Deze week

Flop

* Ik was verkouden. Dat vind ik kut want ik voel me altijd heel claustrofobisch als ik niet door mijn neus kan ademen. Gelukkig vond ik na dag één m’n neusspray en was dat euvel verholpen. Helaas zorgde mijn snotkop ook voor brakke ochtenden. Ik stond deze week vier dagen op met hoofdpijn. Niet leuk! Maar ondertussen gaat het gelukkig weer beter.

* Het is soms moeilijk met Archie. Hij kan totaal niet samen met Baloe of de konijntjes want dan begint ie helemaal te flippen. En Baloe flipt dan ook en begint allemaal rare geluiden te maken. Dus voorlopig brengt Baloe veel tijd door in de garage met de bunnies, wat ik dan ook weer zielig vind. We zijn er ondertussen wel over uit dat we Archie niet zelf kunnen houden.

* Ik ving in het nieuws een flard op over Partij Islam (een, ik denk, nieuwe politieke partij) die wil dat mannen en vrouwen gescheiden op het openbaar vervoer moeten. Mannen moeten vooraan instappen en vrouwen achteraan. En ze mogen dan ook niet samen zitten hé. Ik vraag mij echt af hoe je in deze tijd nog met zo’n ideeën kan komen…

Top

* Dinsdag gingen we Archie ophalen.

* David had een weekje vakantie en aangezien ik nu geen werk meer heb, ben ik ook thuis dus dat was fijn!

* Ik kreeg goed nieuws in verband met werk. Ik sta niet op de werfreserve want ik mag effectief vanaf 1 mei aan de slag. Hoera! Ik kreeg het nieuws op mijn verjaardag dus dat was een fijn cadeautje (kon mijn geluk echt niet op jongens). Ik zal er misschien later nog wat dieper op in gaan 🙂

* Ondanks dat het soms moeilijk is met Archie gaat het ook héél goed. Hij kende eigenlijk nog niets toen hij bij ons kwam en nu zit hij op commando, speelt met zijn speeltjes en loopt hij braaf mee aan de lijn. En het is leuk om te zien dat hij echt dingen leert en wil leren. En daarbij is hij ook echt een super schattig schatje. Haha. Heel lief en aaibaar en heel sociaal naar andere mensen toe.

* Obviously, het weer. Blote benen! Zo zalig om een boekje te lezen in de veranda! We hebben helaas nog geen tuinstoel ofzo maar vanuit de zetel in de veranda is het ook heel fijn!

* Ik was jarig en we gingen naar Pairi Daiza. Ben er nu al drie keer geweest en het blijft echt prachtig! En er zaten weer redelijk wat nieuwe dieren zoals aziatische beren en zeeschildpadden. Ik ga denk ik nog een post maken om de foto’s te delen.

* Ik bakte een heeeerlijke brownie voor de verjaardagsvisite (en at hem vooral zelf op).

Hoe was jouw week?

5 thoughts on “Deze week

  1. Jammer van Archie! Maar de hoop niet opgeven. Misschien loopt het nog wel goed. Ik heb ooit een hond gekend die samenleefde met 6 katten en ze hebben nooit ruziegemaakt. Ik hou ook van dit weer trouwens en helemaal happy dat het weer zo is! En dat van de Islamitische Partij vertelde mijn nichtje me vrijdag. En ik ben het er niet mee eens. Dan kan ik niet eens meer naast mijn vriend in de klas zitten als we voor sport samen naar ergens moeten. Maar dat beperkt nog veel meer mogelijkheden trouwens
    Nikita schreef laatst over 6x Belang van zelfliefdeMy Profile

  2. Mijn hond (groot, wild type) ging eerst ook niet goed met mijn andere huisdieren, maar dat was ook nieuw voor haar, nu gaat het super goed. Dus als je Archie graag een forever home wilt geven zou ik daar nog even over nadenken, ze zijn er goed in te trainen is mijn ervaring 🙂

Comments are closed.