Deze week.

Mijn weekoverzichtje komt deze week uitzonderlijk vandaag want dit weekend hebben we leuke plannen en dan ga ik geen tijd hebben om mijn overzichtje online te zetten. Het was deze week ook weer heel kalm qua blogposts. ’t Is niet dat ik geen inspiratie heb maar ik kon er de afgelopen dagen precies minder tijd aan besteden. Komt wel weer goed!

Zondag 25 november.

De zondagochtend  begon ik met croissantjes en een warme choco. Ik was van plan om er slagroom op te doen maar vergat het dan weer. Haha. Daarna reden we door naar de Ikea om lampen en armaturen te halen voor onze gang beneden en boven. We kochten gelijk ook een kleerkast voor ons (haha oeps) waarna ik niet meer in de auto paste en met de trein naar huis moest. 

Maandag 26 november.

Vandaag vloog weer voorbij! Dat gaat eigenlijk meestal wel zo met de maandagen, maar ik heb deze week een vroege shift en dan gaat het altijd extra rap. Alleen opstaan om 6u, ik ga er niet aan wennen denk ik. In de zomer vind ik dat zo geen probleem maar in de winter is het koud en donker en ik voel mij altijd een inbreker in mijn eigen huis dan. Haha. ’t Was trouwens ook best wel koud binnen!

David had een werfbezoek in de namiddag waarna hij meteen kon doorrijden naar huis en me bijgevolg aan’t station kon komen oppikken rond half drie. Helaas met slecht / raar nieuws. Blijkbaar heeft iemand vanop zijn Itunes 4x een bedrag van meer dan €100 uitgegeven aan een of anders spel. Drie telefoons en een mail (naar Apple, Paypal, de bank en Apple) later konden we boodschappen doen. We gaan binnen de twee dagen een reactie krijgen van Apple.

’s Avonds aten we weer frietkotfrietjes ♡

Dinsdag 26 november.

Vandaag maakte ik een soort van lasagne met prei, kip en tomatensaus. Het moesten eigenlijk cannelloni worden maar ik vond in twee supermarkten geen cannelloni dus werd het lasagne. Archie had er ook wel zin in 😉

Ik heb er ondertussen vrede mee dat er voor mee geen plaats meer is. Haha. Mopje hoor maar Archie is echt een enorme knuffelkont!

Daarna bracht David een deel van de avond op onze slaapkamer door om onze tweede kleerkast in elkaar te zetten. Ondertussen speelde ik nog eens de Sims. Zo lang geleden! Ik had er ineens weer zin in nadat ik bij Femke een artikeltje had gelezen over mods die je in je spel kan gebruiken. We keken nog naar Rijker dan je denkt? en kropen daarna ons bedje in.

Woensdag 28 november.

Woensdagen zijn altijd fijn met het openbaar vervoer want veel minder volk! Yes! Ik was rond kwart voor 4 thuis en begon meteen aan de spaghettisaus. Eerste keer dat ik het zelf maakte. Ik had van mijn ovenschotel van gisteren nog een restje tomatensaus over dat ik op die manier verwerkte. Smaak was best lekker! 

Daarna besloten we om onze kleerkasten in te laden. Vind ik stiekem echt héél leuk om te doen. Haha. Alles eens door lopen en nakijken wat ik nog draag en wat niet. Ik heb weer een paar dingen verzameld om te verkopen. Als beloning aten we een chocolade moelleuxke met slagroom. Links mijn bordje, rechts dat van David.

We kregen ook nieuws ivm de fraude. Aangezien het geld via Paypal van David’s rekening zou worden afgeschreven (is niet gebeurd gelukkig omdat er niet zoveel op stond), gaat Apple het rechtstreeks met Paypal regelen.

Donderdag 29 november.

Vandaag was alweer niet heel bijzonder. Ik had een niet zo fijne werkdag. Hij begon wel goed, maar rond de middag kreeg ik twee boze calls na elkaar. Vooral die laatste was te idioot voor woorden.  ’s Avonds gingen we naar een outletverkoop waar we voor David twee nieuwe broeken kochten en wat truien.

Vrijdag 30 november.

Na mijn werk maakte ik een stop in de C&A waar ik een mooie jas spotte. Ik heb hem nog niet gekocht omdat we morgen naar Antwerpen gaan en ik daar ook eens wil kijken. Ik kocht nog een pakje met twee paar handschoentjes en twee paar van die warme sokken met anti slip dingetjes op voor €10 in totaal. Vond ik een goeie deal!

David kwam me oppikken waarna we nog snel langs de Aldi reden voor ons avondeten. We maakten pizzabroodjes (super lekker!) en een avondwandeling met Archie. Ik ga zo meteen m’n Simshuis nog even verder inrichten en volgende week krijgen jullie dan te zien wat we dit weekend nog deden!

Hoe gaat het met jullie?

8 thoughts on “Deze week.

 1. Toen ik voor het eerst cannelloni wilde maken vond ik dat ook nergens en sindsdien rol ik gewoon lasagnevellen op tot rolletjes. Echte Italianen krijgen daar waarschijnlijk grijs haar van maar ik vind het even lekker. 🙂 Die grijze jas is super mooi, maar voor misschien heb je ondertussen al een nog mooiere gevonden.

  1. Ik heb de grijze gekocht! ^^
   En ja, dat kan ik volgende keer proberen maar ik had niet zoveel zin om eerst die lasagne nog te koken :p haha.

 2. Die laatste foto, wat gezellig zo in de straat met al die lampjes!
  Fijn dat het goed gekomen is met paypal en Apple en daar jullie je daar niet meer druk over hoeven te maken. Vreemd verhaal ook!
  Ik moest erg lachen om het bord van David, al die slagroom! Lekker! 😀

 3. Ai, niet leuk van dat iTunes-gedoe. Gelukkig heb je veel hulp aan Apple die het voor jullie gaat oplossen. Oeeh, en die jas! I want, haha.

 4. Oh, wel erg ambetant van die iTunes aankopen… Gelukkig eind goed al goed.
  De foto’s van eten die je deelt zien er weer veel te lekker uit hé! 😉
  Met mij kan het wel beter. Dinsdag door een lomp accident iets op m’n voet laten vallen en nu mag ik niet gaan werken en moet ik zoveel mogelijk rusten. Een gebroken teen is écht niet leuk 🙁

Comments are closed.