je telefoon is beschermd en je kan het hoesje helemaal eigen maken door een toffe foto te gebruiken. Deze keer mocht ik van GoCustomized een Iphone 6s hoesje ontwerpen en ik koos voor een softcase met het logo van m’n blog er op. 

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar softcase hoesjes om de simpele reden dat ik mijn gsm al eens durf laten vallen en ik heb het idee dat zo’n softcase toch beter beschermt. Eerder kocht ik al 553267 hoesjes via ome Ali, maar ik zie echt een duidelijk verschil met de kwaliteit van dit hoesje. Het materiaal is veel ‘dikker’, als in: het is geen flut kwaliteit. Extra voordeel is dat het hoesje ook iets boven het randje uit komt met als gevolg dat als ik het ding in een lompe bui laat vallen, hij nooit met het scherm zelf op de grond zal belanden.

Stickers van Aliexpress.

Ik kocht een maandje geleden ook nog een paar leuke stickersets voor in m’n bullet journal / brieven. Ik vind vooral de zwart witte stickers super mooi! De bloemenstickers zijn denk ik wel zo goed als allemaal verschillende, maar bij de herfstige stickers heb ik van elke soort drie stuks. Bij de gekleurde set krijg je zes verschillende velletjes maar hier had ik al een paar stickers van gebruikt. Als je ze ook graag wil bestellen, kan je klikken op het linkje bij de foto.

Undiz ondergoed.

Iets schattigs en iets dat wat meer sexy is 😀 In de sale bij Undiz kocht ik een hele berg lingerie om te passen en daaruit hield ik deze twee setjes. Ik vind Undiz een heel mooi merk en zie er altijd wel iets wat ik super mooi vind maar helaas zitten de bh’s me vaak niet goed tenzij het van die bralette achtige dingetjes zijn. De broekjes zijn wel altijd heel mooi en comfy.

T-shirt en bloesje.

Het Amore t-shirt komt ook van Undiz en is eigenlijk een pyjamashirt maar ik draag het gewoon als t-shirt. Vind het super leuk! Ik kocht dit erbij omdat ik dan gratis verzending had (€5 verzending betalen of €5 voor een t-shirt, dan weet ik het wel 😉 ). Het gestippeld bloesje ernaast is van de Bershka en kocht ik via United Wardrobe voor €7 inclusief verzending. Het past super goed en ben er ook heel blij mee.

Leuchtturm 1917.

Ik had een tijdje geleden op m’n wishlist een daily notebook van Moleskine gezet voor 2019, maar ik heb nu toch een nieuw bullet journal gekocht bij De Bijenkorf. Mijn vorige bullet journal was van MUS. Hij is nog lang niet vol (ik zit op 2/3de denk ik) maar ik begin het nieuwe jaar wel graag in een volledig nieuw boekje.

Heb jij nog iets leuks gekocht de laatste tijd?

Deze post bevat een artikel dat ik opgestuurd heb gekregen.

13 thoughts on “Dingen die ik de laatste tijd kocht (en kreeg)

 1. Oeh Undiz ken ik nog niet. Handige tip, thanks! En zo gaaf die Dr. Martens heb ze ook gehad – de zwarte in lak- maar moest ze wegdoen omdat mijn enkels maar pijn bleven doen. Het plastic sneed letterlijk in mijn huid. Zelfs dikke sokken hielpen niet.
  Ik hoop dat die van jou wel lekker zitten. Is anders zo zonde van zulke toffe schoenen.

 2. De laatste tijd kwamen hier vooral items voor andere mensen toe. Cadeautjes voor de kerstswap, het nieuwjaarsgeschenk voor mijn metekindje, … maar onlangs kwamen ook de boeken-stickers toe die ik op Ali had besteld en daar ben ik super blij mee. Oh én gisteren kwam mijn exemplaar van Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald aan. Dat script heeft echt zo’n mooie cover.

  1. Prachtig hé! Ik ga hem ook kopen als cadeautje voor mezelf denk ik 😉 haha. Wat doe je precies met die boeken-stickers?

  1. Ik heb ze nu twee weken denk ik en ze zitten als gegoten! In week 1 deed het alleen wat pijn aan mijn wreef, voor de rest niet dus ik heb er niet heel veel last van gehad gelukkig 🙂

  1. Oh god, dat weet ik niet meer! Haha 😀 Als ik nu even ga kijken en ik tik ‘stickers’ in, dan krijg ik al meteen zo’n soort stickers te zien maar dat is misschien omdat ik dat soort dingen al vaak bekeken heb. Geen idee of ALi daar rekening mee houdt! Ik heb net wel ontdekt dat het materiaal van de stickers ‘vellum’ heet, een soort papier. Dus misschien als je daar op zoekt dat je er ook vindt. Alleszins kan je ook wel op de linkjes bij de fotootjes klikken, als je dan onderaan op de pagina gaat kijken, geven ze je ook soortgelijke dingen.

 3. Leuk telefoonhoesje! En die Leuchtturms zijn regelmatig met korting te koop bij De Bijenkorf, ik bestel ze meestal ook daar.
  Hier werd ook redelijk wat geshopt: boeken (Boekenbeurs!) en kleren voor de dochter (Hema!). Binnenkort zal er nog wel geshopt worden voor kerstcadeautjes…
  fieke schreef laatst over Count your blessings #8My Profile

  1. Cadeautjes shoppen is ook super leuk! Wij gaan daarvoor het eerste weekend van december naar Antwerpen ^^ Mijn boekje was helaas niet met korting. Stom! Ik vergeet dat ook altijd op te letten. Haha. Als ik iets langer had gewacht, had ik het waarschijnlijk wel met korting kunnen kopen, maar ja, geduld is ook niet mijn best ontwikkelde eigenschap 😉

 4. Waauw, ik ben helemaal gek van je Dr. Martens-schoenen. Ik had er in mijn kindertijd ook, alleen waren die van een goedkoper merk :p Ik heb die gedragen tot ik niet meer kon, echt ik wil die terug 😀 Oeh, en je hoesje is heel leuk! Ik heb altijd van die flipflap-hoesjes, daar kan ik bv. mijn kaartjes in kwijt 😉

 5. Oh die stickers! Ik ben bang dat ik die vandaag nog ga bestellen. Vind ze zo leuk, ook voor mijn bullet journal of voor kaarten maken 😀 Thanks voor het linkje! Ook je andere aankopen (en gekregen dingen) zien er leuk uit trouwens. Wat gaaf dat je nu een customized hoesje hebt!
  Romy schreef laatst over 11 vrolijke tips voor de donkere dagenMy Profile

Comments are closed.