Diary | Terug aan het werk!

Ja ja, dit was de week waarin ik opnieuw aan het werk ging. Spannend! Voor de rest heb ik hard gelachen, gefronst en blijkbaar ook bijzonder weinig foto’s gemaakt.

Zondag lag onze keuken er zo bij. Iets met leidingen achter de keukenkasten en onze nieuwe wc. Ik heb staan kleumen in onze ijskoude garage om kabel te duwen en trekken wat me natuurlijk niet helemaal goed lukte omdat ik kiekeforce heb, zoals wij dat zeggen.

Maandag ging ik boodschappen doen. Ik was vastberaden Mars ijs te halen want daar had ik zin in maar toen zag ik dat Ben & Jerry in promotie waren (1+1 gratis!!!) dus heb ik 2 potten meegenomen in plaats van Mars ijs.

Ik ging nog eens voor een controle naar de dokter. Ik heb toch altijd zo’n pech bij het bloed trekken! Vorige keer bloedde ik bijna dood achteraf en deze keer waren m’n adres onzichtbaar en duurde het een eeuwigheid voor het lukte én moesten m’n beide armen er aan geloven. Ik ben geen held. Ik vind dat echt super eng.

Ik ging dinsdag ook opnieuw aan het werk en las Zustermoord van Tess Gerritsen uit wat ik een goed boek vond! Mijn eerste werkdag ging ook goed mede dankzij mijn geweldige lief die me naar het station bracht waardoor ik niet met de bus moest.

Woensdag was David extra vroeg thuis van zijn werk en kwam hij mij in de namiddag ophalen aan het station. We aten frietkotfrietjes en maakten een extra lange wandeling met onze hondenkinderen. Archie had een tak aan zijn gat hangen. Geen idee hoe het ding daar terecht kwam maar we moesten er wel hard om lachen.

Verder vond ik onder onze zetelkussens ook een t-shirt van David en een bh van mezelf terug. Geen idee wanneer en hoe die dingen daar belandden.

Vrijdag was ik thuis en dit was m’n mood. Haha. Nee ik had best een productieve dag als in, ik heb allemaal administratieve dingen geregeld die al een paar weken elke keer opnieuw op mijn to do lijst belanden en waar ik dan toch nooit de moed voor heb. Nu wel dus. Was best trots op mezelf.

Ik besefte op vrijdag (de 6de dus) ook ineens dat ik binnen een maand alweer jarig ben. Hoog tijd om eens een verlanglijstje op te maken denk ik dan!

Zaterdag liet ik m’n wenkbrauwen en oksels nog eens waxen (was alweer eeeeeeuwen geleden), ging ik in de Zeeman wat basic topjes met spaghettibandjes inslaan en zat ik de rest van de dag in mijn ochtendjas een beetje te lummelen.

Ik ben best blij terug aan het werk te zijn maar ik merkte na tweeënhalve dag gelijk al dat ik er enorm moe van was. Op m’n werk zelf heb ik er minder last van maar als ik dan thuis ben krijg ik mijne klop. Dat zal waarschijnlijk wel een kwestie zijn van terug opbouwen maar mijn gemoed is goed en dat vind ik het allerbelangrijkste!

Wat is het grappigste wat jij deze week meemaakte?

PS: Ik wil even zeggen dat ik al jullie reacties lees en dat het me deugd doet dat jullie er nog zijn maar dat ik het lastig vind om alles en iedereen te beantwoorden dus ik houd me daar nu even wat minder mee bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 11 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 thoughts on “Diary | Terug aan het werk!

 1. Vermits ik momenteel niet buiten mag komen (risicopatiënt in viervoud) doet manlief de boodschappen. Er stond Moophoria ijs van Ben & Jerry’s op. Die met de minste calorieën vermits dat bij hen eigenlijk wel nog steeds lekker is. Blijkbaar was vrijwel alle Ben & Jerry’s op. Misschien gaan de mensen na WC-papier nu ijs hamsteren. In ieder geval had manlief een andere pot voor me meegenomen dus nu hoop ik dat mijn weegschaal zich wil focussen op het feit dat ik de ‘gezondere’ versie had gevraagd. Dat zou wel zo eerlijk zijn. Niet?

  Bloed trekken is bij mij ook telkens een uitdaging. De vorige keer probeerde de verpleger het enkele keren en vroeg me nadien of ik zou willen wachten tot zijn collega terugkwam van haar lunch zodat die het kon proberen. Gelukkig lukte het bij haar wel van de eerste keer. Het grappige was zelfs dat ze me herkende en nog wist dat mijn aders zich graag verstoppen.
  zwartraafje schreef laatst over Potteritis #5My Profile

 2. Ik ben blij dat je een goede start hebt kunnen maken op je werk. De vermoeidheid is helaas heel herkenbaar. Het lukt om mijn werkuren te volbrengen maar bij thuiskomst moet ik altijd bekomen en ontladen.
  Ik zie in de reacties opmerkingen over de naalden. Ikzelf gebruik bij een bloedafname bij de ouderen op mijn werk vrijwel altijd een vlindernaald (die inderdaad dunner is). Veel gemakkelijker voor die moeilijke aders bij ouderen. Toen ik zelf enkele weken terug bloed liet trekken bij de dokter was het ook wel niet zo ideaal. Naar mijn mening had ze een foute ader gekozen, op zo’n moment is het nadelig om verpleegkundige te zijn en kennis te hebben over zo’n zaken.

  1. Jaaa! Maar ik had dat gezegd dat ze bij mij een van de vorige keren ook zo’n vlindernaaldje hadden gebruikt maar geen avance, ’t moest en zou die gewone naald zijn helaas.

  1. Ik vind het super handig om mijn wenkbrauwen te laten waxen! Vind epileren altijd zoveel gedoe en ik kan dat ook nooit zo goed volgen. Voor anderhalve week gaat het goed en dan lijkt ineens al het haar in een keer terug gegroeid :p
   2 minuutjes bij de schoonheidsspecialiste en ze zijn weer in shape 🙂

 3. Zag er een fijne week uit Irene! Juist, die ijsjes moest ik ook inslaan en nu ben ik het vergeten en is die promotie voorbij in Delhaize, dju! Nuja, fijn dat jij er wel hebt van kunnen profiteren hihi 😀 Succes met de werkweek, komt helemaal goed! Alleszins blij om je verslagje weer te kunnen lezen. En hoewel het nog maar 9u ’s ochtends is heb ik nu door jou goesting in frietkotfrietjes haha. Liefs!

 4. Wat goed dat je weer aan het werk bent en dat het best goed ging, ook al kan ik me voorstellen dat het ook even wennen is. Ai, je arm – dat ziet er echt pijnlijk uit! En wat een leuk idee om die mand van Ikea als hondenmand te gebruiken. Ik heb die ook staan, maar geloof dat Pippa nog niet heeft ontdekt dat zij er ook in kan zitten 😉
  Romy schreef laatst over Outfit | Een tweedehands trui & een gloednieuwe tasMy Profile

  1. Hihi ja we kochten dat mandje in eerste instantie eigenlijk om onze dekentjes en kussens in te leggen maar Moose claimde het meteen toen er een kussen in lag Dus hij mag het hebben nu.

 5. Ohjee werd even slecht van je arm… ik heb ook soms pech bij bloed trekken omdat ik te dunne aders heb die te diep liggen.
  Het is normaal dat je nog moe bent van een werkdag. Het valt niet te onderschatten. Maar dat komt wel weer, met kleine stapjes vooruit.
  Sofie schreef laatst over Uitgelezen in februari 2020My Profile

  1. Hihi oeps, ik had misschien even een waarschuwing moeten plaatsen . Heb ooit eens m’n bloed laten prikken en toen gebruikte de dokter echt het allerdunste naaldje en daar voelde ik helemaal niets van. Vraag me af waarom ze dat niet altijd gebruiken. Zou me veel stress besparen!

 6. Fijn dat je naar je werk toe kon! Ik ga morgen ook weer voor het eerst naar school sinds 8 weken (help). En dat bloedprikken hebben ze bij mij twee maanden geleden ook een keer fout gedaan. Ik heb gewoon een “prikarm” en een ‘BLIJF AF want daar gaat het fout” arm! Liefs

  1. Dan heb je inderdaad geluk met je aders! Zou pas pure horror zijn als het zo vaak mis zou gaan! Gelukkig hoef ik nu een tijdje niet meer (hopelijk ).

 7. Wat fijn om te lezen dat je weer aan het werk bent gegaan en dat je je goed voelt! Ik kan me heel goed voorstellen dat je er moe van wordt en dat is ook helemaal niet gek. Het zal wel eventjes duren ook, voordat je er weer een beetje aan gewend bent. Lekker rustig aan doen <3 Ik vind bloed prikken (zoals we dat hier noemen) ook echt ver-schrik-ke-lijk. Ik moest het laatst ook en het ging wonder boven wonder heel goed; ik viel niet eens flauw! Maar ik snap je angst helemaal. Gelukkig heb je dat ook weer achter de rug. Geniet lekker van de rest van de zondag en veel liefs!

  1. Ik val gelukkig ook nooit flauw maar ik voel mij tijdens en na het prikken wel altijd een beetje flauwig. Gelukkig was m’n vriend erbij Wou even zeggen dat ik zo benieuwd ben naar je ‘nieuwe’ blog! Haha. Fijne week Stella!

 8. Goed dat je weer aan het werk bent! Ik hoop dat je wel goed op jezelf blijft letten. Werken is niet niks en zeker als je aangeeft zo moe te zijn hoop ik dat je goed je rust blijft pakken 🙂 Ik ben ook echt nooit goed te prikken. Tel daar mijn naaldenangst bij op en dan weet je hoe mijn armen er na zo’n ziekenhuisbezoek uitzien 😛 Net zoals de jouwe eigenlijk, haha. Het grappigste wat ik deze week meemaakte? Pfoe… Misschien dat ik er achter ben gekomen dat het maken van kokosmakronen echt heel makkelijk is. En dat ik met mezelf de afspraak had gemaakt geen boeken van de bieb te lenen (ik heb nog zoveel boeken in huis die ik eerst wil lezen), maar na het inleveren van een paar boeken toch met een volle tas weer naar huis ging.
  Marloes schreef laatst over Review boekenweekgeschenk ‘Leon & Juliette’My Profile

  1. Oooh ja wel ik vind het ook vooral lastig doordat ik bang ben voor naalden (maar met tattoos heb ik dan weer geen enkele moeite ). Haha dat van die bibboeken vind ik wel herkenbaar! Ik ben altijd te laat met ze terug te brengen en dan denk ik ook: nu even niet, heb nog genoeg boeken thuis maar dan eindig ik toch ook weer altijd met een tas vol!