Deze week

Kleine variatie! Ik doe een overzichtje met een beetje foto’s deze week. Leek me ook wel weer eens leuk. Deze week was héél erg fijn, ondanks dat er niet zoveel speciale dingen gebeurden. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet altijd. Ik ben alleszins heel erg in mijn nopjes dat het eindelijk zomeruur is. Ik krijg daar nog het meest lentegevoel van.

Vorige week dinsdag kwamen onze plantjes van Plantsome aan en daar waren we heel blij mee! Ik wou met het zonnetje een leuke foto maken maar er kwam een soort van witte waas overheen. Wat er dan ook wel weer leuk uit zag.

Woensdag trok ik een voormiddag naar Brussel voor een sollicitatie. Ik had honderd keer de mail nagekeken om zeker te zijn dat ik het adres juist had, bleek ik toch nog het nummer fout te hebben. Haha. Uiteindelijk was ik dus meer dan een half uur te vroeg. De sollicitatie op zich ging wel oké denk ik. Ik heb er alleszins een positief gevoel over. Ik ga denk ik eind van deze week nieuws krijgen of ik er mag beginnen of niet. Ik brand heel veel denkbeeldige kaarsjes in afwachting 😀

Donderdag gingen we ’s avonds naar een fabrieksverkoop waar ze merken als Roxy, O’Neill, Billabong en Quicksilver verkopen. David koopt eigenlijk amper kleren in ‘gewone’ winkels maar Quicksilver is echt op zijn lijf geschreven dus we hebben een paar mooie dingen gekocht voor hem; 4 pulls en twee t-shirts en een paar schoenen en voor mezelf een trui en een topje voor deze zomer. Altijd een fijn gevoel als je echt klopkes kan doen vind ik. Dat je dan al die spullen aan minstens de helft van de prijs kunt kopen.

Verder ben ik weer twee boeken tegelijk aan het lezen en probeer ik ’s avonds ook wat vaker te lezen in plaats van televisie te kijken.

Vrijdag besloten wij impulsief om naar de Ikea te gaan en daar avondeten te eten. Blijkbaar zijn de balletjes nu onbeperkt en kan je ook een mengeling kiezen met 4 groenteballetjes, 4 kippeballetjes en 4 gewone balletjes. En chocoladetaart natuurlijk, maar ik ga volgende keer toch weer de Daimtaart kiezen want die vind ik echt goddelijk lekker. We kochten nog twee planten bij, waardoor het aantal in de living nu op 24 staat. We kwamen thuis en nu blijkt dat we toch weer dingen vergeten zijn. Haha.

Ik snap niet waarom ik deze foto heb en geen enkele foto van de dingen die echt veranderd zijn in ons interieur. Zondag besloten we dat we een soort van lente schoonmaak gingen doen. Omdat het af en toe leuk is om eens wat dingen te veranderen, zetten we een kastje uit de gang in de living en werd onze eettafel ook weer schuin gezet. Ik krijg altijd een beetje een nieuwe energieboost als we iets aanpassen. Het was even puzzelen met de planten, maar ze hebben nu allemaal een mooi plekje gekregen.

Ik veranderde ook de quote op ons letterbord nog eens. Weer eentje van Harry Potter 🙂 David verknipte een ‘x’ zodat we de apostrofjes er bij konden zetten. Dat moest want het leek in mijn ogen nergens op anders.

Ik vind het super fijn dat het eindelijk zomeruur is. Het voelt gelijk helemaal anders en ik krijg er echt een boost van dat het nu langer licht is en we na het eten nog wandelingetjes kunnen maken met de zon er bij.

16 Comments

 1. Sammie 29 maart 2018

  Leuke foto’s, ziet er gezellig uit die planten hoek 🙂 Dat het langer licht is vind ik ook heel fijn al moet ik wel weer even wennen!
  Sammie schreef laatst over Spannende filmtips (6) Netflix aanraders.My Profile


 2. Marie 28 maart 2018

  Zo spannend van je sollicitatie, ik duim ook mee!
  Marie schreef laatst over Mijn favoriete podcastsMy Profile


 3. Evelyne 27 maart 2018

  Zo leuk dat je regelmatig eens een andere indeling in je huis neemt. Hier thuis is zoiets onmogelijk, maar ik hoop dat ik later wel zal kunnen doen (als ik ooit alleen ga wonen, ik zeg als). Oh spannend van je sollicitatie! Ik duim alvast!
  Evelyne schreef laatst over Mijn leven zoals het is #62| This is my lifeMy Profile


  • Irene 27 maart 2018

   Merci! ^^ en het is ook niet zo dat dat hier heel drastisch verandert hoor :p maar kleine veranderingen zijn net heel leuk!


 4. Joni 27 maart 2018

  Wat wat wat? Onbeperkte Ikea-balletjes?? Hoera!
  En ik duim voor je sollicitatie 😉
  Joni schreef laatst over Mopjesmaandag #6.My Profile


 5. Johanne 27 maart 2018

  Lekker he, dat zonnetje! Ik word ook altijd blij van bezoekjes aan Ikea, want ik ga er nooit weg zonder iets te eten. Mijn vriend en ik zijn helemaal weg van de hotdogs haha. Maar die balletjes zijn ook heerlijk en de taart ook. Ok, nu heb ik honger.
  Vind je letterbord trouwens ook superleuk, zo eentje wil ik ook nog graag.
  Johanne schreef laatst over Waarom je als blogger nieuwsbrieven ‘moet’ versturen (+ wat wil ik ermee doen?)My Profile


  • Irene 27 maart 2018

   Oja die hotdogs! Dat is eigenlijk wel al lang geleden bij ons. Volgende keer ga ik daar nog eens voor! Ik kocht mijn letterbord online bij de Hema!


 6. Sofie 27 maart 2018

  Een fijn weekje precies, ik duim voor de sollicitatie!
  Hartje Harry Potter-quotes, waar koop je zo’n quote-bord eigenlijk?


  • Irene 27 maart 2018

   Die van mij is van de Hema. Online gekocht. Je krijgt er witte letters bij maar je kunt nog een setje gekleurde letters erbij kopen (heb ik gedaan). Ik denk dat het bord €14 was ofzo.


 7. Saskia 27 maart 2018

  Wat een prachtige foto’s! Vooral weg van de laatste natuurfoto<3
  Ik ben ook blij dat het wat lichter is, vooral als ik 's ochtends de deur uitga.


 8. kaylin 27 maart 2018

  Aangezien daim chocolade één van m’n favorieten is, ben ik nu wel heel benieuwd naar die taart. Ik ben wel nog maar één keer in ikea geweest (ja, echt waar) en weet niet wanneer het er nog eens van zal komen.


 9. Anna 27 maart 2018

  Super leuke quote! Zodra ik mijn rijbewijs heb (hopelijk over 4 weken) ga ik ook naar de Ikea! Even wat van mijn favoriete Scandinavische producten in slaan 😉 Die Harry Potter quote komt ook ZEKER in mijn huis haha! Liefs
  Anna schreef laatst over Good Morning!My Profile


 10. Tamara 27 maart 2018

  Oei, ben ik echt de enige die de daimtaart nog niet geproefd heb? Zal ik onmiddellijk toevoegen aan mijn to-do lijstje!


 11. Ines 27 maart 2018

  Daimkestaart is ook mijn favoriet <3 Zo lekker!


 12. Anne-Sophie 27 maart 2018

  Jullie huis ziet er super vrolijk uit! Oh en ik bewonder je lef om de daimtaart af te slaan voor chocoladetaart. Ik ben er nog nooit in geslaagd iets anders dan daimtaart te kiezen, die is gewoon veel te lekker en ik acht de kans klein dat een andere IKEA-taart nog beter kan zijn 😉
  Anne-Sophie schreef laatst over Zal ik Mexicaanse aardappelbootjes makenMy Profile


 13. Romy 27 maart 2018

  De plankjes boven jullie tv zien er zo leuk uit, zeker met dat letterbord erbij 🙂 Wat gezellig, zo’n IKEA-etentje! En ik ben ook helemaal blij dat het nu lang licht is ’s middags. Alhoewel het wel even wennen is dat ik ’s ochtends weer in het donker opsta. Gelukkig is dat meestal niet voor lang en wordt het snel weer eerder licht ’s ochtends 😉
  Romy schreef laatst over Favorieten maart 2018 | Roze parfum, lipsticks & lekker bakkie!My Profile


Comments are closed.