Deze week

Vanaf nu begin ik met de wolkjes om af te sluiten met de zonnetjes! Want positief afsluiten is leuk en na regen komt zon.

Flop:

* Blunder 1: Ik vergat mijn handtas in huis toen ik naar mijn werk wou vertrekken. En dus ook mijn huissleutel. Gelukkig had ik wel mijn gsm + oplader en mijn autosleutel vast. Ik denk dat het komt doordat ik die dingen in mijn hand had en mijn tasje met middageten in mijn andere hand. Ik trok de voordeur achter me dicht en toen had ik het pas door. Gelukkig had ik dus wel mijn essentials mee.

* Blunder 2: Ik heb een beetje een zwak voor de Soba noedels van Nissin. En dan vooral de pikante versie. Ik had er op mijn vrije dag dan ook helemaal zin in. Water gekookt, potje gevuld. Ik scheur het sausje open en ik ruik ineens heel veel citroenachtig iets. Nope. Niet goed. Ik had per ongeluk een foute versie gekocht. Echt super hard balen want ik hou niet zo van die citroenige smaak in warm eten.

* Blunder 3: Ik moest in de gietende regen een pakketje wegbrengen en ophalen omdat ik ‘s morgens, toen het nog niet regende, te lui was.

* Ik hielp tijdens mijn werk een, op het eerste zicht, vriendelijke jongeman verder die ineens begon te vertellen over een mevrouw die hij kent die in een kledingwinkel werkt en die regelmatig sperma van de spiegels moet poetsen in de paskamers. Ja, je leest het goed: sperma. Toen duwde hij ineens een filmpje in m’n gezicht van een man die zichzelf dus staat te plezieren in een paskamer. En hij zei dat wij in onze winkel maar moesten opletten. En toen vroeg ie nog of er bij ons camera’s hangen. ‘Ja meneer, hier gaan we dat niet snel voor hebben.’ dus ga dat zelf maar ergens anders doen was m’n gedacht. Was helemaal op m’n ongemak en voelde me achteraf ook best stom. Bleek dat mijn collega ook een onaangenaam gevoel kreeg van hem toen ze afrekende aan de kassa.

Top:

* Jullie lieve reacties op mijn vorige week en mijn zelfvertrouwen dipje.

* Het gaat ondertussen al beter! Ik voelde me heel goed op werk deze week (behalve dan na die rare, creepy man). Dus joepie!

* We kochten een wifiversterker (ofzoiets) waardoor we nu ook in onze veranda kunnen Netflixen. En ik kan nu dus, bij warm weer, ook lekker daar bloggen.

* Ik bestelde vorige week een paar dingen op 2dehands en ze zijn stuk voor stuk heel leuk! Altijd fijn als zoiets dan super goed blijkt mee te vallen want het is toch altijd wat afwachten hé.

* Ik had letterlijk bijna 10 minuten de slappe lach (met pijnlijke kaken en tranen enal hé) doordat het lief de tekst van een reclamemuziekje verving door: Baloe is ne spek (van die reclame van die man in een wachtkamer zonder wifi). HAHA :’D ik weet eigenlijk niet waarom ik het zo grappig vind maar vanaf nu is Baloe dus ons spekske. En elke keer als ik het in mijn hoofd hoor, moet ik er weer om lachen.

* Ik bestelde nieuwe schoenen.

* Het lief en ik bleven zondag echt super lang in bed liggen. Beetje lezen, tv kijken via de tablet, soezen. Echt super fijn. Ik kan me niet herinneren wanneer dat voor het laatst gebeurde. Daarna gingen we naar de bakker om twee Berlijnse bollen en ontbeten we met Baloe aan onze salontafel. Baloe zat gewoon op zijn kont aan de tafel. Super grappig om te zien!

* Ook zondag brachten we een bezoekje aan een tuincentrum (twee eigenlijk :p) en kochten we bloempjes in een pot voor op de vensterbank en een soort van gekkige fluffy plant. Aangezien we nog meer prachtige planten zagen, besloten we eens op internet te kijken of we ze niet ergens goedkoper konden krijgen. We deden uiteindelijk een bestelling bij Plantsome en ze gaan vandaag geleverd worden! SPANNEEEEND!

* En nog eens op zondag had ik ‘s avonds een goed gesprek met de familie van het lief. We zijn altijd met 10 mensen op die etentjes en mijn schoonzus maakte er haar doel van om met iedereen eens wat diepgaander ergens op in te gaan omdat ze vaak het gevoel heeft iedereen weleens gesproken te hebben, maar niet echt gepraat te hebben. En toen we na het eten allemaal in de salon zaten, vertelde ze dit en begon een vragenrondje. Was heel fijn!

Ik weet niet waar dit bij hoort: bij het zonnetje omdat ik er zo om moest lachen of bij de donderwolk omdat het blijkbaar echt wel erg gesteld is met de mensheid.

Ik weet gewoon niet wat ik van Temptation Island moet denken. Ik lachte mezelf in een driedubbele knoop toen ik Tim en zijn klimopuitsprak hoorde (‘Ik weet niet wie allemaal klimop kent’). Ik denk dat de fucking hele wereld klimop kent, Tim.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 thoughts on “Deze week

 1. Leuke foto’s en die planten vind ik erg leuk 🙂
  Oh wat een geluk dat David eerder thuis was dan jij toen je je sleutel vergat! Tommy is soms wel 2 uur later thuis dan ik, zou echt een probleem hebben dan 😀

  1. Haha ja dat was inderdaad een geluk! Mijn ouders hebben wel een sleutel, dus in uiterste nood zou ik die wel kunnen halen. Twee uur op het stoepje moeten wachten zou wel heel lang zijn :p

 2. Ooh dat irritant reclame-filmpje, mijn God, ik kan het niet meer horen of zien. En ooh heerlijk zo’n zondag. Ik kan de tijd niet meer noemen dat ik nog eens zo’n fijne zondagochtend had. Ik kan nl moeilijk uitslapen de laatste tijd..

  1. Ik kan ook niet echt uitslapen eigenlijk. Ben wel altijd rond 8u ten laatste wakker, maar in bed blijven liggen kan ik wel :p en als je dan lekker warm ligt, val ik wel makkelijk terug in slaap ook.

 3. Omg, ja. Die Tim. Haha. Daarmee hebben ze bij temptation wel de jackpot gewonnen. T’is inderdaad zalige tv, maar ook wel heel triest dat er effectief zulke mensen bestaan. Ik had het er dit weekend met Kristof ook nog over. We kennen beiden mensen die eerst spraken over huisje-tuintje-kindje, mensen die zo halsoverkop verliefd waren dat ze niet van elkaar konden afblijven (al dat gedoe), en dan plots leert één van beiden een ander kennen en gaat dat huisje-tuintje-kindje gedoe bij wijze van spreke gewoon verder met een compleet nieuw persoon. Zo raar!
  En oeh, dat van die man in de winkel is echt wel vies. Daar zou ik ook de kriebels van krijgen. Hopelijk krijg je zo geen mensen meer over de vloer!

 4. Brrr van dat soort mannen krijg ik altijd neigingen om te gaan slaan. haha! Dat vragenrondje lijkt me echt super fijn trouwens! Een diep gesprek met iemand geeft me altijd een fijn gevoel! Liefs

 5. Amai die man in de winkel klinkt vies :s. En haha temptation :”) die klimop uitspraak mannekes, waar ze die Tim hebben uitgehaald weet ik niet :”)

 6. Brrr, die man in de winkel….daar zou ik ook echt de kriebels van krijgen! Gelukkig had je ook een paar fijne momenten. Heerlijk om ook buiten series te kunnen kijken nu! En ik ben super benieuwd naar je tweedehands aankopen 🙂