Deze week

LEUKS

* Ik veranderde toch het achtergrondje van mijn blog naar iets wat me echt zomerkriebels en vakantiegevoel geeft (ik kan het ook niet laten hé).

* Mijn schoonzus blogt nu ook en wij hadden vorige week een blognamiddagje georganiseerd. ’s Avonds konden David en ik daar lekkere couscous eten en maakten we een boswandeling met Archie.

* Ik heb zondag bijna de hele dag in de veranda in het zonnetje gelegen. Luilekkerdag. Boekje lezen, blogs lezen, Youtubefilmpjes kijken, dutje doen, frisco eten, wandelingetje maken op de dijk. En ’s avonds konden we bbq’en bij de ouders van David.

* Ik kreeg verjaardagsbezoek van Aude <3. Zij verjaart een paar dagen voor mij dus het was een soort van rustige birthdayparty met ons tweetjes. Inclusief eclairs, cadeautjes (ik kreeg een leuk handtasje!) en een potje biljart (dat ik voor de verandering eens won!).

* Met Archie naar de hondenkapper. Ook al waren het twee heel luidruchtige uren daar, hij is nu wel super super fluffy en 8653 keer zachter dan hij er voor was. En zoals het hoort een voor en na foto!

Al die lichte plukjes op de linkse foto zijn eigenlijk losse vacht. Daarbij had hij ook heel veel klitten en vuil zitten in het donzig laagje van zijn vacht en dat is nu allemaal weg!

* Dijkwandelingen met Archie. Sowieso de wandelingen met Archie als hij een beetje rustig mee wandelt aan de lijn. Vind het heel fijn om ’s morgens een wandeling te maken en de dag met een fris hoofd te starten.

* We gingen een dagje naar Nieuwpoort en Koksijde. Was een fijne dag! We gingen op bezoek bij de opa van David, samen met zijn ouders, broers en zus.

* McFlurry’s!

Prut

* Woensdag ging ik nog een voormiddagje schilderen bij mijn ouders. Toen ik op weg was naar hen, moest ik nog tanken en ik maakte toch weer iets fucking voos mee! Ik sta dus aan het tankstation (op klaarlichte dag hé) te wachten tot m’n auto vol getankt is, als ik vanuit mijn ooghoek een persoon naar mij zie komen. Als ik opkijk, staat er een oud mannetje véél te dicht in m’n personal space. Ik vraag of ik hem kan helpen (ik had hem liever gewoon een duw gegeven maar ik wil ook geen val op mijn geweten hebben dus ja) en daarop raakt het mannetje mijn heup aan. I kid you not. ‘Excuseer?!’ Waarop die man mijn gezicht wil aanraken en ik zijn hand moet wegslaan. Thank god kwam er toen ook net een auto aan gereden waardoor de oude man weg liep. Tijdens die fucking enge minuut heeft ie niets gezegd. Hij stond alleen heel stom te grijnzen. Ik krijg nog rillingen als ik er aan denk. Brr!

* Archie kotste twee keer op dezelfde avond in de auto. Joy.

* Ik ben echt ikweetniethoe moe de laatste tijd. Ik lag zaterdag zelfs al om half tien in bed. En vaak zou ik overdag ook gewoon kunnen dutten hé als ik mijn ogen toe doe. Nochtans slaap ik wel goed ’s nachts en ik sta ook wel redelijk uitgerust op.

* Ik heb de hele week het gevoel dat ik alleen maar aan het opruimen ben. Opruimen, de was, de vaatwasser, stofzuigen en opnieuw.

Memorabele gebeurtenis van de week:

Ik ging vorige week nog eens verven bij mijn ouders en mijn papa had alle boeken uit een kastje op het bed gelegd (lijk 100kg aan boeken ofzo). Nadat we met een deel van de kamer klaar waren, moest het bed verzet worden voor het volgende deel. Mijn broer kwam helpen, want te lui om alle boeken weg te halen van het bed. Gevolg: bed kapot. Haha. Was vrij hilarisch eigenlijk.

18 thoughts on “Deze week

 1. Bah, die ontmoeting aan het tankstation. Al een geluk dat er snel iemand anders aan kwam gereden. Zo’n gebeurtenissen zorgen er meestal voor dat ik me nog enkele dagen ongemakkelijk voel. Gelukkig gebeurden er ook een aantal toffe dingen als tegengewicht. Dat van dat opruimen en altijd maar moe zijn is herkenbaar. Ik zou het echt super vinden mocht ik wat meer energie krijgen én een spreuk vinden om al het stof te laten verdwijnen. Echt, dat stof hé … dat is er gewoon al-tijd!
  zwartraafje schreef laatst over Gelezen in April 2018My Profile

 2. Archie ziet er echt mega schattig uit na die kappersbeurt, allez… voorheen eigenlijk ook al hoor! Supertof dat Melle nu ook blogt, ik ga zeker eens kijken op haar blog! En, bah… hetgeen jij hebt meegemaakt hebt aan het tankstation 🙁 je zal wel geschrokken zijn! :-O Hopelijk maak je dat geen tweede keer mee! x
  Nele | Pizzapartyfridaynight schreef laatst over Ik was het even kwijt…My Profile

 3. Hahaha, die foto van al die boeken op dat bed. Volgens mij ga ik ooit zo in de krant eindigen omdat alle boeken boven mijn bed op mijn hoofd zijn gevallen en ik daarin ben gestikt of zo hehe. Nogal een wankele plank, oeps! En hiiii, die hond <3
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over De terugkeer van bioboyMy Profile

  1. Oh nee, naar dat je zelf ook zoiets gelijkaardigs hebt meegemaakt! Als je het graag wil delen of het er even over wil hebben, mag je mij altijd mailen hé 🙂

 4. Wat naar van die creepy opa zeg, ik krijg daar echt de kriebels van. Ik vind deze lay-out heerlijk zomers zeg! Moet wel eerlijk bekennen dat ik je oude lay-out net ietsjes leuker vind. Wie weet is het ook een kwestie van wennen. Archie zal wel heel blij zijn na die knipbeurt. Hij ziet er weer helemaal fluffy out 🙂
  Citlali schreef laatst over Get out of that comfort zone!My Profile

  1. Misschien dat ik hem binnenkort wel weer terug verander 😉 haha. Ben een beetje wispelturig op dat vlak.

 5. Ik heb al zooooo lang zin in McFlurry. Moet echt binnenkort toch eens lukken!
  Die gebeurtenis bij het tankstation is echt wel eng. Gelukkig is het daarbij gebleven…

  1. Komaan hé, deze week een McFlurry! 😀 Welke kies jij altijd? Ik neem altijd één met speculoos en chocoladesaus.

 6. Oooh hoe heb je dat met die achtergrond toch gedaan? Ik probeerde dat een paar dagen geleden ook nog, maar ik kreeg ook de achtergrond onder de tekst :(. Ik vind het er in ieder geval heel leuk uitzien! En leuk die blog van je schoonzus, ben haar gelijk gaan volgen, ben benieuwd wat ze nog gaat schrijven.
  Inge schreef laatst over muziek voor zonnige dagenMy Profile

  1. Ik heb geen idee hoe je het kan aanpassen dat de achtergrond van je tekst gewoon wit blijft. Ik kan in mijn thema wel gewoon de achtergrond aanpassen. Wellicht dat je achter de schermen wel iets kan wijzigen hoor.

Comments are closed.