Diary | Ultiem ontspannen & groot nieuws!

Dit was best een fijn weekje eigenlijk, ondanks de maatregelen rond corona én een paniekaanval. En het was ook de week waarin ik het grote nieuws met jullie deelde dat David en ik een kindje verwachten!

Zondag hadden we nog best veel plannen waar ik me dan achteraf heel slecht om voelde in verband met alle corona heisa. We gingen ’s middags bij mijn ouders eten en ’s avonds bij de ouders van David. Sowieso voor mij al veel te veel op een dag dus ik was helemaal overprikkeld en ging extra vroeg naar huis. Bovendien maakten we het geslacht van ons kindje bekend en bakten David en ik daarvoor ’s morgens nog een gender reveal cake. Veel te veel gedaan.

Maandag kwam onze huishoudhulp niet dus ik poetste zelf ons huis. Vond het voor een keer niet zo heel erg. Voor de rest heb ik heel veel in de zetel gehangen omdat ik nog moest bekomen van zondag. Ik kreeg ook de limited edition vegan Goodiebox binnen en ik ga binnenkort delen wat er in zit.

Dinsdag werkte ik m’n eerste dag thuis en dat ging goed. David waagde ’s avonds zijn leven in de supermarkt en kreeg ik, toen hij terug was, een paniekaanval bij het hele idee van corona en hoe asociaal mensen zijn door alles op te kopen in de supermarkt. Daarna gingen we wandelen en spotte ik deze prachtige lucht (zonder filter!!) wat m’n avond toch wat beter maakte.

We liepen naar de broodautomaat met net genoeg geld voor een brood. Helaas lieten we een van onze muntjes vallen en vonden we het niet meer terug waardoor we zonder brood weer naar huis moesten 😅.

Woensdag nam ik een halve dag vrij om in de namiddag van het zonnetje te genieten. Ik ben zo verliefd op onze magnolia! Echt een prachtig ding! Ik wou wat blogjes typen maar helaas had ik geen wifi in de veranda dus ik las wat in mijn boek. Ik had een mega vakantiegevoel wat heel fijn was.

David besloot om ook thuis te werken vanaf nu en nam spontaan ook een half dagje vrij waarvan we ongeveer anderhalf uur liggen slapen hebben. Haha. ’t Was nodig!

Ik kreeg m’n eerste Flow binnen en was helemaal van plan om er in te lezen maar ik ging toch voor m’n boek. Ik had echt ultiem chille dagen en ik vind het héél fijn om gewoon samen thuis te zijn met David. Ik luisterde muziek terwijl David aan het gamen was en las verder in m’n boek.

We maakten een wandeling op de dijk met Archie en het was zo’n mooi weer! Wel frisjes maar ik werd heel blij van de zon. We aten een ijsje in onze veranda achteraf. Daarna kreeg David ineens de kuiskriebels en hebben we onze woonkamer en keuken gepoetst. Was dan achteraf ook wel blij dat het terug proper was (de honden brengen altijd heel veel zand mee binnen uit de tuin).

Door dit hele gedoe ben ik een beetje kwijt welke dag het precies is en het begin van de week lijkt echt al een eeuwigheid geleden. Maar ergens is dat ook wel fijn. De tijd gaat snel maar ook niet en ik geniet echt van de rust die ik ervaar. Ik hoop dat jij ook een beetje rust vindt en ondanks alles toch af en toe kan genieten.

Daarnaast wil ik jullie via deze weg ook allemaal bedanken voor de vele felicitaties met de baby. MERCI! ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 thoughts on “Diary | Ultiem ontspannen & groot nieuws!

 1. Die lucht is zoooo prachtig! <3 Heb er gisteren ook van genoten toen ik toevallig in de auto zat. Wel gek dat het 's nachts nog zo fel afkoelt maar het overdag wel lekker zonnig en redelijk warm is.
  Geniet van je vele leesmomentjes en probeer de goede vibe te behouden. You can do this!

  1. Haha trust me, er is geen zwangerschapsglow te bespeuren in het echte leven 😉 Ik denk dat m’n camera mijn gezicht automatisch wat gladder maakt ofzo :p

 2. Wat een herkenbaarheid! Voor mij voelde afgelopen week ook als een super lange week, het leek wel een maand haha! Maar ik ben zo blij over jullie baby nieuws! Liefs

 3. Wat een heerlijk weer hé! Ik had een beetje schrik van het weekend, maar heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om gisteren en vandaag te gaan wandelen. Dat brak de dag toch een beetje en zo is het eerste quarantaine-weekend toch al achter de rug 🙂
  Lesley schreef laatst over EUH JA #1My Profile

 4. Ik snap je paniekaanval wel. Bij die drukte was ik ook heel bang, omdat ik zelf in de winkel werk natuurlijk. Maar het is zondag en ik heb mijn week netjes overleefd. Al zag hij er een pak drukker uit dan de jouwe. Maar fijn dat je zo geniet van de rust. We moeten er toch doorheen dus dan kan je maar beter het goeie ervan zien.
  Nikita schreef laatst over Aanpassen aan mijn nieuwe levenMy Profile

 5. Waw, ik was me deze week al aan het voorstellen hoe heerlijk zo’n lockdown moet zijn als koppel en met deze post wordt dat alleen maar bevestigd. Met kinderen erbij… not so much 😀 Dus neen, niet echt rust gehad haha.

 6. Ik ben heel erg intrigued bij het idee van een broodautomaat?! Ik heb nog nooit van zoiets gehoord, hahaha, please tell me more! Wat vervelend dat je een paniekaanval kreeg, maar ik kan het me zo goed voorstellen. Dit hele coronagebeuren is gewoon mega eng.. Houd jezelf, David en de kleine maar goed veilig <3 Maar volgens mij komt dat helemaal goed en nemen jullie alle maatregelen heel serieus. Wat hebben jullie trouwens een heerlijk grote tuin?!?! Dat is nu extra fijn! Geniet er maar lekker van (: Liefs!
  Stella schreef laatst over Een brief aan het CoronavirusMy Profile

  1. Waaaat? Nu ben ik een beetje verbaasd dat je een broodautomaat niet kent, haha 😀 Dat is letterlijk een automaat die ergens staat, bijvoorbeeld aan tankstation of langs de weg, en waar je een brood kan kopen. Zoals jullie van die vleesjes uit een automaat uit de muur halen, of zoals een drankautomaat waar je blikjes cola ofzo uithaalt :p maar dan met brood dus. Super handig! En het brood uit ‘onze’ automaat is dus véél lekkerder dan het brood van onze lokale bakker vind ik dus wij gaan altijd daar brood halen.